1 yılEnerjilerin bir bütün olarak azaldığını söyleyebilirim: ne eril ne de dişil enerji şu anda hizalanmış değil ve bu tamamlayıcı enerjilerin dışında bile, insanların bir bütün olarak enerjetik ve titreşimsel frekans oranının azaldığını görüyoruz. Biz enerji ve frekanslardan oluşuyoruz, içinde bulunduğumuz çevre bu maddeleri yiyor ve toplumun bizi yanlış yönlendirmesi, bir erkeğin erkek, bir kadının kadın olmaması gereken bir dünyadan daha da öteye götürüyor. Dişil ve eril enerjilerden anlaşılan şeyin yalnızca erkek ve kadın arasındaki etkileşimde olduğu ve asla her birinin doğasının ve bir enerjinin ne olması gerektiğinin sağlıklı tarafının ötesinde olmadığıdır. Ayrıca, hayat ve cinsellik enerjisinde asla dişil ve eril enerjiyi karıştırmamamız gerektiğini söyleyebilirim çünkü cinsellik dediğimde hala büyük bir sorun var; hormonların, hassasiyetlerin ve bunların ne olduğunun anlaşılması anlamında küresel terimlerle konuşuyorum.
Yaşam enerji ve enerjinin kaynaşmasıyla şekil alır, ama günümüzde bu kaynaşma uykudadır ve enerji disiplinsiz bir şekilde dağılmış, her zaman hedeften sapmış, her yerde enerji israfı ve uyumsuzluk vardır. Şimdi bu enerjileri nasıl yeniden dengeleyeceğiz, bu rezervuardaki hataların ve sızıntıların nerede olduğunu ve nasıl bağlanacağını bilmek yerine, eril enerji ve dişil enerjinin akışlarında kötü yönlendirilmiş ve her yöne çok fazla uçuşan iki mıknatıs gibi birbirlerini reddetmelerinin nedenini anlamaya başlamalıyız. Bu, erkeğin enerjisini neden kaybettiğini ve aynı zamanda kadının da neden kaybettiğini anlamak için zaten önemli bir noktadır.
21 Yorumla
Soran1 yılAğzına saglık tesekkurler.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYapilan arastirmalarda son 20 yilda testosteron seviyelerinde düşüş oldugu bulunmus. Yani bu erkeklerin dedesi ya da buyuk dedesinin sahip oldugu testosteron seviyesine dahi sahip degiller gunumuzdeki erkekler. Yapilan arastirmada testosteronun zirve yasi olan 20-25 yaslarda dahi az bulundugu belirlenmis.
Onun disinda bizim ulkede et olarak tavuk ekonomik sebepli cok tuketiliyor. Erkeklerde cok tuketiyor. Tavukta hormon vardir, ostrojen hormonu vardir. Tavuk dişidir zaten. Feminen ozellikler gosteren erkeklerin hindi eti yenmesi tavsiye edilir diye bir bilgi kalmis aklimda. Dogrudur diye umuyorum isteyen arastirabilir.
Benim erkeklerin disilesmesinden anlamadigim bir nokta var. Kadin cinsiyeti mucadelecidir, kurar insaa eder, sefkatlidir, daha merhametlidir (dogurgan oldugu icin), gelisime cok aciktir, rahim sebepli olaylari duygulari daha derin hisseder.
Erkeklere disilesti diyoruz, arastirmalarda testosteronlari da dusuk cikiyor vs ama disinin kotu ozelliklerini alip neden iyi ozellikleri yok?
Mesela bu durumda daha merhametli, sefkatli olmalari gerekmez mi? Ama gittikce daha siddetli, agresif, kadinlara cocuklara siddet uygulayan, savas cikaran kisilere donusuyorlar. Trafikte orada burada daha agresifler. Testosteron aslinda bunlari saglar biraz, savasci erkeksi ozellikler kazandirir ama eger dusukse neden daha yapici ve sefkatli degiller?
Ya da kadinlar sorumluluk almaktan cekinmezler. Ben yaparim, ben hallederim derler. Ama erkeklerde fazlasiyla sorumsuzluk var. Islerden, sorumluluk almakta kacinma var son yillarda.
Kadinlar oldu olasi hicbir işten kacmadi. Eski tarihte kılıcı alıp savasti, devleti yonetti. Biraz daha yakin cagda tarlada calisti, sonra ev hanimi oldu evdeki isleri halletti, cocuk buyuttu, simdilerde calisiyor. Kadin hep hareket halinde ve sorumluluk alan bir varlik. E bu erkekler prenses olduysa, kadinsilastiysa neden tam tersi ozellikler goruyoruz? Neden kadinlar gibi sorumluluk alan varliklara donusmediler?
Ya da kadinlar kurar insaa eder, yuva kurar, gelinlik giymeye evlenmeye biraz daha meraklidir. Erkekler ise yuvayi dagitmaktan pekte cekinmiyorlar. Erkekler disilestiyse neden kurmak yerine yikmayi tercih ediyorlar?
Neden gelisime kadinlara oranla daha kapalilar ya da neden duygulari daha derin detayli hissetmeleri gerekirken neden daha da duygusuz oldular, nezaketi, incelikleri, kadina verilen degeri, kadina verilen duyguyu neden kaybettiler?
Dedigim gibi, dişilin sadece kotu ozelliklerini mi aliyorlar? Yoksa islerine bazi seyler daha rahat geliyor olabilir mi?
513 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Neyimvar olabilir arastirmak lazim. Hindi diye kalmis aklimda ama horozda olabilir. Yani bir kadin olarak benim tahlillerde tavugu cok tükettiğim ortaya cikti. Ecxaci bir arkadasim bakti Tavugu cok mu tüketiyorsun dedi hemen. Tavuk hormon icerir, vucudunda biraz iltihap var tavuk tuketme ya da az tuket dedi. Diger taraftan yapilan arastirmalarda tavugu cok tuketen cocuklarin erken ergenlige girdigi de tespit edilmis.(kiz cocuklari icin hatirliyorum arastirmayi, daha erken yasta adet olma diye animsiyorum ama genel bir arastirma erkek cocuklari arastirmanin icindeydi yanlis hatirlamiyorsam) bir kadin olarak, kiz cocuklarina vs bu etkileri yapiyorsa erkekler gercekten tavuk etini cok daha dikkatli tüketmeli, daha az tüketmeli. Horoz, hindi gibi secenekler yerine konabilir
Soran1 yılGörüsünuzr tesekkur ederim.
- 1 yıl
@Neyimvar Eril enerji dedik saldırgan atılgan dedik de bu kadar değil be hocam
- 1 yıl
Ne okuduk biz ya 😊 uzunca yazmışsınız. (Ayakta alışlanacak cevap 🙂
Yiyeceklerimiz bozuldu gıda bozuldu. Sonrasında fıtrat bozuldu nesiller bozuluyor. Tavuk yemenin zararlarını ben de araştırmıştım. Son 5-6 yıldır tavuk yemiyoruz. Kul gribi olayından sonra beyaz etler yani tavuklar zehirli ☠️ gıdalara dönüştürüldü. Eski apartmanda dairemi satın alan kişi anlattı adam tavuk etlerini ozonla yıkadıklarını söylemişti. Ve yüksek oranda antibiyotik kullandığını toplumca bilmeyen kalmadı. Nesli bozmak için gıdaları bozacaklar. Yeni dünya düzenine hazırlık. Cinsiyetlerin olmadığı veya cinsiyet farklılıklarının ortadan kaldırıldığı bir dünya düzeni isteniyor. Ülkemizde gıda terörü işleniyor ancak yetkililer adım atmıyor. Avrupa gönderilen pestisit yüksek dozda tarım ilaçı zehriyle milleti zehirliyorlar yavaş yavaş kanser vakaları bağışıklık sistemi bozalulan sistematik bir hastalık gıda sağlık savaşları içindeyiz. Avrupanın kapısından dönen zehirli gıdalar mevyeler sebzeler acaba kimlerin sofrasına gidiyor. Kimler zehirleniyor. Üzülüyorum insanımıza gençliğimize sağlıksız beslenen milyonlarca vatanın çocuklarına.. - 1 yıl
@Beni1Sen_Bil yok hocam be sapiklikla alakası yok dediğimin.
- 1 yıl
Yazdğn cünleden 1 tanesini okudum haklılık payın var
- 1 yıl
cümleden olck. d
- 1 yıl
Hindi yemek testosteron hormonunu arttırmaz, tavuk yemekte östrojen hormonunu arttırmaz.
Birçok sebepten dolayı bu araştırma bilimsel temellere dayanmaz. Vücudun yediğin besindeki hormonların birçoğunu parçalar, kaldı ki tavuktaki östrojende bir insanın hormon düzeyini anlamlı şekilde değiştirebilecek yoğunlukta olamaz. Günümüzde tavuk üretiminde hormon kullanımı yasak.
Testosteronun düşüşünün birkaç açıklaması var. Obezite ve sağlıksız beslenme bunlardan biri veya daha az hareketli yaşamda var. Vücuda alınan plastisitenin artması ve stres ve uyku problemleri de testosteron üretimini baskılar. Fark ettiysen hepsi son yüzyılda çoğalan faktörler.
Ayrıca
"Mesela bu durumda daha merhametli, sefkatli olmalari gerekmez mi? Ama gittikce daha siddetli, agresif, kadinlara cocuklara siddet uygulayan, savas cikaran kisilere donusuyorlar. Trafikte orada burada daha agresifler. Testosteron aslinda bunlari saglar biraz, savasci erkeksi ozellikler kazandirir ama eger dusukse neden daha yapici ve sefkatli degiller?"
Bunun sebebi erkeklerin testosteron eksikliğinden dolayı oluşan duygusal kontrolsüzlüklerdir.
Cinsiyetleri belli tabulara sıkıştırmayı bırakın. Yok efendim kadın merhametliymiş şefkatliymiş bunu yaparmış şunu edermiş erkek liderlik ruhuna sahipmiş falan. Yaşadığın çevreden tut en küçük toplumsal deneyimlerin bile bunu şekillendirmede başrol oynuyor. Genelleme yapmak saçmalıktan ibaret. Peki erkekler neden duygularını kontrol edemez hale geldi diye soruyorsan işte onun sebebi testosteron hormonunun az salgılanması. Testosteron az salgılandığı için erkekte özgüvensizlik, sorumluluklardan kaçınma ve kompleksler oluştuğunu gözlemleyebiliriz. Bunlarda bahsettiğin sonuçları oluşturuyor işte. - 1 yıl
Kızlar nenelerimiz kadar kadın mı peki? Değil. ne veriyorsunuz da ne alacaksınız? Ev işi kölelik çocuk bakmak kölelik evliyken bara gitmek özgürlük! Oldu paşam
1 yılPrenses oldular iyice. Yakında biz erkekleri istemeye gideriz, onlarda bize kahve ikram ederler. Bizde evlilik teklifi edip parmağına yüzüğü takarız.
325 Yorumla
Soran1 yılGo girl aynen oyle🤗
- 1 yıl
Şahsen trip atan, küsen erkekten anında soğuyorum.
Soran1 yılValla bende bıktık artık.
- 1 yıl
Prenses olmayın deyincede maçoluk olması gerekiyor gibi anlıyorlar. Ortasını tutturmak bu kadar zor olmamalı ya.
Soran1 yılHerseyin bir dengesi var bunu tutturmak külfet geliyor onlara ya ne olur gerçekten sevip değer verseler.
- 1 yıl
Erkekler hiç büyümeyen birer çocuklar.
Soran1 yılNe istediklerini bilmiyor bazısı.
- 1 yıl
Çoğu
- 1 yıl
Erkek ilgi gösterendir, kadın ilgi bekleyen. Bu durumda sen kadın rolüne geçmiş oluyorsun ilgi bekleyerek. İlk önce kendi cinsiyetinin gerekliliklerini yerine getir, ondan sonra başkasına laf et. @Shelby111
- 1 yıl
Senden ilgi bekleyen olmadı burada, fakat yorumumun altına geldiğine göre ilgi bekliyorsun premsesss 🙂
Durduk yere üstüne alınma. Bulunmadık hint kumaşı değilsin ya. Sanki dünyada tek kendi var erkek sinek 😂😂 - 1 yıl
@Shelby111 kadınların kadınlarla evliliğini sonuna kadar destekliyorum çok eğlenceli oluyorlar
- 1 yıl
@Beni1Sen_Bil sen hangi taraftasın? Hetero mu gay mi?
- 1 yıl
Dedi gerçek looser @Shelby111
- 1 yıl
Of hadi tamam dön inine. Çekil yorumumun altından. 🙄
Ben sıkıldım sen sıkılmadın. Ne alıngan çıktın 😒😒
@Shelby111
- 1 yıl
Söyleyecek laf bulamadıysan sus bari hani. Saçma sapan yazıyorsun burada. Git testosteron mu enjekte edeceksin ne yapıyorsan yap.
Üşenmiyorda yazmaya, sürekli bir cevap bir geribildirim geliyor. Git bi köşede ağla ya. - 1 yıl
Git bi sevgili yapta ona yaz. Yeter be. Ne yapışık şey çıktın 😒
Soran1 yılAbi sende yazma kıza hadi tartısma olmasin en iyi görüsümu rahat birak lütfen
- 1 yıl
Para ne alaka. Oksijen israfı yemin ederim.
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bunu daha bölgesel olarak yorumluyorum, Avrupa’daki bir çok ülkede bulundum farklı süre zarflarında. Türkiye’deki sosyal ilişkilerde Avrupa’daki sosyal ilişkiler arasında çok keskin çizgiler var, Türkiye şartlarında yetişmiş bir erkek olarak ne kadar ataerkil bir toplum olsak da kadınlarımıza söz hakkı tanındığı taktirde bize uyguladıkları tarifeler erkekleri kendilerine karşı ya daha çekingen yapıyor ya da daha agresif. İkisi de dişil enerji olarak yorumlanıyor, aynı durum Avrupa’da yaşandığında erkeğin kişiliğine ya da duygusal tepkilerine bu tür yıkıcı yorumlar yapılmadığı için özgüvenini ya da içinde barındırdığı eril enerjiyi kaybetmiyor. Bizzati olarak yaşadığım için şöyle yorumlayabilirim, Türkiye’deki bir kadınla birlikte olmak için bedel ödemek gerekirken Avrupa’da sadece erkek ya da insan olduğun için birileriyle vakit geçirip beraber olma şansı elde edebiliyorsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılKadınların ve birtakım Süper gizli güçlerin algı oyunlarının bunda payı çok büyük. Yok öyle olsun, yok böyle olmasın derken erkekler de ne b.. k yiyeceğini şaşırdı ahsh. Bence dişil ve eril enerji her iki cinste de mevcut zaten ama bunların dengesi şaştı. Yerinde dozunda kullanmak lazım her şeyi.
111 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDenge bozulduğu an onlara bir erkek olduklarını hatırlatın!
14 Yorumla
Soran1 yılGo girl
- 1 yıl
👑 You are a queen baby! Jxhsha
Soran1 yıl❤❤❤❤
- 1 yıl
🥰😍😌
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar ekmek o kadar köfte demişler. Ne kadar testosteron o kadar erillik
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılhormonları bozuktur
00 Yorumla
1 yılŞimdiye kadar erkeklerden herşeyin beklenmesi ve ekonomik sıkıntılar da üst üste gelince erkekler artık ilişki kafasında olmamaya başladı. Karşı cinsten maço ve hanımcı olması gibi iki zıt kavramı kendilerinden beklenince ne yapacaklarını bilemez oldular. İşini gücünde olan erkekler yıllarını vermekten kendilerine bakamaz oldular ve kendine 5 kuruş faydası olmayan kendilerine prenses gibi bir hayat sunma beklentisi olan kızlardan usanmış durumdalar. Ama nerde itik kopuk çakal kimlerle gezdiği belli olmayan babadan kalma işinden para durumu iyi olan tek derdi akşamları kız düşürüp cluba gidelim işimizi görelim olanlar daha özgüvenli ve daha erkeksi kabul edildi. Bunların hepsini çevremden görmüş geçirmiş biri olarak söylüyorum. Efendi sessiz sakin şiddete karşı olan erkek ezik görüldü ama kanka çakal zengin olanlar üstte tutuldu. Evet herkes biliyor kadınları gücü sevdiğini ama elimi masaya vuran ya da kadınına el kaldıran erkek değil de ailesinin her bireyini omuzlarında taşıyacak koruyup kollayacak gerekirse canı pahasına savaşacak ama evine yuvasına vardığında kadınının önünde eğilecek saygı duyacak maddi durumu zengin üst kesimde olmasa da ailesine değerli iletişimli çocuklarıyla ilgilenen onların ufkunu açabilecek bir kişisel zenginliğe sahip olacak. Erkeklerin şu ekonomide çalışma psikolojilerini ve kendilerine yetememe durumunu idrak ettiğiniz zaman şu popüler kültür dilindeki eril enerji dişil enerji kavramlarını bir kenara atarak daha gerçekçi bakabilirsiniz.
12 Yorumla- 1 yıl
Bu yorumunun alnı öpülür. 👏 Not: aynen bunu tecrübe etmiş, yaşamış biriyim.
- 1 yıl
Bunun altına imzamı atarım
1 yılÇünkü bir kuşakta ciddi bir erozyon yaşandı. Bu şimdinin 35-50 yaş civarında oldu. Milenyumu çocukken ve genç iken kucaklayan kuşak onlar oldu. Baskı ile özgürlüğün aynı anda yaşanmaya başlaması ile baskı gören kısmın biz ebeveynlerimizin hatasına düşmeyecez mantıgı ile hareket edip, özgürlüğün ne olduğunu çogu anlamadan uygulamaya, anlamadıkları o şeyi birde uygulatmaya çalışırken ebeveynlerinin yaptıklarının tam tersini yaparken çok daha karmaşık hale sokmasından kaynaklı ciddi kimlik bozukluklarının alt yapısını temellerini attılar.
Topluma biçilen ataerkillik kalıbını yanlış metotlarlarla kırmaya kalktılar. Kızlarını ve erkeklerini aynı metotla yetiştirmenin eşit bir davranış olacagının bilincinde hareket ettikleri için kızlar daha erkeksi, erkekler daha kadınsı oldu... Hayat müşterektir lafından çıkardıkları anlam, herkes aynı şeyi aynı şekilde yapabilir oldu. Aslında doğru olan erkeğe ait olan ve kadına ait olanlar arasında farkların olması gerektiğiydi. Ama bu kuşatan daha önceki bir iki kuşak kadını daha çok kullandıgı için erkek egomanyasının kırılması gerektiğini düşünüp erkeklere
" Siz kadınların yaptığı her şeyi yapmalısınız;
Kadınlara da siz de erken yaptığı şeyleri yapmalısınız" zihniyeti yüklendi. Bilinçsizce yapıldığı içinde şimdi kızlar prens gibi, erkeklerde prenses gibi davranıyor ve alt kuşaklara da bu şekilde örnek oluyorlar... (Bence)
Uzun oldu ama uzun zamandır bende bu konu üstünde düşünmekle meşgulüm..
13 Yorumla- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun? Merak ettim
- 1 yıl
ne yani mesela erkekler dans edemez mi kadınlar mühendis olamaz mı araba süremez mi
1 yılPek çok faktör var, öncelikle yetiştirilme tarzı el bebek gül bebek, hassas yetiştirilmesi, büyümesine rağmen arkasından toplanması, elle beslemek sorumluluk vermemek ve bir disiplin yaratmamak düşük testesteron sonucuna çıkarır. Erkeklerin aile evinden ayrılması gerekiyor bir yaştan sonra, bunu yapmamaları bir diğer etken. Birde kadınların ilişkilerde ya anne rolünü ya da erkek rolünü üstlenmeside bir diğer büyük etken. Birde kurban psikolojisinde olma faktörü var, öğrenilmiş çaresizlik durumu. Disiplinsizlik ve sorumluluktan kaçmak, duyguları bastırmak ve hayır diyememek testesteron seviyesini düşürmeyen devam ediyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlar gereksiz düzeyde erilleşti ve buna çoğu erkek ayak uyduramıyor.
Sürekli kadınlar özgürdür, erkek bize karışamaz, bana babam karışmıyor sen kimsin ya gibi kalıplar kullanarak erkeği eziyorsunuz. Erkektr kadını kaybetmemek için gavtlaşıyor, eril enerjisi sönüyor.
Kadın doğası gereği kendinden üstün, kurallarından şaşmayan alfa erkeğe çekiliyor. Ama alfa erkek sayısı çok az ve kadınların %90 ı o erkeklere sahip olamıyor. Bu sefer kadına ulaşmaya çalışırken gittikçe özgüvenini kaybetmiş dişilleşmiş erkeklerle olmak zorunda kalıyorlar. Böyle olunca kadın dahada erilleşerek daha baskın bir karakter haline geliyor. Erkekte onun yanında sönük kalıyor.
Bu durumun çözümü
Kadınlar daha feminenleşmeli ve erkeğin eril enerjisini pohpohlamalı.
Kısaca kraliçe olmak istiyorsan kral gibi hissettirmelisin.20 Yorumla
1 yılKadınların iş hayatına girmesi ile beraber, evli olan kadınlar ailesinde sorun yaşadıgında ekonomik özgürlüğü elinde oldugu için evdeki adama katlanmak zorunda kalmadı ve boşanma oranları arttığı için, kadın evde hem anne, hem de baba olmaz zorunda kaldı.. Kendi evinde annenin baba rolünü de üstelendiğini gören küçük kızlar annesi gibi olmaya başladı ve kadınlar erkekleşti.. Kadının bu rolü üstelendiğini gören erkek, sorumluluk almaya ihtiyaç duymadı ve yavaş yavaş feminenleşti.. Feminenleşen erkekler de eril özelliğini kaybetmeye başladı.. Sonrasında ise kadın-erkek eşittir ve kadınlar da her erkek işini yapabiliyor diyen kadınlar sonra erkekler neden erilleşmiyor diye haykırmaya başladı.. Rüzgar eken fırtına biçer..
00 Yorumla
1 yılDoğallığı ve yaradılışın gerektirdiği standartları terketmekten.
52 Yorumla
Soran1 yılTek cümleyle ne güzel özetlemissin🤗
- 1 yıl
👌🏻
Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. bence toplum değişti. eskiden erkek dediğin böyle oturaklı agırbaslı sert güclü sevilirdi simdi ise işte medeni modern metro seksüel bakımlı sinirlerine hakim erkekler trend oldu. böyle olunca erkekler erkek gibi görünmemeye başladı. bunu toplum böyle dizayn etti aslında
20 Yorumla
1 yılValla ben trip atmam küsmem çağırırım adam gibi konuşurum. Haksızsam özür dilerim haklıysam özür beklerim özür dilemiyorsa sohbeti keserim bu kadar basit. Ama evet haklısınız bazı erkeklerin eril enerjisi düşük. Dişil enerjisi düşük kadınlar da çok var..
013 Yorumla
Soran1 yılTabiki hayatıysa kadinda özur dilemeli ama bir günaydın yazmaktan aciz olanlar ne demeli
- 1 yıl
Ben hiç günaydın mesajı yazmadım ama sevgilimi hep sahiplendim korudum. Hesabı hep ben öderdim bir kere bile bunun lafını yapmadım çünkü kendimi güçlü ve ilişkiyi yöneten olarak hissediyordum bu da bana keyif veriyordu. Sonra kıskançlıklar devreye girdi bazı şeyleri aşamadık ayrıldık. Benim demek istediğim mesajlardan ziyade size davranışlarına bakın. Yüz yüzeyken nasıl davranıyor iltifat ediyor mu vs vs.. bunlar daha değerli bana göre
Soran1 yılBana hakettigim degeri vermedi.
- 1 yıl
Beklediğiniz ilgiyi görememişsiniz bu da sizi kırmış. Umarım ileride çok mutlu çok güzel bir ilişkiniz olur 🙏🏻🙏🏻
Soran1 yılCok naziksiniz güzel dileklerinizi sizede diletiyorum bahtıniz acik olsun.
- 1 yıl
Sağolun 🌹
- 1 yıl
Evlensen evliliğine aileni karıştırır misin
- 1 yıl
Asla karıştırmam. Evlilikler bu yüzden bitiyor zaten hep.
Soran1 yılO aileler yuzunden bitiyor evlilikler özellikle erkek anneleri oğullarini paylasmiyor
- 1 yıl
Bunun sebebi bana göre erkeklerin annelerine ilişkilerini en ince ayrıntılarına kadar anlatmaları. Karşısındakinin annesi olduğunu unutuyor ilişki terapistiymiş gibi her şeyden bahsediyor adam. E tabi anneler de oğulları üzülsün istemiyorlar oğulları haksız olsa bile korumaya devam ediyorlar. En iyisi sessiz sedasız kimseye anlatmadan ilişkiyi yaşamaktır 👍🏻
Soran1 yılAdamsın bu kafada devam et kardesim helal
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran1 yılRica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Nerde bu prensesler ben anlamadım ki takmissiniz bir seye erkeğin duygusu olmasin mi ne istiyorsunuz, bence siz ne istediginizi bilmiyorsunuz iyi biri oluyo prenses diyorsunuz kötü olunca da maço ama hep maço, sinirli, kötü davranan seviyorsunuz garip iyi davrananda prenses oluyor aynen ayneeen siz ztn kusursuz varliklarsinız mükemmelsiniz garip cidden ne bu millete sallama çabası kim nasilsa nasil kime ne ya hu
10 Yorumla
1 yılErkek de kadında insan olarak yaratıldı hepimiz aynı duyguları taşıyoruz sadece denge yok hormonlorumuz sebebiyle bazı özelliklerimiz farklı erkekler kendilerini belli etmezdi duyguları gizli kalırdı belki hep böylelerdi sadece devir öyle bi devirli teknoloji cağı ve istediğine anında ulaşabilme kolaylığı var zorluk yok erkekler güç üzerine yaratılan varlıklar güçlerini kullanabileceği bir şey kalmadığı için yavaş yavaş erillesmeleri gidiyor dağda cayırda bahçede büyütülen bi erkekle metropolde elinde telefonla büyüyen erkek aynı değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKişiler siyah-beyaz diye ayrılmıyor yani homojen bir karışımda sakınca yok. Herkes kendine has bir kombinden oluşuyor. Yeter ki insanlar iyi huylardan alsın, kötü olanlardan değil.
Maskülen bir kadının toksik maskülenite özelliği olan kırıp-dökme ve agresiflik özelliği alması veya feminen bir erkeğin trip atma ve aşırı kırılganlık gibi toksik feminen özellikler alması gibi.
Her cinsiyetin standart bir özelliği yok, çeşit çeşitiz ve kavramları da birbirine karıştırmamak gerek.10 Yorumla Hep feminizm yüzünden şu feminist avradlar sen kimsin be erko onu ben yaparım bunu ben yaparım ben güçlüyüm ben şöyleyim diye diye pasif hale getirince erkekler de baktılar erillik yapamıyolar bari dişillik yapalım diyolar hep avradlar yüzünden
10 Yorumla
1 yılSebebi kadınlardır. Sadece dış görünüşe bakıyorlar , mükemmel olmanı bekliyorlar. Erkekler de beklentileri karşılamaya çalışmıyor artık. O dediğin şey boşvermişlik. Ben 32 yaşındayım 1 tane kızın eline dokunmuşluğum yok. 2 kere reddedildim daha denemedim. Alın mezara götürün vajinanızı.
14 Yorumla- 1 yıl
@ecoocoeco Kadınlar dış görünüşe bakmıyo mu? Ya bırak Allah aşkına.
- 1 yıl
@ecoocoeco ben hiç görmedim. Çirkin kızın yanında bile çirkin erkek görmedim
- Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılBiktirdiginizdan yildirip usandiran hallerinizden olabilir mi?
Zaten ben gibi adam vasfını koruyanlarda azaldı. Artık sizin tarafa meyilli, üçüncü tür çoğaldı.
Erkekler dünyanın sistemi için en önemli varlık. Ağır işler savaşta koruyan can veren, onemsedikleri için olması gereken bir varlık.
Erkekleri hicselleştirmeyin
00 Yorumla
1 yılBence de karakter meselesi. Bir kadin farkli sevilir, erkek farkli sever kadin farkli sever. Ama erkekler kadinlarin sevilmesini kiskaniyolar bu da geylige falan isaret eder bence :D
Bi erkek sevdigi kadina kotu konusup davranirsa kendine de zarar vermis olur. Ya da gercekten sevmiyo demektir.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılEndonezyalı kız arkadaşım bana ilgi göstermiyor olsa da onu seviyorum.. Çünkü ona değer veriyorum. Çocuklarımın annesi bu olmalı dedim.. Nisan ayında Endonezya’da olacam.. ona hediyesini vericem.. ayrıca onu lüks restorana götürecem. ailecek gidicez. annelerimiz de olacak.. Endonezya insanı çok misafirperver bir insanlar. Mutlu olacam diye düşünüyorum oraya gidince.
01 Yorumla
1 yılBunun sebebi sanıyorum ki kızlardan kaynakli. en çok internet üslubu sözler kullannan kadinlar kizlar dim itici geliyor. sebebi de internet te sosyal platform aşkları çok yaşamış olmalaridir. erkekler de bu tip insanlari hali ile sıkıcı buluyor.. bu tabiki erkekler içinde geçerli
00 Yorumla
1 yılÇiçek bekleme mi? Bunu ilk defa duyuyorum, ama zaten lazer epilasyona düşkün erkekleri gördüğümde notumu verdim ben.
Yalnız bu eril enerjinin düşmesinde kadınların rolü yok diye düşünmeyin, sizler olmasanız erkekler değişmez ki. Kadınlarda düşen ne oldu acaba ki erkekleri bu hale çevirdi?00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Çünkü kadınlar erkekler olmadan da biz varız, kendi işimizi kendimiz yaparız, erkeğe ihtiyacımız yok diye diye kendi eril enerjilerini yükselttiği için. Doğa kanunu olarak da bir tarafta enerji yükselince diger tarafta azalır. Çünkü denge.
34 Yorumla- 1 yıl
Aklı başında bir kadın alın bunu tehlikeli 😀
u 1 yıl@ıforyou_06 kendimi açık ettim 😄
- 1 yıl
Sana diyorum çok dikkat çekme uyumsuzlar gibisin ha :))
Gizli Üye(18-24)1 yılTripleri kendileri atıyor tribe gelemiyorlar.
Her sorumluluğu kadına yüklüyorlar.
Naz istemiyorlar kendileri yapıyorlar.
İlgi vermiyorlar ilgi bekliyorlar.
Korkmuyorlar korunmak istiyorlar.
Güvenmiyorlar güven bekliyorlar.
İşte bunlar yüzünden prenses oldular.02 Yorumla
Soran1 yılGo girl❤
Cevap sahibi1 yıl💅😘
Gizli Üye(30-35)1 yılZor coğrafyada yaşayan erkeklerin eril enerjisi düşmedi. Erkek ve eril enerji dediğin testesteron hormonu ile ilgili bir şey ve buda zorluklarla mücadele ederek ortaya çıkar. Erkek ve testesteron demek mücadele demektir, sinir demektir yani kavga hır gür demektir. Eskiler testesteron hormonunu yüksek olduğu için kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin demişler. Senin sırtın mi kaşınıyor? 😅😂🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçocukken de küsmezdim ,
çiçek beklemiyorum hediye almayı sevmem
yüksek enerji severim
215 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Selva1511 No😎
- 1 yıl
Tamam en çok sensin bütün kızlar eridi
Cevap sahibi1 yıl@selva1511 gördün mü yaptığını 😂
Cevap sahibi1 yıl@Selva1511 wow Thanks 😏
- 1 yıl
Peki kızlar da böyle düşünüyor mu
- 1 yıl
Evet selva yüzünden demiştim 🐢
- 1 yıl
Öff şaka yapıyorum takılıyorum size niye herşeyi bu kadar ciddiye alıyorsunuz hacı
- 1 yıl
Şu kısacık hayat'a bu monotonluktan ciddiyetten kuruyup toprak olup gidiceksiniz 🐌
Eril enerjiyi, trip atmamak veya hediye istememekle mi şartlıyorsunuz? Değişiksiniz gerçekten. İnsanlar ilgiyi ve nazlanmayı severler. Cinsiyet fark etmez.
21 Yorumla
1 yılEril enerji bir kadına bağlan yemek yap bulaşık yıka demek değil. Masalda yaşıyorsunuz. Ayrıca şu eril dişil kavramını kullananların iq fukarası olduğunu düşünüyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevdiğimiz kadını terk etmemek için onun kabul edebildiği biri haline dönüşmemiz gerekiyor. Tam da bu yüzden.
Sevmeyi yasakladım kendime 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum aşko kızların artık yeni nesili yetiştirme sinden kaynaklı olabilir erkeği erkek gibi cinsiyetinin farkındalıgını his ettirerek büyütmek lazım bence
10 Yorumla Ülke açık hava timarhanesine döndü psikolojileri bozuldu sanrm ondan die düşünüyorum yakında sokakta erkek kalmick
25 Yorumla
1 yılYavrum maalesef yıllar geçtikçe yediğimi yieyecklerden tut içtiğimiz sulara kadar her şey oynanmış olduğu için testosteron seviyesi erkeklerde düştü bu yüzden çoğu erkek artık kadınsı hallere girdi yani anlayacağın çoğu erkeğin malı kızlara kalkmıyor artık
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılEtik enerji bitmedi ama asıl isteğin niyetin söylenen değil yapılan olduğunu bir kesim anladığı için elini her şeyden çekti.
Bunu tribe bağlamak istiyorsanız seçim sizin.00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBunlar sadece uydurma erkeklerin böyle olması siz türk kızları yüzünden artık eski devir bitti ou anladınız ne olacak başka türlü saçmalayacaksınız
00 Yorumla
1 yılbiraz genelleme olmuş bana sorarsan hiç öyle bir şey yok, trip atmak bana çok uzak, ayrıca çiçek beklemek mi? yok artık, bence yanlış erkeklerle tanışıyorsunuz
00 Yorumla
1 yılDominant kadınların artmış olmasından.. güçlü kadın olma akımına kapilmis ve bunu var olmak için kural edinmis kadınların çoğalmaya başlamasından dolayı olabilir mi?
00 Yorumla
1 yılBöyle bir şey var ama kusuru neden hep erkekte arıyorsunuz?
Bazı kadınlar var eril enerjisi en düşük erkeği bile erkek gibi hissettiriyor.
00 YorumlaEril enerji diye diye sizde istiyonuz ki şamar oğlanı gibi tokat manyağı yapalım ama tavır yapmasın bozulmasın.. Stres çarkı mıyız biz aq? Sizin kadar bizde insanız, duygusuz robotlar değiliz.. Çiçek beklemek bana göre değil ama tabi ki birazcık önemsendiğini bilmek ister insan. Bi playstation 5 falan fena olmazz jjsadjadsdsad
02 Yorumla- 1 yıl
onu alabilecek kadın gelsin benimle evlensin LDFKVJLDFBNJFL
- 1 yıl
@slkmısıncemile Öylesine dedim tabii ajsdsajdasdjsad
1 yılSiz düşürdünüz. Cilve yapıp güzel güzel vakit geçirmek varken hep trip herşeye trip. Bizim erkekler baktı baş edilmiyor trip öyle değil böyle atılır diyorlar.
00 Yorumla
1 yılhepsi sizin yüzünüz den uğraştırmak zorundamısınız 🙄
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İşsizlik, prens gibi yetistirilmeleri ve de kadınların her sorumluluğu üstlenmesi erkeğin eril enerjisini düşürüyor..
10 YorumlaValla bilmiyorum en son sevgilim hesapları bana ödetiyordu dkdndkdnd
11 Yorumla
Soran1 yılYuh 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılXjsjjsxhhs evet ya TEV benim ki sade prensesligi geçti pamuk prenses oldu aq dhhdivsivs hayatımda kimseden gormedigm tripleri 2 haftalık kusmeler gördüm spigvscysypc
15 Yorumla
Soran1 yılAa bacım bende yaşamıstım onu mesajımı okumuyordu hdhdjdjd
Soran1 yılKıza dedim cevap yazan
1 yılbilinçli olarak gerek lgbt gerek feminist gruplar global olarak bunu amaçladı, kısmende lubunyalar üzerinde etkili oldular
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBende dediklerin yok eril enerjim yüksek şükür ama dediklerin bence kadınlara göre şekil alan erkek vardır bence
00 Yorumla
1 yılBence türkiyede sorulması saçma bi soru bu. Ama genr debelenin şabalak şubalak, şov faresi gibi
00 Yorumla
1 yılPasif itaatkar olmanın nesi suç en azından erkeklik adı altında kadınlara cinsel obje gözüyle bakmıyoruz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılErkekleri bir salın artık kalıptan kalıba soka soka bir hoş ettiniz adamları 😀
04 Yorumla
Soran1 yılHerkese demiyorum ama var böylesi kabul edinn
- 1 yıl
Normal aslında bak aşağıda bir arkadaş bahsetmiş aslında biraz insan fıtratına hakim olsanız bütün dengeleri bozanın erkeklee değil de dünya düzeni olduğunu göreceksiniz.. akıllı bir kadın bir erkeği istediği düzeyde enerji verir ve alır enerjiler hem kadında hem erkekte yeteri düzeyde mevcuttur yani fıtratında uygun yaklaşırsanız bir adama siz daha kadın olursanız diyim o adam size istediğinizi verecektir bu şaşmaz demiyorum!
Ama genel de dengelerle oynamayan kadın kazanır...
Soran1 yılSana yazicami guncellemeye yazmısım😂
- 1 yıl
Herkese gönderme oldu boş ver anladım zaten bana yazdığını🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 906 cevap paylaştı.
1 yılSizden gorduler trip mrip baktilar ise yariyor her dedigini yaptiriyor, biz de deneyelim dediler 😅Bu arada benimki dusuk degil 😀
00 Yorumla
1 yılBen taş fırın erkeğiyim trip falan dinlemem yumruhumu masaya kodummu soğanı ikiye bolerim.
06 Yorumla
Soran1 yılAman elin ağrımasın🤣
- 1 yıl
Çok konuşma çay getir asabimi bozma benim
Soran1 yılDemlimi🤣
- 1 yıl
Kaçak çay demli mi ne bı de su mu ekliyceksin
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
Sırıtma git çay koy delirtme adamı nerde çayım
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek gibi davranıyoruz kaba öküz saygısız vs hakaret ediyosunuz kibar olsak eril enerji düşük diyosunuz ve gösterip vermiyorsunuz vermeniz gerekir çünkü testesteron seviyemiz düşüyor 🤣
10 YorumlaEril enerji diye yutturmaya çalıştığınız şeyin enayilik olduğunu anlamışlardır belki :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. yıllar yılı siz yaptınız e üzüm üzüme baka baka kararır
00 Yorumla
1 yılÇiçek bekleme nedir ya :D Gerçekten öyle erkekler var mı?
00 Yorumla
1 yılyav sizde ne meraklısınız bize sallamaya aq bir ksç kişi öyle diye hepimizi prenses ettiniz
00 Yorumla
1 yılEşitiz bireysiniz her daldasnz zorunda değil siniz 😎
Bizde zorunda değiliz
00 YorumlaErkekler kadinsilasiyor. cunku, östrojen hormonu var yediklerimizde örneğin tavuk mesela
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
1 yılÖyle süzmelerle takılmayın arkadaşlar o zaman annesiyle vakit geçirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParasını yiyemeyince yiaa erkekler neden eril oldu bana para yedirmiyor masraflarımı karşılamıyor shhsbd
010 Yorumla
Soran1 yılHesabi bizmi odeyelim kanka
Cevap sahibi1 yılAlman usulü param varsa ödersin yoksa kimse senin bankamatikliğini yapamaz en azından benim gibi kızların ne olduğunu bilen tipler, ama kendini kanıtlamaya çalışan enayilere hesap ödetebilirsiniz
Soran1 yılAma saygilıca konusalım. Sen rahat edeblirmisn erkek olarak hesap odemeyince sen rahat ediyorsan sorun yok..
Cevap sahibi1 yılBen yeri geldimi hesap ödemesini bilirim ama ilişkide sürekli hesap ödeyen sürekli veren taraf oluyorsam karşıdaki kişinin iyi niyetini sorgularım
Soran1 yılOnu gec neden tripler küsmeler ona gel peki?
Cevap sahibi1 yılBen trip atan biri değilimde küsebilir abi üzecek bir şey yapmışsındır küsebilir sen nasıl küsüyorsan ya da üzüldüğün zaman tavır koyuyorsan erkeğinde duyguları var sonuçta
Soran1 yılSabah uyuyorum diye gunaydın o yazmis kusuyo bana gunaydin yazmiyon diyr uyurken nasil yaziyim normal mi bu
Cevap sahibi1 yılBu saçma örnek yüzünden mü bir anda tüm erkeklere genelleme yaptın sjdjj
Soran1 yılKendimden degil genel olarak yola cıktim
Cevap sahibi1 yılHer insanın karakteri ayrdır kadın erkek
Kişilik & Karakter konusunda 903 cevap paylaştı. Valla herkesin dusuk değil sizin etrafınızda düşükler varsa o başka
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat