Erkekler eskiden daha sahiplenici ve centilmendi sanki. Şimdi en ufacık jesti bile bize çok görüyorlar. Bu değişimlerine neden olan kadınlara güvensizlik mi? Nasıl olsa ayrılırız düşüncesinden dolayı mı emek harcamıyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBunun nedeni aslında kadınlar. yani eril enerjisi dediğiniz şey davranışları konuşma tarzı vb ise bu hormon bozukluklarından olabilir.. eğer kadına karşı davranışları diyorsanız türk kızlarının çoğu '' biz maço ve sert erkek severiz'' erkek dediğin masaya yumruğunu vurmalı'' kafasında olduğu için erkek de artık kadına nazik veya romantiklik yapmıyor. hatta çabalamıyor bile. koruma kısmına gelecek olursak da zaten erkeklerin gerçekten sevdiğini düşünmüyorum. bu ülke de herkes olmasa da çoğu kişi birbirinin bir çıkarı için seviyor. kadın erkek ile cinsellik yaşıyorsa kadın da erkeğin parasını yiyorsa tamam oluyor. ilişki dediğiniz şey bu çünkü bu ülkede. ayrıca kadınlar nerede aldatan ve serseri var onları tercih ettikleri için de nasıl olsa ben gitsem de bu kadın peşimden koşar modu ile çaba harcamıyorlar. çünkü görüyoruz zaten. burada bile aldatıldıktan sonra nasıl döndürürüm diye soran kızlar var yani neden uğraşınlar? kadın böyle bedava peşinde koşarken... ya da sırf parası için birlikte olurken.
018 Yorumla
Soran+1 yılNeden hepiniz aynı şeyleri söylüyorsunuz anlayamıyorum 🙂 Öyle bir algı oluşturuyorsunuz ki sanki evi arabası olmayan hiçbir erkeğe bakılmamış😅
Kötü erkeğe gelince de evet, bazı kadınlar kötü seviyor. Tıpkı bazı erkeklerin sürüdüren kız istemesi gibi. Ama benim dediğim şey genel bir durumdu. Sizi paranıza ya da boyunuza göre sınıflandırmayan, sizi aldatmayan ve değer veren kadınlar da yaşayabiliyor. Yani bu durum o kızlara özgü değil aslında.- +1 yıl
Anlayamıyor olman saçma aslında :) yani ben sadece görünen şeyleri söylüyorum şu an bu konu hakkında 2-3 saat bile konuşabilirim. kadınlar kendileri biel ne istediklerini bilmiyor yani bu durumda zaten erkeğe yapacak bir şey kalmıyor. ve evet evi arabası olmayan hangi erkeğe bakarlar :D bir tane bile örneğini bulamazsın. evlenmeden önce bile önce soruyorlar evin var mı ya da birikimin var mı yani para olmadan hiç bir kız birini istemez. isterlerse de bu okul döneminde olur zaten küçükken yani 20 li yaşlarda.
Bunun dışında kötü erkeğe bakmaları zaten gerçek bir konu. her kız olmasa da çoğu kız kendini süründüren acı çektiren erkeklere gider sonra da erkek neden sahiplenmez der neden sahiplensin ki sen zaten başka kızlara sürekli yazan erkeğe gitmişsin ne bekliyordun aşık olmasını mı? :D işte bunları düşünemiyorlar
Soran+1 yılAa öyle mi? O halde fakir mahallelerdeki evli ciftler hayal ürünü olmali. Üzgünüm karistirmisim 😛😅
Süründüren kismina gelince de iki cinsiyette yapiyor bunu. Erkek de genelde onu ugrastiran kizi isteyebiliyor. Cok ilgi gosterince erkek sıkılıyor ve cepte goruyor gunumuzde. Hem basta bile bile lades diyeni gecelim tamam. Ama zamanla degisen erkekler ne olacak? 🙂 Basta efendiligiyle etkileyip de sonra kabalasan erkekler. Peki bu erkekleri sectigimizde de biz mi sucluyuz?🙂 sadece zenginlere bakan ya da sadece s*rfsiz erkege bakanlar yasamiyor bu durumu. İste bu yuzden anlayamiyorum 🙂- +1 yıl
Fakir mahalle dediklerin de aşk yok ki :P :D onlar mantık evliliği yani aileleri buluyor çevresinden kendileri bulmuyorlar hatta çoğu zorla evlendirilen kişiler. bunların dışında da zaten görüyoruz yani evlenmeden önce ible şu düğünü yapacağız ya da şu evi şu aracı alacağız diye liste çıkartan kızları.
Zaten ben kızlar için konuşmadım tek erkek kadın aynı bu ülkede yani kendilerini sevmeyeni peşinden koşturanı seviyorlar her zaman için. ayrıca bu da kızların saflığı yani siz her güzel söz söyleyene her aşkım diyene her iyi davranan erkeğe inanırsanız hata sizde. gidin karakterine bakın o halde. yani her erkeğim diye tuzla gelene meyve uzatmayın :) zaten bir serseri direk serseriyim demez önce kızı etkileyecek bağlayacak kendine sonra kıza kötü davranacak kız da bağlandığı için peşinden koşacak bu hep böyledir bunu yıllarca bilmenize rağmen devam eden sizlersiniz :)
evet siz suçlusunuz :) çünkü aklınızı kullanın bir kez de. her zaman iç güdü ile hareket etmeyin. nazik kibar erkekleri değil sert erkeklere gidiyorsunuz sonra da bu erkek efendi değilmiş diyorsunuz yani hata sizde kusura bakmayın.
Zaten gerçekten iyi erkek seven kızlarda var başta demiştim ama ben hayatımda bu şekilde olan kızı görmedim ben. tüm tanıdığım kızlar kötü erkek meraklısı çıktı
Soran+1 yılŞu an kendi dedigini cürüttün 🙂Hem diyorsun ki suclusunuz cunku kotuye gidiyorsunuz, hem de diyorsun ki basta tabii ki iyi yaklasacaklar. İyi yaklasani haşa Allah miyiz da rol yaptigini anlayacagiz? 😃 Acik vermezse bilemeyiz. Verdigi an zaten kavgalar baslar ve zamanla biter. Ama basta iyi davranip da sonra alay ederseniz niye biz suclu oluyoruz? Parasina bakma, boyuna bakma, guzel sozune bakma. Ee? Tek bir yer kaliyor bakacak. Oraniza mi bakalim? 😃 Kusura bakma da kandiran sizseniz siz suclusunuz. Bile bile lades diyenleri hadi es gecelim. Zorla evlendirilenlere gelince de cogu aile parasi olan erkek icin kizini ZORLA evlilige zorlar. Yani fakir mahalledekilerin cogu rizasiya evli 🙂
- +1 yıl
Hayır kendimi çürütmedim yazdıklarımı açıklayıcı şekilde yazarsam anlayabilirsin aslında :) yani bir erkeğe hemen güvenmemelisiniz diyorum. bazıları sırf parası var diye ya da yakışıklı diye bir erkeğe hemen aşık oldum diyor ya daha bir kaç gündür tanıdığım hatta yüz yüze gelmediğin birini bir kız nasıl sevebilir aşık olabilir :D bi düşünün bakalım sizce suç kimde tabi ki geleceğe göremezsiniz ama siz de balıklama atlamayın araştırın zaman verin kendinize o kişiyi ile yeteri kadar zaman geçirmeden direk bir ad koymayın mesela ilişkinize. ya da baktınız size kötü davranmaya başladı buna rağmen devam etmeyin kızların yaptığı hatalar burada daha çok :D
Ayrıca uzun boya tipe ya da paraya bakarsanız daha çok acı çeker sonunda kap dışarı edilirsiniz :D aklı sadece erkeğin cinsel organında olan kadınlar bile var yani senin yerşine ben söyleyim. akraktere bakın derdim bu çok zor bir şey değil ama sizin kararınız tabi ki yani acı çekmeyi seviyorsanız köle olmayı seviyorsanız ben neden karşıyım bana hava hoş :D acı çeken ben değilim sonuçta. zaten kriterlerinizin listesi çok uzun olduğu için aslında doğru kişi olsa bile onu seçmezsiniz. :)
bu arada sende kendin ile çelişiyorsun yani ''Parasina bakma, boyuna bakma, guzel sozune bakma'' neresine bakalım derken güzel kalbine balkın mesela. bunu anlamak çok zor değil zaten. :) - +1 yıl
Ayrıca fakir mahalledikilerin başka seçeneği mi var sanıyorsun :) sanki 10 tane erkek varda onlar gidip fakiri seçiyor zaten tek seçenekleri onlar olduğu için gidip fakir erkek ile evlenen var ama bir erkeğin evi yoksa zaten evlenemez yani fakirse kendine bile bakamıyorsa kadına nasıl baksın? demek ki kadına bakacak kadar fakir veya parası var en azından
- +1 yıl
Ayrıca erkekler de suçlu zaten ben her iki cins için de konuşuyorum :)
Soran+1 yılAnlamadigin ne biliyor musun? Ben boyle olmayan kadinlar da bu durumu yasiyor dedikce sen hala boyle kadinlar yuzunden diyorsun israrla 🙂
- +1 yıl
Çünkü hepiniz aynısınız bir yerde :) demek ki türk kızlarının genel özelliği bu
Soran+1 yılBilgin olsun diye soyluyorum ki kisa boylu ve fakir erkekler de üzüyor 🙂
- +1 yıl
Evet zaten ben erkeklere kızlardan daha çok eleştirir laf söylerim her zaman :) ama madem ikisi de üzüyor kızlar neden ilk uzun boylulara veya yakışıklılara gidiyor sormak lazım. :)
Soran+1 yılErkekler neden ince bel, dik gogus, pembe vajina, minik ayak seviyorsa ondan diyelim 🙂 Ustelik her kiz ona gore secmiyor ki. Anlayin artikkk, olay sizde bitiyor😅 Beni milyarder adam da uzebilir, garson da. Uzun adam da uzebilir, kisa adam da. Uzunu secsem bile bu bahane olamaz 🙂
- +1 yıl
Evet kısaca kızlarda aşk için değil uzun boy karın kası arabası evi parası ve cüzdanı için erkeği seviyorum diyor ve yanında kalıyor :D sizde anlayın artık kötü erkeklerden size mutluluk yüzü mutlu bir gün yüzü yok... olay sizin seçimlerinizde bitiyor. :)
Soran+1 yılYahu basta iyi davranip sonra degisen insanlar var. Onlar icin de bizi nasil suclayabiliyorsun onu anlamiyorum. Hani desen ki ser*fsiz erkek secmeyin falan tamam ama zamanla degisen icin de bir zahmet degisip/kandiran tarafi sucla 😃
- +1 yıl
Çünkü dediğim gibi kızlar saf olunca yakışıklı mı gördü hemen inanıyor hemen sevşyor ya bir bekle dimi :D gidip dibine düşme her yakışıklının suçları burada işte. ayrıca baktın ş*erefsiz hadi neden ayrılmıyorsun da peşinde kendini köle yapıyorsun yine nereden bakarsan bak türk kızı suçlu.
Sen sormadan deyim evet erkek de suçlu ve karaktersizler..
Soran+1 yılYakisikli olmayanlar da üzdüğü için tipe bakarak secmekle alakasi olmadigini fark etmisler demek ki😃 Ben gene de karaktere bakiyorum. Yeter ki rol cikmasin ☺️
- +1 yıl
Öyle olsa çirkinler de sevilirdi :D demek konu iç değil dışa bakarak seçmeleri hala. karaktere bakman güzel ben de zaten karaktere bakıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılSebebi basit aslında, eskilerin yenilenmesi kısaca. Eskiden nefret dahil bir çok duygu olması gerektiği gibi ve yoğun yaşanırmış. Günümüzde insanlar birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarını sosyal medyadaki beğeni sayısına ve storylerinin görülme sıklığına bakarak değerlendiriyor. Bu da bir çok duygunun körelmesine sebebiyet veriyor.
Körelen bu duygular peşinde sahiplenme, centilmenlik ve mücadeleyi peşinde sürüklüyor. "Senin için ölürüm" cümlesi dillere pelesenk, bunu söyleyen bir çok insan sevdiği kişi için yataktan kıçını kaldıramayan insanlar dolu etrafımız. Bir çok kavram aşağıdaki gibi değişti benim nazarımda.
Mücadele : Peşinden anlamsızca koşup ısrarcı olmak
Fedakarlık : O kişi için bir şeyden vazgeçmekle sınırlı kalmış
Centilmenlik : Gereksiz ve yapmacık kibarlık
Sahiplenmek : "Benim gadınım" deyip etrafındakilere kükremek olmuş
Jestler : Pahayla ölçülen şeyler haline gelmiş, anlam yok
Aşk : Popon güzelse, memelerin dolgunsa aşık oldum..
Daha onlarca kavram...
14 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar robotlaştı gibi hissediyorum. Teknolojik aletler çoğaldı, bazı hastalıklara çare yolları çoğaldı, bilgi çoğaldı, imkan çoğaldı, yiyecekten tut da giyilecek ürüne kadar çoğaldı. Ama sanki bunu yaparken insanlığımızdan bir şeyleri vererek-takas ederek oldu gibi. Eskiden bu kadar imkan yokken daha derin sevenler vardı gibi hissediyorum. Maalesef haklısın, haklıyız ama keşke olmasaydık..
- +1 yıl
Aslında tam olarak keşke denemez. Benim gibi yapabilirsin, günümüz teknolojisini eskiyle harmanlayabilirsin. Örnek verecek olursam, eskiden bir mektup için aylarca beklerdin belki de, şimdi ise saniyelerini alıyor paragrafları iletmek. O halde sen de saniyeler içinde öyle bir şey yaz ki karşındakine, mektup edasında okusun onu. Bir nebze rahatlatır içini :) Elden gelen budur.
Robotlaşma konusuna gelecek olursak aslında bunun sebebini teknolojinin gelişmesinden ziyade ben düşünce yapısının değişmesine veriyorum. Zira bundan yüzyıllar önce de insanların imkanları vardı ama kullanmadılar. Buna örnek olarak, tüfek icat olduğunda bile insanlar kozlarını kılıçları ile ya da aşık atışmaları ile paylaşırdı.
Yani demem o ki aslında biz devirle birlikte değişmedik, devir bizim yüzümüzden değişti.
Soran+1 yılHer şey elimizin altındayken neden uğraşalım düşüncesindeyiz sanırım. Bunu kek yaparken falan kullansak da insan ilişkilerine pek yansıtmamak lazım. En azından karşındakiyle olurun varsa 🙂
- +1 yıl
O keki seviyorum dediğin kişi ile birlikte şakalaşarak eğlenceli şekilde yapmak, hatta belki de o keki beraber yakıp rezil etmek :) Yansıtılması gereken duygular arasında :)
- Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBu soru geçen yine karşıma çıktı sen mi sormuştun bilmiyorum
Bir kısmı yediğimiz tavuklara bağlıyor. İlginç bir saptama. Tavuktan kullanılan hormonlar kadınlaştırıyor deniyor. Kimi kendimize benzettik ayarı kaçırdık diyor kadınların.
Bence yaşam şartları ve mevcut sosyal denge erkeği bu hale getirdi. Kendi statü alanı kaydı ve kadınla iç içe girdi.
Ben ilerde bir geri dönüş olacağını yıllar önce söylemiştim. Halen aynı fikirdeyim. Kadın gerçek erkeğini doğadan tekrar isteyecek ve bu sosyal dönüşüm geriye doğru işleyecek.
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Her gün KS de zengin koca savcılarını görüyoruz nasıl zengin koca bulurum, sevgilim ne yaparsam bana pahalı hediye alır gibi şeyler paylaşan kadınları görüyoruz burası küçük bir örnek real de dost arkadaş olduğumuz kadınlar açık açık isteklerini anlatıyor bir çoğu evlenip iş hayatından kurtulmak istiyor kocasını gelir kapısı görüyor sen söyle erkeklerin eril enerjisi mi düştü aklı başına mı geldi
08 Yorumla
Soran+1 yılCalisan kadinlar da bu tavirlara maruz kalabiliyor ama. Ustelik her kadin pahali hediyeler istemiyor ki 1 tane gül ile mutlu olan kadinlar da var. Yorumlardakilerin bazilari da olayi maddiyata baglamis ama bu durumu sadece paragoz kizlar yasamiyor fakat bir turlu anlatamiyorum 🙂
- +1 yıl
Biz nereden bilelim kim paragöz kim değil herkese karşı tedbirli olmak zorundayız maddi gider olmayan her türlü romantizme açık biriyim ama onun haricinde %100 güvenmeden kimseye maddi olarak jest yapmam. Çicek, kolye gibi şeyler olur tabi ama bir kez alırım karşısı almadan ikinciyi almam karşılık beklediğim için değil ama benim kadar oda ilişki için masraf yaparsa derdi para değil diye düşünürüm
Soran+1 yılZengin degilsen ve sevgilin varsa zaten paragoz olmadigini anlarsin. Cunku hicbir paragoz kiz, ona alacagin 200tllik esya icin ya da 50 tllik kahve icin seninle birlikte olmaz. Bence bu sen de biliyorsun. Eger pahali hediyeler almiyorsan ve hayatindaysa zaten paragoz sayilmaz.
Soran+1 yılValla ne yalan söyleyeyim evi ya da arabasi olmayan erkege bakmam diyenlerden degilim ama 3 kurusun hesabini yapan erkek de itici geliyor bana. Erkek biraz centilmen olmali. Ne bileyim her seyi karsilik icin yapiyor gibi hissettirince sogutuyor beni. Zaten hayatindaki kisi seni sevince zamanla o da sana yemek vs ismarlar cunku icinden gelir ama erkek basta o guveni vermeli. Sen baya zengin sayilirsin. Basta belirtme bunu istersen, gelen ona gore gelir boylelikle.
Soran+1 yılSen de haklisin ne diyim. Sadece paran icin yaklasmasini istemiyorsun ama bunun guvenini aldigin zaman da cimri olacak biri degilsin gibi. Eger dogru anladiysam sorun yok. Yani ben de sadece param icin geleni istemezdim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
51Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamana ve çağa kendini fazla kaptırmak ve çoğu şeyin artık fazla ulaşabilir olması, sosyal medya vs bazı insanların ilişiki anlamında alternatif olanaklarını daha ulaşabilir hale getirip ilişkideki ciddiyet artık basitleşip yapaylaşıyor maalesef... dediğiniz gibi eskiden centilmen erkek vardı daha orijinal daha kendini geliştirmiş beyefendiler vardı şimdilerde ilişkilerde erkeklerin kadınlari anlayabilen ruha düşünceye sahip olduklarını düşünmüyorum çabuk sıkılan karşı tarafı suçlayıcı davranışlar yüksek ego gibi gelişim göstermeyen erkekler var bunun suçlusu kadın değil gelişime kapalı erkeğin çokluğudur.. ilişkilere konusunda kisa süreli olmasında bu yüzden bu anlamda doğru kişiyi yakalamakda zor empati yok saygı yok hoşgörü yok kimsenin kimseye tahammülü yok hal böyleyken bir şeyleri ileri taşımak zorlaşıyor doğru insana sahip olanlar mutlu kişiler sadece
10 Yorumla Birlikte olduğunuz kişi mantık evliliği yapıyorsa ve siz eril enerjisi olarak eksik görüyorsanız o ilişki seneler geçtikçe sizi bunaltacak ve keyif alamayacaksınız. Erkek evet dıştan gözüktüğü zaman hepsi aynı gibi duruyor ama her erkeğin kendisine göre bir huyu özelliği bir yerde eksiği bir yerde fazlası olabilmekte hayatınızda ki kişi sizin eksik yönünüzü tamamlaması gerekiyor. Hayatınıza bir erkek alırken hayatttan ne beklentisi var verdiği cevaplar ilişkinin temelini oluşturur. Bu açıklamayı genel olarak yaptım sizin iliskiniz var mı yok mu bilmiyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkiyede mi yasiyorsun bilmiyorum ama bu ulkedeki kadınların erkekleri enerji ve duygusal acidan somurmeleri erkeklerinde bir delik ugruna, kadina yaranma çabaları sonucu kimilerinin beta benim ise milenyum solucanları dediğim bir tür meydana geldi.
Ben de bu olayın farkında değildim. 25li yaslarimda is sebebiyle Ukraynaya tasindim. Ve gördüm ki oradaki kadınlarda bizdeki kadınlar gibi ilgi ve sefkat bekliyor bunda bir sorun yok. Ama aynı ilgiyi, yuceltmeyi erkege geri veriyorlar. Eril yönlerini törpülemekten ziyade birsey yapmayan cikarci orta doğu kadınları gibi değiller.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevginize ve ilginize karsilik verdigimizde genelde cepte goruluyoruz. Bir kadin sevdigi admi simartmayi istemez mi? Ma kendisini tutamayip da kadin ilgiyi cok gosterince genelde erkek “nasil olsa artik beni seviyor ve gidemez” diyerek, hata ustune hata yapiyor. Kizlar ya icinde yasayip da ilgisiz olmaya calisiyor ya ilgisini gosterdigi icin COGUNLUKLA erkegini kaybediyor. Ha boyle olmayan erkekler de var ama azınlık
Cevap sahibi+1 yılAnladım prenses
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun sebebi tamamen kadinlar. Artik kadinlar basitleşti ucuzladi yani. Eskiden bir kadin için çok şey yapman gerekirdi. Peşinden koşmaliydin, romantik ve fedakar olmaliydin, mucadele etmeliydin, servet dökmeliydin ki o kadina sahip olabilesin.
Artik kadinlar erkeklerin peşinde. Hemen sevgili olup yatip kalkiyor, evine yerleşiyor temizlik yemek yapiyor, cinsel olarak memnun etmek icin yapmadigi kalmiyor, köle gibi ama yine de yaranamiyor terkediliyor aldatiliyor.
Çunku sen herseyi bedava ve kolayca sundun niye evlensin ki sen kendini basitleştirdin. Ayse olmazsa disarda fatmalar zeynepler var, pelin olmazsa selinler var. Artik kadinlar erkeklerin peşinde. Erkek niye çabalasin ki?
Bunun da sebebi feminizm midernlik dedikleri saçmalik. Kadini düşurduler
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@met96 bircok kadin cinsellikte sirf erkek memnun olsun diye istemedigi seyler yapiyor. Bunu da herkes biliyor
Soran+1 yılSizin için seks objesinden fazlası değilsek direkt esk. rta gidin o halde. Bu nasıl bir bakış açısı? @met96 Ne sen penisten ibaretsin ne de ben vajinadan. Servet dökmen vs gerekmeyebilir ama ilgini ve değerini göstermelisin bir ilişkideysen. Değersiz buluyorsan onun vaktini de kendi vaktini de boşa harcama zaten.
Bunlar maalesef bazı kadınlardan kaynaklanıyor, hemen karşındakine verici olursan (fesatlık anlamında anlamayın) kadın kaçıyor. Aynı zamanda ilişkiler basitleşti paran oldu mu kral sen olmasanda avantaj haline geldi. Feminizm adı altında erkekleri itelemeye hatta feminazilik yapılmaya başlandı. Çünkü küçük bir centilmenlik yaptığımızda sonra neden yapmadın diye suçlanan yine bizler olduk. Bu yüzden bende duygularımı öldürüp hayatıma devam ettim.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma feminist olmayan kadın neden bu tepkileri alıyor o halde? Ya da eğer zengin değilsen ve sevgilin varsa Zaten sevgilinin paragöz olmadığını bilirsin. Para için birlikte olan kız hiçbir zaman 1 tabak yemeğe ya da 1 bardak kahveye sevgili olmaz. Bunu sen de biliyorsun 🙂 Yani demem o ki, sebep para ya da feministlikse, böyle olmayan kadınlar neden bunu yaşıyor?
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkekler de makyaj yapsın, erkeklerin tayt giymesi normalleştirilsin diyen kadınlardı yalnız. Erkekler de küpe taksın, kırmızı pantolon giysin, kaşlarını budayabilir diyen kadınlardı. Erkek kapıyı kadın için açınca ''Ben açamıyor muyum, sen bana güçsüz ve erkeğe bağımlı bir kadın mı demek istiyorsun?'' diye bağıran feminist kadınlar var.
Centilmenlik öldü çünkü katili kadınlar. - Dave Chapelle13 Yorumla
Soran+1 yılFeministlikten önce de “erkektir yapar” algısı vardı ve gene eziliyorduk ama?
Biz feminist de olsak, olmasak da her türlü zararlı çıkıyoruz. Eğer bu feministlik durumundan önce sahiplenen erkek çok olsaydı dediğine doğru diyebilirdim.
Soran+1 yılZamanla değişmeseler aslında sorun olmayacak 🙂
+1 yılilişkiler daha basitleşti saygı yok bir defa kolayca birbirlerinden hoşlanan kişiler ışın hızıyla soğuyabiliyorlar
emek verilmiyor vefa yok..
sebebi ilişkilerin basite indirgenmiş olması bence10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılCentilmenlik gibi konuların eril enerjiye dahil olduğunu düşünmüyorum. Yapılan jestler fizikseldir ama enerji adı üstünde gözle görülemeyen bir şey. Bir nevi aura diyebiliriz. Tamam genel olarak karizması, hareketleri enerjiyi tamamlayan parçalardan bazıları ama bu bambaşka bir şey.
00 Yorumla Kesinlikle, bu güvensizlikten ya da kadınların gerçekten ne istediğini anlamamaktan kaynaklanıyor olabilir. Şöyle ki; durumlarda bunun nedeni erkeklerin artık fazladan çaba sarf etmek zorunda hissetmemeleri de olabilir. Öte yandan, toplumsal cinsiyet eşitliğine ve kadınların özerkliğine daha fazla saygı gösterilmesine yönelik kültürel bir değişim söz konusudur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayanlar toplumun aynası derlerdi. Bayanlara sormak lazım neleri yanlış yaptınız eril enerji böyle oldu. Saygının bu kadar yitirildiği zaman daha olacak mı? Son olarak ben gelenekselciyim hala. Sevgilim olursa evine kadar giderim. Eve bıraktıktan sonra biraz beklerim. Sokağından geçerim sürekli. Bana mesaj atsın gibi triplere girmem. Kıskanır giyimi ve dışarı nerelere gidecek bilgi isterim. Biz hala varız sayın sudeseven.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk için söylemiştim zaten. Kadınlar seni etkilemeyi başaramamış ama gördün mü? Demek ki isteyince koruyup kollayan erkek olarak da kalınabiliyormuş 🙂
Cevap sahibi+1 yılBunun içgüdüsel bir durum olduğunu veya cografi bir özellik olarak görebiliriz.
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hersey internetle birlikte bozulmaya basladi. Iletisim o kadar kolaylasti ki artik kimse emek vermiyor. Onceden neler yapilirdi. Simdi kimse naz cekmiyor hatta erkekler cekiyor kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsahiplenemiyoruz artık, malum kızlar kendi ayakları üzerinde durmak istiyormuş, karışamayız da, terk eden ediyor zaten, ben misal tek gece yatıp terk edildim bana o gece öyle yaşandı dedi sen bana bağlanırsın dedi, biraz daha üstüne gidince bana beni rahatsız edersen seni şikayet edecem dedi, tehdit etti ben de o zamanlar üniversite sondum , mezuniyetimi düşündüm ona bulaşmadım, istedim ki bir karşılık göreyim duygulrıma yok hayır olmadı hiç.
22 Yorumla
+1 yılBenim düşmedi yaa kadınlara değer vermeyi onların değerli hissettiğini görmek bana mutluluk veriyor.
10 Yorumla
+1 yılHerhalde kadın ya da erkek GDO lu gıdalardan ve bilinçaltını etkileyen TV dizi ve programlarından.
21 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kadınların değer yargıları çok değisti.
+1 yılYani şimdi bişey dicem de kadınların çoğu eşine, sevdiğine karşı herşeyimi ben kendim yaparım sana ihtiyacım yok kafasındalar, e bu durumda erkek kendini tabiri caizse çüksüz gibi hissediyor, pasif duruma düşüyor. Ben böyle düşünüyorum.
00 YorumlaEskiden karşı tarafı ve kendini mutlu etmek için öyle jestler yapiliyordu. Ancak günümüzde ilişkiler birini bırak otekine geç moduna geçtiği için artık jest vb eskisi kadar olmuyor
00 YorumlaBenxe kadinlarin kendi basina basarisindan dolayi cunku adam diyo kendisi istedigini aliyo benim aldigim bi ooyeye çiçeğe mi bakcak diye dusundukleri icin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBebeğim kıskanç birisiyim. Kontrolü severim. Bir kaç gözleme göre kızlar ciddi ilişki istemediğini gördüm. Kısaca sorunun kendisi kızlardır.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik dusunen kiz da yasayabiliyor ama
- +1 yıl
Şimdi diyelim sevgiliyiz. 2. ay senden eminsem evlenelim dersem kabul eder misin? Yaşını 20-27 arası olsun. Farketmez. Bak basit soru.
Soran+1 yılBu nasil savunma yaa Wmxhxsmdndn
Sorun hemen evlenmememiz mi yani? 😅- +1 yıl
Savunma değil. Bunların hepsi hakikat. Sen ters köşe oldun şimdi. Erkekler ciddi değil dedin en son.
Soran+1 yılOnu ne zaman dedim yahu? 😃 Konumuz eril enerjiyken sen evlenme süremizden bahsediyorsun
- +1 yıl
Bu konuyla alakası var. Kıskanan erkeğin enerjisi ne oluyor dişi enerji mi? Kızlar bahsettiğin eril enerji altına girmek istemiyor. Sana örnekleyerek anlattım. Sende öyle. Palavradan sıkmayalım şimdi yok falan.
Soran+1 yılKiskanclik tamam da evlenme suresi olayini anlamadim. Kiskanan erkegi cogu kiz seviyor zaten ama bazi erkekler guzel kiskanamiyor. Mesela kiz arkadasin gece disari cikmasi gerektiginde kiskanip da yanina gelen erkek de var, kiskandi diye kiza hakaret eden erkek de var. Nasil kiskandigi da onemli 🙂
- +1 yıl
Evet burası doğru. Hakaret eden erkek ya da kız önemli değil kim ederse ilişki biter. Saygı önemli bir rol.
+1 yılİlişkiler artık basitleştirilmiş halde herkes ya cinsellik ya eğlencesine takılır odaklanır oldu nede olsa başka birini bulurum düşüncesi var ne çekecem bunun kahrını diye de düşünebiliyor
00 Yorumla
+1 yılAsla böyle bir adam değilim. Ama Z kuşağı erkekleri evet, emeksiz yemek istiyorlar. Kadınlara güvenmiyorlar.
14 Yorumla
Soran+1 yıl40 yaşındakiler de böyle maalesef.
- +1 yıl
Nereden biliyorsun 40 yaş adamları? :D
Soran+1 yılGörüyorum sosyal medya da 🙂 Onlar da bir garipleşmiş. Dedelerin zaten geneli çomar 😅
- +1 yıl
Kahkaha attım :D Haklısın
Baktılar verdikleri değeri göremediler yoruldular belki de bu hale geldiler
31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Belliki yeni nesil düşüne biliyor ve kızı sahiplenecek bir şey olarak görmüyor Ve biz hala centilmen
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çoğunuz güç budalası oldunuz. Çoğunuz eşitlik delisi oldunuz.
04 Yorumla
Soran+1 yılFeminizim unlu olmadan once de bu sefer de erkek yapsin ama kadin yapamasin algisi vardi. Yani feminist de olsak, feminist olmasak da ezilen taraf biz oluyoruz.
- +1 yıl
Feminizm ne alaka?
Soran+1 yılEsitlikten kastin feministler degil mi?
- +1 yıl
Yoo özellikle bir gruba bağdaştırmadım yani. Genel.
Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. yani birinden sonra karşıma henüz değecek kadın çıkmadı. Uğraşmaya değer bulmuyorum içimden gelmiyor emek vermek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların dişil enerjisi neden düştüyse, aynı sebepten.
13 Yorumla
Soran+1 yılYükseltmeye calistigimizda bunu “erkek kullanmak” olarak yorumluyorlar
- +1 yıl
O zaman partner seçimlerinizi gözden geçirmelisiniz. Dişiliğinin, dişil enerjisinin farkında olup bunu erkeklere karşı silah olarak kullanmadığınızda karşınızda eril enerji bulursunuz. Dişil enerji ile eril enerji karşılıklı olarak birbirini tetikler.
Soran+1 yılElbette tetikler. Ben bana nazik olani secmeye calissam da zamanla degisim olabiliyor 🙂
Çünkü bilincli olarak erkekler kadinlastirildi kadınlar erkekledtirildi sebebi o roller değişiyor
10 YorumlaHayır, bunun sebebi sadece cinsel obje olarak görülmesi. Buna sebep olanların başında da TV dizileri geliyor.
00 Yorumlainsanlar değişti troller değişti eski yılların insanıyla şimdi devrin insanları bir değil
00 Yorumla
+1 yılSahipleniciliği bırak sadık bile değiller ki, asıl eril özellik budur bence.
00 Yorumla
+1 yılKadınların buna değer görmediklerini geç de olsa fark ettiler
00 Yorumla
+1 yılGüven duygusu eksikliği kadınlardaki anaç duyguyu da yok etti. Erkeklere de olan bu
00 YorumlaKadınlara güvensizlik. Artık erkek tek başına çabalamak istemiyor falan
00 Yorumladegen ınsana verılmesı gereken kadar ne eksık ne fazla.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların tutumu değişti feminist düşünceli oldukça biz de centilmenlik yapmaya çekinir olduk
00 Yorumla Iyi teşhis yapmışın... ama maalesef senin dediğin gibi
00 Yorumla
+1 yılSevgi nedemek bilse erkekler şuanda bu ayrılıklar olmazdı.
01 Yorumla- +1 yıl
iki cins içinde geçerli bu dediğim ama benim gözlemlerime göre çoğunlukta erkek sevgisini gösterirse yuvalar daha mutlu oluyo
eşitlik isteğiniz ve medyanın erkekleri feminenleştirmesi.
00 Yorumla
+1 yılEril enerji düşmedi seçenek çok fazla kimse tahammül etmiyor birbirine bu yüzden
00 Yorumla
+1 yılKadınlardaki sadakat duygusu düştüğü için ortalık malı gibi yaşadıkları bunada rahat yaşam çıplak dolaştıkları bunada açık giyim dekolte dedikleri için gözünüzden düştüler
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç alakası yok. Kapalı ve erkek kankasi bile olmayan kadinlar da bunu yasayabiliyor 🙂 sizin genelinizde bu durum var.
- +1 yıl
Başkasını bilmem ama dediğim gibi sadakat yoksunu ve çok kolay insan silebilen insanlara ne centirmenliğim olur ne sahipleniciliğim hak edecek birini henüz bulamadım bulsam kendimi rezil etmeye bile katlanırdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlarla uğraşılmaz ya. Ya huyu çeşit ya da çok paragöz.
00 Yorumla
+1 yılKarsisindakini cocuklarinin annesi olarak goremiyor o kadar guven vermiyorlar ondan..
00 Yorumla
+1 yılKızlar artık hediye konusunda çıtayı yükselttiler erkek arkaşlarını yarış atı gibi yarıştırıyorlar. Oda baya sıkıcı bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında düşen eril enerji değil bence. Kadınların triplerinden bıkılmış olabilir. Devamlı ilgi bekleyen çok fazla kadın var
00 YorumlaKadınlar tek eşli kalamıyor tv lerde görüyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler de aldatiyor
Soran+1 yılErkeklerinki haber olmuyordur belki. Toplumumuzda kadinin aldatmasi daha cok yuhlandigi icin daha cok ilgi ceksin diye koymuslardir.
+1 yılEgonuzdan nazinizdan tribinizden bıktık da ondan.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bunlari yapmayani da cepte goruyorsunuz. Hemen tav oldu diye ucuz diyorsunuz
- +1 yıl
Onu öyle görenlere söyle. En nefret ettiğim şeyler bunlar.
Sizin bu genellemenizden bıktım artık gerçekten 😑
02 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek değil 🙂
Çoğunluktan, böyle olanlardan bahsediyorum. Böyle olmayan 500 binde 1 tane falandır. Onlar üstüne alınmasın 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılLer demeyin lütfen. Sizin gördükleriniz öyledir
10 Yorumla
+1 yılKadınlar öyle istedi.
00 YorumlaKendilerine güvensizlik
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılKendilerine güvensizlikten dolayı.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı.
+1 yılBen hala sahipleniciyim valla
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Hangi yaş grubu bu dediğin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sizler yaptınız. Şimdi şikayet etmeyin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ben hala öyleyim sude.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılHep kızlardan kaynaklanıyor
00 Yorumla
+1 yılKadınlar yüzünden
00 Yorumla
+1 yılKadınlar da aynı.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılSizin yuzünüzden
00 Yorumla Nebilim kiz gibiler
03 Yorumla- +1 yıl
@Pocophone var zaten. Kiz gibi derken disil. enerjileri var. Benimde var. Nesi saygisizlik bunun kendime
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası