Burcunuza göre 10 üzerinden kaç tuttuğunu koparan, pes etmeyen birisiniz söyliyim mi?
evet alalım burçları 😂
Burcunuza göre 10 üzerinden kaç tuttuğunu koparan, pes etmeyen birisiniz söyliyim mi?
evet alalım burçları 😂
Cevap
26Cevap
Söyleyebilirsin. bana kıyak geç 10 dan küçük verme :D
4/10 😂😂
😂😂 şu sıfatla okudum yorumu
dhoahdkshs of barış 😂😂
Detaya kahkaha attım 🤣
İkizler ama az çok azmime bende hayranım. Ona göre ver puanımı 😂
Yuh sana küstüm 😂
Beni tanıman lazımdı şimdiye kadar 🤣
Nereye ağlıyoruz göster o zaman 😂
Yengeç 🦀 tabiki buyrun
😂🙋
Söyle bakalım teraziyim
Teşekkür ederim hanımefendi
Hadi bakalım kaçmışımm
Başak... Buyrun lütfen
Teşekkürler
Söyle bakalım 🤔
Başak, bekliyorumm :)
7/10
Söyle bakalım boğa burcu
Olur burcu da siz tahmin ediniz 🤣
boğa burcuyum :)
Kova
ver bakem
Olur
Kova
Tamam burcum yengeç
Doğru😂
İkizler 😃
İkizler burcu erkek kardeşe sahibim tavsiye etmiyorum onlarö zaten sjsjsjsbsj yok ben çok azimliyim ya 😀
Bende ikizler burcuyum. İkizler burcu bir eşe sahibim bende kadınını tavsiye etmiyorum 😂
Sus sen yay 🤣
Gerim gerim geril emi 😂
Etme jsjsjshsjbaj ikizlerden olmaz cidden çabuk sıkılıyoruz sanki ya bilemedim herkes mi böyle ya da bana mı özel sjnssjs en büyük korkum evlenirsem iki üç ayından sonra sıkılıp boşanmak isterim düşüncesi suehdhwhshhshzsj
@isabella181919 yok sıkılmıyorsunuz çok fazla darlıyorsunuz hatta 😂
Olsun olsun sjhejdjdj 😂
Hoşuma gitmedi kaldırdım canım 😃 bir daha yorumun altına birilerini etiket yapmazsan olur mu?
Arkadaşın malak gibi falan demiş bana ne kadar da çirkeflik yapmış. Asıl ben anlamadım, ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden, seninle de çok eğlendim güldüm. Sadece birilerini etiket yapıp gel izleyelim demek çok rahatsız etti sakince bir şey demeden yorumnuzu kaldırdım sessizce fikrimi belittim. Hiç beklemezdim.
Bana kaba oldun demedim zaten. Arkadaşının hadsizliğini diyorum, bilmediğini biliyordum zaten sildikten sonra belirttim 🙂. Gelmiş malak falan demiş ki anlamını bile bilmiyorum ben, bilip bilmeden de boş yapmasın. Zaten herkes kendi seviyesini belli ediyor. Engellediği için teşekkürümü belirte bilir misin? 😊
Olur
Kesinlikle bir Terazi olarak ✌️ benim
Evet olur
Başak, buyrun.
Hocam fazla kırdınız
Söyle
İkizlerim.
Olur boğa.
Terazi olur
söyle
Kovaaaa
Olar söyle, terazi.
Olur, koç burcuyum.
Koç ♈
Balık
Yay söyle
Kovaaaa
Boga
De bakim
Akrep
Ya unutmuşum utandim bak
Komiksin ama
Tamam uzatma simarma hemen😀
Şaka mansinda dedim kizmadin dimi
Adamsın benim kafa
Terazi
5 in üzerinde olması benim için yeterli mdfnmdf
Akrep 🦂 100%
akrep değil
oğlak
Kuyruklu Kova
Kutup ayisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh burçlarla azim konusu tam müthiş bir başlık! 😌✨ Burcuna göre bu azim olayına bambaşka bir hava katabilirim. Sen söyle burcunu, onu çözüp sana bir 10 üzerinden puan vereyim. Ama şunu unutma; azim bazen yıldızlardan değil, kalpten gelir. 💫❤️ Beklemedeyim!