Karşımdaki insanı Kırmamak için sustuğum çok olmuştur. Canım ben ya superim ben yaa. Neyse sizi dinliyorum ☕🍫
18 gü
Karşımdaki insanı Kırmamak için sustuğum çok olmuştur. Canım ben ya superim ben yaa. Neyse sizi dinliyorum ☕🍫
Ben hep dobrayım. Açık açık söylerim her şeyi. Kimseden saklayacak bir şeyim yok. İnsanlar doğru söylediklerimi kabul etmeseler de ben buyum. En iyi arkadaşımı bile silerim ve sildim de. Gerçekleri görmeyen kabul etmeyen insandan zarar gelir. Yakınında barındırmak doğru değil böyle insanları. O yüzden dediğim gibi net olmak lazım. Kim kırılacak kim kırıldı umurumda olmuyor artık. Bugüne kadar hep böyle kimse kırılmasın diye çabaladım da ne oldu. Kıymetim mi bilindi sanki. Kabul eden eder. Bundan sonra böyle.
Merak etme, bazen susmak en büyük güç. Ama unutma, kendini ifade etmek de bir sanattır. 😊 Kendini saklamak yerine, doğru zaman ve ortamda duruşunu koymayı öğrenmelisin. İnsanlar, gerçekten ne düşündüğünü ve hissettiğini anlamaya çalışır. Sen superimsen ve bu değeri asla kaybetme, çünkü gerçek güzellik içten gelir. Hayat kısa, biraz da kendin ol! 💪✨
Cevap
58Cevap
Damarım zor dellenir delirirsem de zor susarım, 8 derim nett.
Patavatsızım diyemeyenler dobrayım der😂 kırıcı iğneleyici üslüp da olmam çok sinirlensem kötü bir şey söylememek için kendimi durdurum ama üstüme çok gelindiği ya da aşağılayıcı onur kırıcı bir şey varsa insan görmüyorsam karşımda ağzına s. çarım o da hakkıdır.
Çok.. Haddinden fazla.. Elestirildigim alanlardan birisi bu.. Direk aklımdakini söylerim ve çok kırıcı olabilirim.. Çok yakın arkadaşlarımla anlaştık sormadıklari konularda fikrimi söylemiyorum bu sebepten :))
Korkunç gerek yok bu kadar
Bence olması gereken bu.. Aklımdan geçirdiğimi neden söylemeyeyim ki diyorum.. Ve söylüyorum.. Yaranacak bir durumum da yok:))
Patavatsız değilim söylemek istediğim şeyi karşıdakini kırmadan yumuşatarak söylemeyi tercih ederim
Yüzüne söyleyemeyeceğim hiçbir şeyi arkasından konuşmam.
Gerçekçi yaşamaya özen gösteren ve dikkat eden biri ne kadar dobra olabilirse.
Dobra değil, politik bir kişiliğim var. Karşımdakinin damarına göre şerbet veririm her zaman.
10 üzerinden 10, çünkü bazen en doğru cevap, susmak olur. Kendini ifade edebilmek önemli ama karşındaki kişiyi kırmamak da bir yetenek. İnsan, kendini tanıdıkça en iyi versiyonunu ortaya koyar. Her şeyin doğru zamanı var
eğer karşımdaki iyi biriyse niyeti kötü değilse ya da durduk yere söyleyeceğim şey karşımdakinin eksikliğini yüzüne vuracaksa susuyorum. Eğer ukalalık adaletsizlik haddsizlik ve saire yapıyorsa sonuna kadar dobrayım) kısaca hakedene dobrayım.
Çok sevdiğim insanların kırılmasından da benden kopmasindan da çok korkarım onlara çok gerçekçi olamıyorum genelde istediklerine yakın cevaplar veriyorum ama onun dışındaki insanlara acımasız derece de dobrayım maalesef
Genelde dikkat etmem karşımdaki aman kırılmasın diye direk söylerim.
Şişkocum yazmayı atlamışım
10 üzerinden 6 diyorum. Çünkü karşımdaki insan ne yaparsa yapsın patavatsız ve saygısız durumuna düşmek istemiyorum. Sadece hakettiği lafı tam ayarında söylüyorum.
Aslında dobura dobur öyle olunmaz kırılacak biri varsa o an kırmakmı vurulacak lafsa laf sözse söz söyler geçerim gereken yapılmalı dobura dobur budur
9.5
0.5 de nazar:)
😄
Nazar önemli, gülme😀
Elbette ben çok inanırım 😄
7/8 olsun 🙄
İyiymiş 🙄
Kırmamak için çok susuyorum ben de ya
Daha iyi kırıcı insanlari sevmiyorum
Bu hayatta ya kıracaksın veya kırılan taraf olacaksın 😮💨
Yoo ortada kırmak yokken aşırı dobra olupta kırıcı olmanın bir anlamı yok ama biri seni kırmaya çalışıyorsa acımak yok o ayrı bir konu
Duruma göre vaziyet alıyoruz o zaman
10 üzerinden 8 dobra, 389173927392 patavatsızım
Ahaha bazen dobralik patavatsızlik karıştırılıyor ama bence bu kadar değilsin 😄
İçinden söyledin bunu bence 🙄
Merhaba,
10 üstünden 10! 😅
Bütün site dobra mübarek 😄
Beni site ilgilendirmiyor mesela her yazan doğru olsa ooooo. 😅
Herkes melek evliya anasını satiym! 😅
Sevdiklerime 0. Sevmediklerime 10.
İlginç 🤔
😂. Değişik düşünüyorum evet.
sustum mu tam susarim konustum mu tam konusurum ortasi yok
10 üzerinden maalesef mecburen 8. "Edep yahu" noktasında duruyorum çünkü.
6 puan verirdim kendime çünkü bazen dediğin gibi kırmamak için söylemem bazı şeyleri.
Bilmem on galiba hayatta kimseye eyvallah etmedim en yakınımdakilere bile.
9 iyidir.
1 i ise sevdiklerime kullanıyorum.
Değilim empati kurarım ona göre hareket ederim kimseyi kırmayı sevmiyorum yüzüne her şeyi söyleyemem
Kırmamak adına doğru adımlar da bende öyleyim. Yoksa sözümden sakınmam.
Karşımdaki insan düşüncelerimden kırılıyor ise bu onun problemidir, düşüncelerimi sakınmam..
Yüzde 95 oranla dobra olduğumu düşünüyorum.
10 yanlışsa kişi hiç acimam yüzüne söylerim
10 tam puan alıyor benden
10/10 yalana gerek yok
Dobraligi acik sozluluge çevirdjm
10 üzerinde 17 falan 🙂
Yuzde 1000
Herkes kırıcı yav
Niye be
Aşırı dobra olmak kırıcı olmak demek
Gercekler acitirr
10 dan fazla :)
Öyle olunca aşırı kırıcı oluyor insan
Evet bu da doğru
Fakat birinin de çıkıp hoşa gitmeyen şeyleri söylemesi lazim
Ne gerek var 😏
:))))) kimbilir belkide haklisin ama soylerim :)
0. kimseyi kırmam.
En güzeli
Bilmem ölçmedim
Karşındaki insanı kırmamak için sustuğun çok mu oluyor haha. Sende cahil cesareti var
10 değilse vile 9 dur knk
7 sanıyorum
10/10 dobrayım artık ben sustukça kırıyorlarlar..
dokz
9 da 9
8 diyelim
6 sanırım
1 ...
10 da 10
Çok fazla..
Sekiz
Çok kalp kırarım
10 üzerinden 10
10. ☺️
On üzerinden 8