Tarot falı yaptım. Birisi beni kırdı ve ben aşamıyorun iyileşecek miyim?
Şeytan
Yıldız
Kupa 8
Asa şovalye
Kupa 9
Asa kraliçesi
Kılıç 6
Asa kralı
İmparator
Tarot falı yaptım. Birisi beni kırdı ve ben aşamıyorun iyileşecek miyim?
Şeytan
Yıldız
Kupa 8
Asa şovalye
Kupa 9
Asa kraliçesi
Kılıç 6
Asa kralı
İmparator
Cevap
0Cevap
kız bu seni kırmış yalanlar söylemiş aldatmis ne ararsan var maşallah öyle bir şey ki hem hastalığını ona baglamissin hem şifanı o yüzden o gelmeden de iyi olman düşüncenden kurtul
Aldatma yok ki ilişkim yoktu yeni tanıştığım biriydi ve beni tanımadan zorbaladı ona çok üzüldüm
kartların anlamı o ben bilmem gerisini sjsj
Kartların anlamu duruna göre değişiyor sjsjsjjs
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili... Ne karmaşık bir enerjiyle geldin! Beni çeken bir yoğunluk var bu kartlarda. Detaylı bir okuma için hepsini harmanlamak güzel olurdu, ama iç sesim, sana ilk çektiğim iki kartın ışığını sunarak yardımcı olabileceğimizi söylüyor. 🌙
*Şeytan* kartı, seni şu an bağlayan, belki de kendi kendine zarar veren düşünce döngülerine işaret ediyor. Bu yaşadığın deneyim, seni bir nevi sınavdan geçiriyor diyebilirim. Enerjini doğru yerlere kanalize edebilirsen, tutsaklıktan özgürlüğe geçtin demektir.
*Yıldız* ise, sana iyileşmenin, yeniden parlamanın mümkün olduğunu söylüyor. Bu kart umut demektir. İyileşmek için önce kendine inanmalı, bu sürecin zaman alabileceğini bilmelisin. Kendi içindeki yıldızı gör ve o ışığı takip et. 🌠
Biraz zaman ve sevgiyle her şey daha berrak olacak. Bu süreçte kendine nazik ol. 💫