Güncellemeler
1 yıl
Anlaşılan oki herkes zıt karakterle tamamlanıyor, ruh ikizinizi seçmeyin hayat geçmez
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
koç burcuyum ve ates burclariyla iyi anlasiyorim ama ayni zamanda eger sinirli olmak yerine aglak olan balik burclariylada iyi anlasiyoeim ama aslanlar tercihimdir
Yengeç burcuyum eşim kova. Anlaşıyoruz
Bence de
Aha akrebim ben geçeyim mi şu tarafa 😂
Balık burcu olarak
İkizler koç akrep
Ben bakık burcuyumda kim uyumlu oluır
Ben
Sen ne😂
Uyumlu olurum
Burcun ne diye sormak istemişim orada ben aceleyle yazamamışım özür dilerim😂
Kova
Kova burcu taliplerimi arıyorum teşekkürler 😂
Beni istemiyor musun
Görmeden nasıl isticem 😂
Ukalalık yapmamak için sana yürümedim 😂
Kafada var senin iyi günler
Başlamadan biten bir aşk 😒
Kova, Aslan, Terazi
3 şizofren burç, şizofren seviyoruz galiba?
Ben dahi burç olarak biliyorum kovayı ayrıca Terazi de sosyal arkadaş canlısı kova ve aslan da komik ve eğlenceli. Neden böyle bir tepki verdiniz burçlar falan hikaye insanın karakteri yetiştirilme tarzı önemli yoksa sizin sevdiğiniz burçlardan da iyi yetiştirilme miş kıl biri çıkabilir yaşadığın yer önemli kültür önemli
İkizler iyidir ama çok dandundur düşünmeden söyler kalbi kırılmış mı ne olmuş umursamaz, balık duygusal denir ama sinsidir yüzüne güler arkandan iş Çevirir çok seversin seni sevdiğini sanırsın ama sadece kendi çıkarlarına bakar, Yengeç duygusal gibi gözükür ama o da maddiyata çok değer verir ve duygusal geçişleri en hızlı burçlardandır dengesizdir, aralrında bir akrep burcunu severim arkadaşlığa değer verir rahattır paraya değer vermez kazık atmazsan iyi bir dost olur bende sizin burçları şizofren gördüm ama önemli olan karakter o da burçlarla belli olmaz insanın içinde olacak
Tamam abla ne yaparsan yap şizofren seviyorsun belli ki, sonra yandım Allah deme
Dediğim gibi önemli olan karakter tamam sana bir soru sorayım sevdiğin bir sanatçı şarkıcı veya bir ünlü var mı illaki sen bu burçlardan birilerine gıcık kapmışsım seni anlıyorum ama o söylediği n burçlarfan birine de gıcık kapacaksındır merak etme. saydığın burçlar iyi arkadaşların veya ailen. Ama herkes aynı değildir
Kovayım :)
Aslan terazi de kovayla yüksek benzerlik gösteren iki burçtur
Bende kovayım 😊
Ee, daha niye, kendine acıman mı yok
Ama ikizler cana yakındır bende severim aslında balık da öyle bir yaklaşır çok seversin balık Yengeç de aynı ilk yaklaşımları harika can dostum dersin ama zamanla bir şeyler yanlış gitmeye başlar anlarsın ama konduramazsın
Diğerleriyle gitmiyor mu yanlış? Hangisiyle daha yanlış olduğu önemli, yanlışlae elbet olur. Önemli olan hangi tarafın canını yaktığı
🤣🤣👍👍
Aslanın yatağı iyi terazinin neşesi kovanın eğlencesi başka bir artıları yok
Yengeç Le oldum çok duygusal iniş çıkışları oldu yalanları oldu, balık yüzüme güldü arkamdan dedikodumu yaptı rezil etti, İkizler ve akrep te sorun olmadı ama ikizler de çok kabaydı pat pat her şeyi iyi kötü düşünmeden söyledi ama ikizler en sevdiğim muhabbet edilen sempatik burçlardan ama çok kalp kırıyor, akrep de biraz fazla küfürlü konuşuyor çirkeflik yapıyor ama sana karşı değil burç yerine kültürlü birini tercih. Ederim hangi burç olursa olsun insan olsun çok yer gezdim burcu altın olsa hayvan hayvan oluyor
Başka ne istiyorsun ki 🤣🤣
Kültürlü olup üzmesindense kültürsüz olsun kalp kırmasın diyecek noktadayım. Şizofren çekemem
Senin bu yaşadıklarını bende yaşadım ama sonuç ortada en mutlu olduğum burçlar yine de
Sen hangi şehir desin eğitimli üniversite bitirmek kültür değil o nasıl yetiştirildiğinle ilgili şöyle medeni olan merkez şeklinde bir şehire git insanlsrın cana yakın olduğu bir gezi yap mesela Ankara mesela İstanbul ama merkezlerinde dolaş bir de medeni olmayan bir yerde dolaş konuş ama insanı olarak medeni derken İstanbul Ankara da da medeni kültürsüz insanlar ölüyor özellikle merkezlerinde diyorum o zaman burçlarla insanlstı değerlendirmeyeceksin emin ol tabiki burçlarda da bir şeyler var ama düşündüğü n kadar çok değil
Senin mutluluğun önemli olan madem çok iyi anlaşıyorsun o burçlarla devam et isterse bilim adamı ispat etsin o burçların kötü olduğunu sen yine o burçları tercih edeceksin kimsenin fikriyle de o burçları iyi kötü diye destek arama sen seviyorsun o sana yeterli sevdiğini bırakma her zaman çok mutlu olmam dileğiyle 🥰
Aynen kral
ikizler boğa akrep
akrep boga , aslan
Koç burcuyum. Yükselenim akrep. Sizce?
Akrep