Bugün evdeyim ve tüm gün müsaitim. Merak ettiğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Balık burcu erkeği olarak bana başak kadını olur mu , anlaşabilir miyim
Hayır ya çok alakasızsınız. Başak toprak sen su. Git kendine şu grubu birini bul
Ciddi misin bunu nereden çıkardın
Bu sitede de herkes ya tarotçu veya falcı ak😂
Olur nasıl olacak peki
İnstagram sayfam var oraya yazarsanız yardımcı olurum. Ancak alma verme dengesi için cüzi rakam da olsa 50 TL gibi alıyorum
Yaaa lütfen bana yardımcı olur musun
Canım ben profesyonel Tarot okuyucusuyum. Hatta Instagram sayfamda var yardımcı olabilirim ama cüzi bı rakam bile olsa örneğin 50 TL de olabilirim almam şart. Alma verme dengesi için. tamam dersen yardımcı olayım
50 tl mi buda yeni dolandırıcı mı
Ya allahaskina 50 TL ye dolandırıcı mi olur? Dolandırıcı dolandırıcılığı dan utanır. ucretsiz bakamam ağırlıgin bana geçer yoksa 50 TL kahve parası değil şaka mısın sen
20 tl atarım amaç para değilse
50 TL ye dolandırıcı diyen birine bakmam zaten, istersen şu an 5 bin lira teklif et bakmam.
Yav he he bu taktikleri yemeyiz yavrum
Banada bi iki fal baksan be
Canım ben profesyonel Tarot okuyucusuyum. Hatta Instagram sayfamda var yardımcı olabilirim ama cüzi bı rakam bile olsa örneğin 50 TL de olabilirim almam şart. Alma verme dengesi için. tamam dersen yardımcı olayım
Alma verme dengesi için illaha para mı istiyon başka eşy vereyim sana
Yanımda olsan çikolata da olur küçük bı şeyde alabilirim. Diğer türlü bakamam agirliginiz bana geçer. İşinin ehli tüm taraotcular bilir bunu. şu an evdeyim canım sıkılıyor diye bakmak istedim. Yoksa şu bakimi yapanlar min 400-900 lira arası para alıyor
Ya hehe
Yaw git işine
Bakar mısın
Sosyal medya kullanmıyorum ki🙏🙏
Ben hayatım boyunca ücretsiz fal baktım işlem yaptım o yüzden ücretli olan herseye karşıyım yine de teşekkür ederim sagolun
Sen bakabiliyorsan neden başkası baksın istiyorsun ki. Ben kendime bakabiliyorun
Benim yeteneğim başka
Kahve falı
Su fali
El falı
Duru falı
Büyü sihir muska bunları biliyorum tarot merak ediyorum sadece
Peki eski flört ettiğim adamın bana yazmasını sağlayabilir misin. Ben de sana Tarot baksam
Teşekkür ederim sağolun ama karşılıklı işlem yapmıyorum siz hayatınız boyunca hiç iyilik olsun güzellik olsun veya karşıdaki kişi gülümsesin diye bisey yapmadınız mı
Ya kardeşim ne burada fakir edebiyatı yapiyosun. Uzatma ozaman sanane yapıyorum yapmiyorum
Pekala o zaman işlemi yaptım kabul ediyorum vebali üzerine yıkarım olaki ters tepme veya korunma durumunda olan hersey sana olur veya ailene olur kabul ediyor musun
Senden işlem isteyen yok artık. Bir de kendini çok düzgün gibi göstermeye çalışman da ayrı bi mallık. İyi insan başka insanların iradesiyle oynayıp sihir büyü yapmaz bı defa
🤦♂️🤦♂️🤦♂️ He he kesin öyledir bunu söyleyip aynı zaman sa işlem isteyen kişi söylüyor bunu 🤷♂️🤷♂️
Ben iyiyim diye edebiyat yapmadım ki sen yaptın. Algılar da kapalı