Yabancı bir meslektaşımla geçen ay tanıştık ve ortak bir projede yer aldık. Sanırım bu süreçte kendisinden hoşlandım ve sürekli onu düşünür hale geldim. Birkaç hafta önce muhtemelen bu içgüdüyle -ayrıca jest olsun diye- ona ve projede iletişimimizi sağlayan şirkette çalışan bir kıza hediye gönderdim (özel olduğunu düşünmesin diye kıza da göndermek istedim). Hediye ulaşınca kız resmini çekip duygu ve düşüncelerini paylaştı benimle ama adam hala ne bir teşekkür etti ne de başka bir şey söyledi. İnsan kibarlıktan da olsa teşekkür eder değil mi? Takibime de karşılık vermedi. Bizim proje bittikten 4 gün sonra çalışmaktan çok keyif aldım, bir gün fırsat olursa mutlaka görüşelim dedi. Ama tavırlarına karakterine pek anlam veremedim. Düşünün proje tamamlandıktan sonra bu mesajı bile 4 gün sonra yazdı. Duygusal olarak yakınlaşmayı geçtim, bir teşekkür bile alamadım. Sanki mesafeli, ulaşılmaz görünmeye çalışıyor. Ya da teşekkür edecek kadar bile kale almıyor beni. Siz ne düşünüyorsunuz bu konunda?
Güncellemeler
+1 yıl
Şuna uzun diye arkadaşlar 1 sayfa kitap bile okumuyor belli ki pes
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence ikisi de değil. kaale almamak değil de, senin gibi bakmıyor sana
Ama beni benim gibi görmesini istemiyorum ki. Daha onu bile düşünemedim. Sonuçta biri size hediye göndermiş, bir teşekkürü çok görüyorsunuz, yani o görüyor. Projeyi tamamladığımızda bile 4 gün sonra yazdı bana. İki konu da kişisel değil. Belki hediye olabilir ve ona yazdığım notta biraz yeşil ışık yakmış olabilirim ama öncesinde çalışmamız esnasında asla böyle bir şey olmadı. Genel olarak ağırdan geliyor yani nedir bu tavırlar anlamadım
nottan belki anladı ve karşılığı olmadığı için tepkisiz kaldı
Ona bir şey demek zorunda değildi yine de ufak bir teşekkür edebilirdi. Bu arada notta şey yazmıştım bir satırda, umarım en yakın zamanda buraya da gelirsin böylelikle seni daha yakından tanıyabilirim.
bence daha fazla ihtimalleri nedenleri düşünüp yorma kendini. daha da cok yer etmesin sende
Valla bir kısmı yer edindi ve bununla ne yapacağımı bilmiyorum :( En nefret ettiğim insan tipi üstelik. Kendini ulaşılmaz gösterip ağırdan alan ego sahibi burnu havada insanlar.
detaylı bilmediğim için daha fazla yorum yapamıyorum ama anladığım kadarıyla ne kadar kafa yorsan o kadar üzüleceksin
Hangi proje üzerinde çalısyosunuz?
Şirketler arası bir proje. Neden?
Merak dan sordum soruna gelirsek ya bunun cevabının farklı varyasyonları var mesela 1. Si utanıyodur belki hiç sevgilisi olmamistir ne konusacagini bilmiyodur (böyle seyler mümkün) veya çok çakal biri kacan kovalanır taktigi yapıp kendini vazgeçilmez biri olarak gördügünde direk çullanacaktır
yabancı oldugu için kültür farkı oldugu için konusmaya cesaret edemiyodur
30 yaşında ya olmuştur illaki sevgilisi. Ayrica baya özgüven sahibi biri asla utangaç değildir. 1 numarayı eledik böylelikle. Çakallıksa çok saçma. Ben ona hediye gönderdiğimde içine koyduğum notta yeşil ışık verdim zaten. 30 yaşından sonra da neyin taktiğiymiş bu. Bilmiyorum çok saçma ya
Bu Hayatta hersey mümkündür yaz bunu lazım olur
Ben ona ışığı yaktım zaten, bundan sonra ne yapabilirim ki?
Bişey yapamassın bekliceksin mecbur
Çocuk nereli?
Koreli ya
Korelilerde zeki olur jsjdjd şimdi anladım niye bukadar çok istedigini
Dedigim gibi zamana birak eger kaderinde varsa olur zaten
Zeki falan değil bu ya bildiğiniz hanzo hanzo. Öküz bi insan teşekkür eder köpek oğlu köpek
Ya sevgilisi varsa bunu düşündünmü?
Ama çalışmamız bittikten sonra da bana 4 gün sonra yazdı? Yani hadi hediye özel bir şey diyelim, genel olarak nenden banna ağırdan geliyor anlamıyorum :( Öcü müyüm ben
Karmaşık
Çok uzun
En kısa hali bu
Ses kaydı atarsanız elimden geleni yaparım
Üzgünüm her şeyi yukarda anlattım zaten. İlgilenir yardımcı olmak isterseniz okuyabilirsiniz
Uzunmuş be. Ayrılın