Derdime derman olabilir misiniz?

Yabancı bir meslektaşımla geçen ay tanıştık ve ortak bir projede yer aldık. Sanırım bu süreçte kendisinden hoşlandım ve sürekli onu düşünür hale geldim. Birkaç hafta önce muhtemelen bu içgüdüyle -ayrıca jest olsun diye- ona ve projede iletişimimizi sağlayan şirkette çalışan bir kıza hediye gönderdim (özel olduğunu düşünmesin diye kıza da göndermek istedim). Hediye ulaşınca kız resmini çekip duygu ve düşüncelerini paylaştı benimle ama adam hala ne bir teşekkür etti ne de başka bir şey söyledi. İnsan kibarlıktan da olsa teşekkür eder değil mi? Takibime de karşılık vermedi. Bizim proje bittikten 4 gün sonra çalışmaktan çok keyif aldım, bir gün fırsat olursa mutlaka görüşelim dedi. Ama tavırlarına karakterine pek anlam veremedim. Düşünün proje tamamlandıktan sonra bu mesajı bile 4 gün sonra yazdı. Duygusal olarak yakınlaşmayı geçtim, bir teşekkür bile alamadım. Sanki mesafeli, ulaşılmaz görünmeye çalışıyor. Ya da teşekkür edecek kadar bile kale almıyor beni. Siz ne düşünüyorsunuz bu konunda?
Güncellemeler
+1 yıl
Şuna uzun diye arkadaşlar 1 sayfa kitap bile okumuyor belli ki pes
Derdime derman olabilir misiniz?