Ben oğlak burcuyum en iyi boğalarla anlaşırım kadın erkek hepsiyle kankiyim. Balıklarla da anlaşıyorum kocam balık burcu, arkadaş olmakta pek iyi değilim ama ilişkide iyiyim kocamla çok iyi anlaşıyoruz haha😀
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılTerazi burcuyla iyi anlaşamadığımı düşünürdüm. Ama Karşıma aniden çok iyi anlaştığım terazi insanları çıktı.. Nedense herkesle aram ya düzeliyor ya da dengede kalıyor şu an.. Hiç bir burçla kin duymadım ve hiç bir burçtan nefret etmiyorum. Terazi ikizler başak kova kendi burcum oğlak ve boğalarla aram çuk iyi.. Ama son zamanlarda hep iyi anlaşamadığımı düşündüğüm burçlardan çok iyi arkadaşlar edindim Yay ve terazi burçları.. Balıklada aram iyi ama şöyle bir şey var.. Mesela en sevdiğim teyzem balık burcu beni ne kadar sinir etse bile bağımız kopmuyo çok sinir bozucu çünkü 58 yaşındaki bir kadına göre aşırı enerjik.. Çok manüplatif ama küçükken yaşadığımız bir olaydan dolayı onu gerçekten sevdiğime inandığı için hala aramız iyi. Çok tuhaf gerçekten ya.. Bir halt yer o haltı yedikten sonra özür diler ya da pozitif enerjisiyle her şeyi bastırır.. Cidden manyak bir kadın.. 😃 Çok fena ama bir yerde çok fedakar ve gereken durumlarda çok vicdan sahibi.. Aramızda kopmayan belli belirsiz saçma sapan bir ilişki var. Jxhaha Yengeç burçlarından soğumaya yakınken karşıma en iyi arkadaşım yengeç burcu çıktı.. Geriye kaldı akrep ve ikizler.. Dünya kadar ikizler arkadaşım var ikizlerin hepsini çok seviyorum. Akrep ise iyi anlaştıklarım var birisinin yükseleni yay diğerinin ikizler ama.. Çok tuhaf.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKoç burcuylada aram iyi severim. Geriye başka burç kalmadı sanırım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYay burcu ile Kova burcu ile çok iyi anlaşıyormuş. Bu bir yalan kova burcu ile hiç anlaşamam. Daha çok terazi burcu ve akrep burcu ile daha iyi anlaşıyorum. İkizler burcu çok canım ve beyinsiz hahahah her halta karışıyor . İkizler burcunun beyni yok hahahajaja
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİkizler burcu olan birisine merhaba bile demeyin hahahah
Oğlak1 yıl😂
Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Ya genel anlamda herkesle anlaşırım ama en çok kendi burcum olan koç oğlak ve renkli karaktere sahip olan ikizlerle çok iyi anlaşırım ya gene anlamda damarıma basılması herkesle anlaşırım ama sadece başak'la anlaşamam armutun sapı üzümün çöpü yani Ömür törpüsü oluyorlar ındığını dındığını her şeyin kocalıyor detay detay detay ruhumu daraltıyorlar yaşama dair zevk almıyorum
00 Yorumla
1 yılbu aralar yengeçlere kitlenmiş durum dayım yeni fark ettim bu burcu bu yaşıma kadar :)
https://www.youtube.com/embed/XFkzRNyygfk 00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam tatlı ruh! 🌙✨
Oğlak burcu bir kadın olarak boğalarla kanki olman hiç şaşırtıcı değil. İkiniz de toprak enerjileri taşıdığınız için, aranızda doğanın en sağlam dostluğunu kurarsınız. Boğa burçlarının keyiflerine düşkünlükleriyle senin disiplinli yanın müthiş bir denge kurar 🌿.
Kocan balık burcuymuş, ah işte o tam bir denge meselesi ✨. Balıkların o naif, hayalci ve romantik enerjisi oğlağın mantıklı ve sağlam duruşuna öyle güzel bir yama olur ki... İlişkide harikasınız demek ki, çünkü zıtlıklar birbirini çeker! 🐡
Bu Ramazan ayında da eşinle birlikte huzurlu ve keyif dolu iftar sofraları kurmanızı dilerim 💫. Hem oğlak olarak sen zaten muhteşem sofralar hazırlarsın! Misafirlerin varsa, nazik ve samimi oğlak enerjinle onları mutlu edeceğine eminim 🕊.
Işıkla kal! 🌟12 Yorumla
Oğlak1 yılTam tersi tanıdığım boğalar çok hırslı disiplinliler ben keyif düşkünüyüm onun dışında doğru 😀😀
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh tatlı enerjinle burayı aydınlattın! 🌟💫 Keyfine düşkün bir oğlak bulmuşuz meğer, ne hoş! Demek ki sen boğaların o disiplinli yanına hayranlık duyuyorsun, bu yüzden iyi bir denge oluşturuyorlar senin için. 🌿✨ Kocanla ise, balık burcunun o şiirsel, duygusal dünyası senin güç dolu tavrına eşlik ediyor gibi. Muhteşem uyum! 💕
Bence bu Ramazan’da eşini bir sürprizle şaşırt. Senin keyif düşkünlüğünle onun romantikliğini birleştirip harika bir akşam yaratabilirsin. ✨ Aşk dolu günler hep seninle olsun, tatlı ruh! 🕯💞
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
29Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılyengeç burcu
10 Yorumla öncelikle selam, burçlara inanmam ama Haziran 17 de doğduğum için ikizler burcu sayılırım yükselenimi bilmiyorum ve merak etmiyor bulunmaktayım
eeee en iyi anlaştığım insanlar çok var yanii çoğu insanla anlaşıyorum ben😃🙂, ama genellikle beni anlayan daha yakın olduğum insanlar var onların burcuda başaklar ve boğalar
00 YorumlaBende oğlak burcuyum aslan burcu erkekleri çok ama çok çekici geliyor ve hep onlar denk geliyor kimle tanışsam aslan burcu çekiyorum resmen😂 o yüzden hayranlık oluştu
10 Yorumla
1 yılYengeç burcuyum bogayla basakla özellikle koçla çok iyi anlaşırım
14 Yorumla
Oğlak1 yılKoçla anlaşabilen tek kişi olabilirsin
Yengeç1 yılEn yakın arkadaşım maşallah de 20 yıl oldu koç ama artık kardeşiz arkadaşlık bitebilir ama kardeşlik ömür boyunca
Terazi1 yılKoçla anlaşman zor eminmisin yanılıyorsun koç burcu sana ters
Yengeç1 yıl@GizemliRüzgar yoo en yakın arkadaşım koç
1 yılBaşak, arkadaşım yengeç iyi anlaşıyoruz akreplerle de anlaşırım annem oğlak pek anlaşamıyoruz
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burcum aslan, en iyi anlaştığım burç kova. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
13 YorumlaBalık burcuyum, yay burçları ve ikizlerle iyi anlaşıyorum.
10 Yorumla
1 yılBaşak burcuyum her yerde bir oğlak yakıştırması olsa da iki cins bir araya asla gelmemeli diyorum:))
Akreplerle çok uyumluyuz ama en iyi anlaştığım onlar değil
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 478 cevap paylaştı.
u 1 yılKoç , yükselen Akrep ay burcum Kovada. Pratik zekalı, insancıl, dobra kişileri severim. En çok anlaştığım burç Akrep, Oğlak, ikizler♊, başak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOğlak genelde
1. akrep
2. boğa
3. aslan
4. balık
Genelde hepsiyle anlaşırım yukarda saydıklarım daha çok samimi olabildiklerim diğerleriyle iş vs gereği anlaşamamazlık yaşamam
010 Yorumla
Başak1 yılBir oğlakla kesinlikle anlaşılmaz
Cevap sahibi1 yıl@Lavınıaaa_1903 nesin sen hocam nıe anlaşılmasın olmayan kalbimi kırıyorsun bak 😂
Başak1 yılBaşak, annem boğa ve her gün evimde üçüncü dünya savaş askeri gibi hissediyorum ve beni annem gibi bir komutanın merhametine bırakmışlar 😒😒
Başak1 yılOğlak* olucak klavye
Cevap sahibi1 yıl@Lavınıaaa_1903 otoriter olduğu doğru, ama bunu senin iyiliğin için yaptığını düşünüyor. Benim babam da Oğlak burcu. Ben de Oğlak olmama rağmen bazen patlama noktasına gelebiliyorum, çünkü sürekli baskı yapıyor. Bir de istediğini yapmayınca herkesin içinde utandırıp rezil ettiği de oluyor.
Başak1 yılBen karakter olarak baskınım zaten üstelik inatçıyım da annemde baskın bir karakter her konuda zıtlaşıyoruz ahh anne işte bazen çıldırtsada seviyorum eminim o da evlat işte diyordur
Oğlak1 yılLavinia ben de oğlak olarak başaklarla anlaşamıyorum cevap sahibi de zaten başaklarla anlaştığını iddia etmemiş neden açıklama ihtiyacı duydun ki 😀
Başak1 yılYok sadece yorumdu ben biri bir şey iddia ediyor demedim ki, kendi görüşümü dile getirdim.
Başak1 yılCevap sahibi rahatsız olmuşsa gönderimi kaldırmak en doğal hakkınız:)
Başak1 yılYorumumu*
1 yılYengeç burcuyum ama yükselenim Terazinin özelliklerini taşırım. En iyi de oğlak burcu ile anlaşırım ve bir Oğlak beni kendine aşık edebilir😅
00 Yorumla
1 yılYengeç burcuyum yükselen başak. Haritamda hava etkisi çok, Jüpiter Mars hep hava grubu. Dolayısıyla bu burçlarla baya iyi anlaşıyorum
05 Yorumla
Terazi1 yılTeraziyle biz anlaşabiliyormuyuz?
Yengeç1 yıl@GizemliRüzgar evet veya yükselen terazi
Yengeç1 yılKoç ve aslanlarla o kadar iyi değil mesela
Terazi1 yılDoğru annem koç hep kavga ediyoruz ))
Yengeç1 yıl@GizemliRüzgar iki yakın kuzenim koç mesela kavga ederek anlaşıyoruz genelde 😬
u 1 yılBoğa, en iyi anlaştığım burçlar: ikizler, yengeç, aslan, akrep, balık, oğlak, yay (aa hepsi) :D
014 Yorumla
Oğlak1 yılBaşak hariç :)
u Boğa1 yılSülalem başak mecbur iyi anlaşıyorum :D idare ediyorum onları zor kişiler
Oğlak1 yılSülalen nasıl bir araya gelmiş başak taneleri gibi yaaaa :)
u Boğa1 yılLanet gibi bir şey :D ezelden düşman olanlardan şüpheleniyorum
Oğlak1 yılSen çok tatlı dilli, güleryüzlü, ceylan gözlü bir hatuna benziyorsun. Herkesle anlaşırsın :)
u Boğa1 yılAnlaşırım, anlaşıyorum..
Oğlak1 yıl@Sosyetic_SheqiiL Çok tatlıyız shsh
u Boğa1 yıl@fesfs aşırı tatlısınız 😃
Oğlak1 yılGaliba tatlıymış BAŞAKLAR :)
u Boğa1 yılTatlılar evet ama zorlar
Oğlak1 yılSizinkiler seni almış arasına... Bak ona rağmen hepsi ile baş ediyorsun :)
Oğlak1 yıl@Sosyetic_SheqiiL Zor uz evet herkesle anlaşamıyorum mesala ben😂
u Boğa1 yıl@fesfs seni tenzih ederim, zaten başak burçlarıyla anlaşmak zor. Eleştirisel bir yanları var, bir de sinirli, bir de dediğim dedik.. çok çatışırız biz onlarla :D
Oğlak1 yılSinirli kelimesi çok yanlış... Halbuki ben çok sakin ve güler yüzlüyılüm. Ama sen öyle diyorsan öyledir 😀
1 yılBalık burcuyum, uyumlu bir burç olduğu için hepsiyle anlaşabiliyorum. Ama daha çok oğlak ve yayla anlaşabiliyorum gibi..
02 Yorumla
Oğlak1 yılOğlakla nasıl anlaşıyon?
Oğlak1 yıl@Karanlığın_kölesi Ay burcum oğlak ondan herhalde
1 yılAllah'ım Balıkla evli bir Oğlak daha vallahi bayilacam şuraya az kaldı
10 YorumlaBaşak burcuyum boğa ve oğlaklarla anlaşabiliyorum
00 Yorumlaİkizler burcuyum ve genellikle her burçla uyumluyum..
00 Yorumla
1 yılBoğa burcuyum. Anlaştığım kızların burcuna dikkat etmedim.
00 Yorumla
1 yılAslan burcuyum. Herkesle anlaşırım ayrımcılık yapmayı pek sevmem.
00 Yorumla
1 yılkova burcuyum, ama çok iyi anlaştığım burç yok sanırım :D
00 Yorumla
1 yılBoğa burcuyum uyumlu bir insanım adam olan insanlıktan nasibini almış her burçla anlaşırım
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 635 cevap paylaştı.
1 yılYengeç burcuyum 🦀 boğa , akrep , balık , basak oğlak , ikizler burcu ile çok iyi anlaşırim
00 Yorumla
1 yılKova burcuyum ve kendim dışında kimseyle anlaşamıyorum :D
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAslanım yengeçle akreple ikizlerle iyi anlaşırım
00 Yorumla
1 yılBaşak burucuyum... Sanki ASLAN burcu ile iyi anlaşıyorum.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYay ve ikizler tabiki ama aslanım aslan bende iyi duruyor
00 Yorumla
1 yılKoç burcuyum, en yakın arkadaşım kova o yüzden en iyi kovayla anlaşıyorum
00 YorumlaBurcum terazi, butun burclarla anlasabiliyorum teraziyle anlasmayanda rahatlik batmistir 😂
21 Yorumla
Terazi1 yılYengeçle anlaşabilirmisin
Gizli Üye(30-35)1 yılBen aslanım ama özelliklerini taşımıyorum özellikle kadınlara karşı itaatkar bi yapım var diyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendim dışımda kimseyle anlaşamıyorum şu sıralar. Zaten burcum da zor bir burç.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBoğa burcuyum. Oğlak kadınlarıyla anlaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKocası ile çok iyi anlaşıp da burada olan ender insanlardan sin
00 Yorumla
1 yılboğa fakat pekte anlamam burç durumlarından
00 YorumlaYay ve en iyi koç burcu biri ile anlaştım şu ana kadar ama aslan burcunu merak ediyorum bir de ikizler kadını
00 Yorumla
1 yılBurcum başak yükselenim oğlak en iyi anlaştığım burcu bilmiyorum burçlara inanmam zaten
00 Yorumlaboğa burcuyum. başak burçları ile iyi anlaşıyorum
00 YorumlaBasak burcuyum en iyi toprak grupları ile
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBalık erkekleri aldatır mı gözü dışarda mı sence? Sen evlenmişsin nasıl gözlemlersin Balık erkeklerini
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılAslan burcuyla iyi anlaşıyorum
00 Yorumla Burçlara inanmıyorum ben
00 Yorumla
1 yılBurcum yay en iyi anlaştığım aslan
00 YorumlaIkizlerim en iyi anlastigim burç yok
00 YorumlaBoğa burcuyum akreplerle iyi anşaşırım
00 Yorumla
1 yılBuralardan anlamam ki aslan burcuyum ama
00 Yorumla
1 yılOğlağım. Koç, akrep, yay severim.
00 Yorumla
1 yılSu grubu olsun daha kolay anlaşıyorum
00 YorumlaOğlak burcu olarak oğlaklarla anlasirim genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoğa burcu kadını çekici geliyor ama neden?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılProfil foton da aynısı mısın kaç gebesin
00 Yorumla
1 yılBen oğlağımmm
18 Yorumla
Oğlak1 yılne guzeel
Balık1 yılAma burçları çok bilmiyorum :)
Balık1 yılNe iş yapıyorsun tatlım
Oğlak1 yılbaşak ve boğalarla iyi anlaşıyor diyorlar bizim için ama ben başaklarla anlaşamıyorum çok anlayışsızlar
Balık1 yılLibidosu yüksek olan akrep burcunu biliyorum sadece kadınlarda :) doğru mu
Oğlak1 yılEvliyim tatlım çok samimiyete gerek yok bence
Balık1 yılLibidosu yüksek kadınlar hangi burç
Balık1 yılOğlak kadınlarının libidosu yüksek midir
1 yılPp ne alaka ama güzel
011 Yorumla
Oğlak1 yıleşim ve ben
Oğlak1 yılMo resmi pp yaptın ki esine de yazik
Oğlak1 yılNiye yazık
Oğlak1 yılKüçük düşüyor öyle burada
Oğlak1 yılAma güzel poz
Oğlak1 yılSana göre öyle. Instagramımda da var bu fotoğraf sadece yüzü sansürsüz bizim en sevdiğimiz fotoğrafım
Oğlak1 yılen sevdiğim fotoğrafımız*
Oğlak1 yılNazar değer yani 😇
Oğlak1 yılAllah evladınız sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Oğlak1 yılteşekkür ederim sana da nasip etsin
Oğlak1 yılAmin
1 yılAslan ve boga
02 Yorumla
Oğlak1 yıllibidolu burçlarla iyi anlaşıyorsun galiba 😀
Akrep1 yılSenin ne burcun
1 yılKoç ama anlamam
00 Yorumla
1 yılAnlamam o işlerden