Astroloji & Burçlar Burcunuz ne ve en iyi anlaştığınız burç hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim burcum ikizler en iyi anlaştığım da sanırım oğlak 3 tane oğlak yakin arkadaşım var Burcunuz ne ve en iyi anlaştığınız burç hangisi? Cevapla En İyi Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Melike0ist Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% Oğlak +1 yıl Terazi burcuyum Yükselenim Akrep. Kibirli, kaprisli, iğneleyici dili olmayan, merhametli, mütevazi, saygılı olan her burcun insanıyla anlaşırım. 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% İkizler +1 yıl Burcum İkizler. Terazi ve Başaklarla iyi anlaşırım. Onun dışında Koç ve Aslanlarla da anlaşırım genelde. 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl ben ikizler burcuyum ve en iyi kendi burcumdan olanlarla anlaşabiliyorum 0 0 Yorumla
Molniya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 99% Koç +1 yıl Koc burcuyum en iyi aslan yay kova ikizler terazi ile anlaşabiliyorum 0 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% Balık +1 yıl Balığım yengeç uyumluymuşum diyen videolar var ama tanımadım 0 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% Boğa +1 yıl Burcum boğa, başak oğlak burçlarıyla iyi anlaşıyorum 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% Yay +1 yıl Bilmen ki abla :( Teraziyle ve kovayla iyi anlaşıyormuşuz galiba :( 0 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% Terazi +1 yıl Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslanAslanAkrepYay 0 0 Yorumla
SevimliKobra Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Oğlak +1 yıl Benim burcumda oğlak, ama ikizler kadını insanı kanser eder iyi anlaşamam sende o türden misin acaba 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ikizlerin çok özelliğini taşımıyorum yükselenim oğlak o yüzden oğlak gibiyim de Yorumla SevimliKobra Oğlak +1 yıl Test edelim mi Yorumla Soran +1 yıl Edelim Yorumla SevimliKobra Oğlak +1 yıl Pek yorumlara bakamıyorumda, takip et detaylı konuşalım bu konuyu o halde Yorumla
pleasemexx Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Balık +1 yıl Oğlak burcuyum boğa, başak, yengeç, akrep ile anlaşırım 1 1 Yorumla Burçsandık Oğlak +1 yıl Aynı burç ve tam belirttiğin burçlar ile iyi anlaşırım. Yorumla
Esiiiiiiiiiiin Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 64% Oğlak +1 yıl Oglak anlastigim basak oglak yengec 1 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 59% Boğa +1 yıl Boğa Burcu yum Oğlak ile Anlaşıyorum 0 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl İkizlerim herkesle anlaşabiliyorum 0 0 Yorumla
karakartal-1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 95% Balık +1 yıl Ben balık. başak , yay ve boğa 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Burcum akrep ve ikizler burcu arkadasim var 0 0 Yorumla
blesyou Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% Koç +1 yıl Oğlakların canı cehenneme diyesim var 0 0 Yorumla
küçükfındık Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Yay +1 yıl Burcum terazi bütün burçlarla anlaşıyorum😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Terazi burcuyum Yükselenim Akrep.
Kibirli, kaprisli, iğneleyici dili olmayan, merhametli, mütevazi, saygılı olan her burcun insanıyla anlaşırım.
Burcum İkizler. Terazi ve Başaklarla iyi anlaşırım. Onun dışında Koç ve Aslanlarla da anlaşırım genelde.
ben ikizler burcuyum ve en iyi kendi burcumdan olanlarla anlaşabiliyorum
Koc burcuyum en iyi aslan yay kova ikizler terazi ile anlaşabiliyorum
Balığım yengeç uyumluymuşum diyen videolar var ama tanımadım
Burcum boğa, başak oğlak burçlarıyla iyi anlaşıyorum
Bilmen ki abla :( Teraziyle ve kovayla iyi anlaşıyormuşuz galiba :(
Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan
Aslan
Akrep
Yay
Benim burcumda oğlak, ama ikizler kadını insanı kanser eder iyi anlaşamam sende o türden misin acaba
Yok ya ikizlerin çok özelliğini taşımıyorum yükselenim oğlak o yüzden oğlak gibiyim de
Test edelim mi
Edelim
Pek yorumlara bakamıyorumda, takip et detaylı konuşalım bu konuyu o halde
Oğlak burcuyum boğa, başak, yengeç, akrep ile anlaşırım
Aynı burç ve tam belirttiğin burçlar ile iyi anlaşırım.
Oglak anlastigim basak oglak yengec
Koç burcuyum koçla iyi anlaşıyorum
Boğa Burcu yum Oğlak ile Anlaşıyorum
İkizlerim herkesle anlaşabiliyorum
Ben balık. başak , yay ve boğa
Burcum akrep ve ikizler burcu arkadasim var
Oğlakların canı cehenneme diyesim var
İkizlerim yay ve boğa
Burcum terazi bütün burçlarla anlaşıyorum😊
Koç.
Balık burcuyum