yay burcuyunm arkadas olarak oglak, flort olarak aslan, es olarak kova, sevgili olarak koc, sirdas olarak yay burcunu severim baliklardan terazi ve ikizlerden nefret ederim
Burcum başak. Bundan önce 3 tane sevgilim oldu. Akrep, terazi ve kova. Şuanki sevgilim de benim gibi başak burcu. En iyi anlaştığım kişi de şuanki sevgilim.
Mesela bişey oluyor. Sen de başaksın biliyorum titizsin oyüzden böyle yapmıcam. Ya da biliyorum şimdi sen sorarsın bunu şimdiden açıklayım.. gibi gibi.. birbirimize benzediğimiz için birbirimizi çok iyi anlıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
yay burcuyunm arkadas olarak oglak, flort olarak aslan, es olarak kova, sevgili olarak koc, sirdas olarak yay burcunu severim baliklardan terazi ve ikizlerden nefret ederim
Burclara da inanmiyorum
İkizlerden nefret mi aşk olsun :))) bende pek inanmam
tutarsizlar baya yaa
Kişiden kişiye değişir o
tamam ablacim
Burcum başak. Bundan önce 3 tane sevgilim oldu. Akrep, terazi ve kova. Şuanki sevgilim de benim gibi başak burcu. En iyi anlaştığım kişi de şuanki sevgilim.
Mesela bişey oluyor. Sen de başaksın biliyorum titizsin oyüzden böyle yapmıcam. Ya da biliyorum şimdi sen sorarsın bunu şimdiden açıklayım.. gibi gibi.. birbirimize benzediğimiz için birbirimizi çok iyi anlıyoruz
Burcum Boğa yükselen aslan..
En iyi anlaştığım ilişki de burçlar... oğlak, Yengeç, balık, akrep...
Diğerleri arkadaşlıkta iyiler..
Oğlak çok iyi dostumdur.
Birde başak diyorlar ama hiç tanışmadım.
Terazi burcuyum. Kova burcu hariç bütün burçlarla anlaşırım.
Ben de hiç inanmıyorum. Boğayım ama herkesle iyi anlaşırım. Burçlarla ilgili olmadığım için kimsenin burcunu bilmem.
Koç burcuyum. Ama hiç böyle bir irdelemede bulunmadım...
Yengeç burcuyum
Burcum akrep aslan hariç anlaşırım
Oğlak, boğalarla iyi anlaşırım
Benim aslan tüm hayvalarla anlaşıyorum krallık zor
İnanmiyosan niyr soruyon mantı yok
Boğa yılan burçları ile çok iyi aram
Akrebim Akrep Kadını isterim
Burcum anakonda en iyi anlaştığım burç oğlak
yengeç burcuyum herkesle anlasirim
Benim burcum yok
Ya kızma bana ama yaşın gerçekten doğru mu?
Üçüzler
Burcum oğlak
Aslan 😎
Burçlara inanmam