Bu zamana kadar çoğu burçla sevgili oldum, balık, ikizler, yengeç, akrep, koç, YAY, ama hiç biri yay gibi olmadı 😃. ilginçler ya, hayatı ağırdan yaşıyorlar ve gerçekten karşındakini düşünüp kırmamak için çabalıyorlar. Ben en anlaştığım burç yay oldu, en anlaşamadığım da KOÇ ve YENGEÇ.
Aynen, öyleyim. Ama öyleyim yani. Çoğu zaman haklıyım. Kıza diyom ki, 5 ay önceki olayları hatırlamak zorunda mısın, olayları çözmezsek her 5 ayda bir evet diyor. Şimdi buna ne dersin? 😃, Sonuç olarak bir koç için en güzel şey kısa ilişki. Tanıyacaksın, hikayesi neymiş öğreneceksin ve ulusca oradan uzaklaşacaksın.
Yanlış koçlarla birlikte olmuşsun, ya da o bir gerçek koç olamamış 😃. Ben başak burcu ile de oldum. Detaycı ve çok libidolari yüksek. Yanlış anlaşılmaya çok müsaitler. Neyse 😃, hayırlı sabahlar diliyorum sana.
Oglak burcu cok disiplinli agırbaşlı ne isteıdgını bilen dobra bir bayandir, kova erkeği iseee herseye meraklı herseyı didikleyip arastırmayı seven ve deee coook ayrangönüllü bir yapısı vardr ama çoğu zaman hemen anlayamazsın eger gercek severse yanlıs yapmaz kova erkegi arkadaşlarına cok önem verir itibar sahıbı olmak onun için cok önemlidir oglak ile şayet güzel anlaşırsaa bu ilişki olur ama zıt kutup oldugunu bilerek ilerlrlmek lazım
En İyi Cevaplar