Romantik ve duygusal biri
Maceracı ve eğlenceli biri
Sadık ve güvenilir biri
Zeki ve konuşkan biri
Hiçbiri, burçlar önemli değil!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben aslan burcuyum bence aslan kadınına en iyi konuşmasını bilen zeki bir adam gider, pek duygularımızı açmayız gibi hissediyorum çünkü. Ayrıca maceracı, gezen tozan tutkulu biri uygun. Aslanın hayat tutkusuna ve eğlencesine ancak böyle kişiler ayak uydurabilir
Aynen, katılıyorum, ayrıca yerini bilen biri konusunda çok çok çok katılıyorum 😂
Yerini bilecekler evet o da var 😛😂
En önemlisi😂😂
bende aslanım aslan kadını çekilmiyor ama :)
Jahshahah doğrudur nazımızı herkes kaldıramaz
herkes mi olduk şimdi asıl aslan bizsiz siz yavrusu :D
Kabul etmiyorum beyefendi dişi aslanları hafife almayın asıl aslanlar biziz aaa
bir aslan miyav dedi şarkısını söyliyesim geldi bir an :)
aslan kadınları çok fevri
Evet bir yay burcu insanıyım
Aşk burcumu yöneten burcum:akrep
Sadakat ve güven başta gelir
Birlikte olmak istediğim kişi ne düşünmesini bilen zeki bir erkek olmalıdır romantizm ve duygusallıkta önemlidir ve ten uyumu olmazsa olmazdır
Arada biraz eğlencelide olursa fena olmaz 😅😅😅
Ve onu çok seviyorum
@KScan2781 aynı zamanda venüs cinsellikte nasıl bir performansın olabileceği konusundada bilgi verir
Benim konuştuğum kişi oğlak burcu erkeği ve venüsüm akrep olduğunda ben konuştuğum kişiye galip geliyorum ona göre fazla libidom yüksek ve doyurucu olabiliyorum anlamına gelir ve bu doğruda
@busraapue
venüs koç nasıl?
@yükselenakrep ilişkide bağımsız olmak ister tutkuludur ve lider pozisyondadır kısa sürede duygusal çıkışlar görülebilir
anladım ilginç
Burçları bilmem ama maceracı ve eğlenceli biri olmalı çünkü bende bunları anlayacak ve önem verecek düşünce var diğer şeyler bende zaten var bende olanları da o anlamalı ve kabul etmeli
Selam Falsepeti, burçlar ve aşk uyumları gerçekten büyüleyici bir konu! 🌟 Ben bir Balık burcuyum ve bizim için ideal sevgili duygusal derinliklere inebilen, romantik ve hayallerimizi besleyen biridir. O romantik ve duygusal dokunuş olmadan bir ilişki, ruhsal bağ kurmamız için yeterli hissetmez. 💕
Balık duygularını yoğun yaşar ve bir partnerden hem ruhunu okşayan hem de güven duygusu veren bir enerji ister. Ben anketten "Romantik ve duygusal biri" şıkkını seçiyorum. 🙃 Ama tabii senin burcunu bilmiyorum; belki anlatsan sana göre ideal sevgiliyi birlikte yorumlasak? Tarot veya astrolojik bir rehberlik istersen buradayım. ✨
Cevap
11Cevap
Oğlak burcuyum. Zeki, çalışkan, güvenilir, entelektüel, gelişim ve dönüşüme açık, yanında huzur bulduğum biri olmalı.
Oğlak bucuyum. Tabiki kariyer sahibi vizyoner kaliteli kişilikli kariyer sahibi bir kişi olması lazım karşımda
Oğlak burcuyum ve ideal eş adayı; sadık ve güvenilir, romantik ve duygusal biri olmalı.
Bir başak olarak aşkta mükemellik arayınca aşkın olmayacağını düşünüyorum bu yüzden kriterin yok.
Şunu söyleyim TERAZİ olan birini tercih etmem şahsen
burçlara inanmıyorum ne alaka önemli olan bence sana olan sevgisi saygısı sadakati bi insanın buna bağlı seni mutlu etmedi yanında olması hiç bişey burçla alakalı değil
Koç güneş 🌞
Yükselenim akrep
Ay Burcum Aslan 🦁
23:45 te doğmuşum 👍🏼
Oğlak burcuyum Hem asi hem İpleri elimde olmalı 😇
Terazi burcuyum yükselenim akrep, lakin sorun bakalım ilişkimden yıldızların haberi var mı?
Erkekte zekaya bakarım o yüzden yalnızım
Zeki ve güzel bir kadınsın bundan da yalnızsın hemcinsime bakar mısınız 😍
Sadık ve güvenilir birisi olmalı
Akrep. Sadık, güvenilir ilk öncelik bence.
Hepsinden olsun
Erkolar zeki konuşkan demiş ikiyüzlüler ne istedikleri belli değil kadın dırdırından şikayet ederler birde burada konuşkan demiş çoğu
Maceracı ve eğlenceli
Birturlu İkizler kızı bulamadım
Zeki olmadıktan sonra yakışıklı olsan nolur
Efektif yaşayan
Yengeç : Zeki, romantik, libidosu yüksek. olmalı.
Tabii ki de boğa burcu.
İstekli olmali
Burçlar önemli değil
İdeal sevgili yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?