AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normalde uyumlu değiller ama Terazi ve Boğa arasında Venüs olduğu için ilginç bir şekilde güzel bir arkadaşlık oluyor. Ben de Terazi kızıyla çok iyi arkadaşlık edebiliyorum. Ama mantığa aykırı duruyordu.
Bu yoruma kalıbımı basarım olmazz öbür türlüsü
@Nominalxd ikili ilişki zor demi? Yani arkadaşlık etmeyle sevgili olmak farklıdır diyorsun.
Evet öyle duygusal şeyler hissedemiyorum çünkü çok ruh hali değişken bana göre değil. Kova biri vardı ondan da ağzım yandı. Pek inanmam ama söylemem gerekirse terazi ve kovalar bana göre değil.
@Nominalxd Ben de sen gibi Boğa burcuyum, Kova dediğinde bile inanki cehenneme 8nci kat yapılsın diye dua ediyorum, O kova burcunu oraya atmak istiyorum, hiç çıkmasın diye. Öyle nefret ettim ki seni de çok iyi anlıyorum.
Tabi şimdi bir burcun erkeği ile kadını farklılık gösterebilir.
Sen sana uyumlu olsun diye toprak ve su gubuplarından bakmanı tavsiye edebilirim.
Bu arada profilinde Koç burcu olduğun yazıyor, Boğa neden yazdın ki?
Büyük ihtimalle yanlış girmişimdir doğum tarihini 😅
Yengeç, akrep , boğa, oğlak biraz da başaklar ve ikizler ile geçirebiliyorum. Ama aslanlar da iyidir ama onların böyle yönetme ve dikkat çekme çabası olmasa. Teraziler içten pazarlıklı bir noktada da bence. Çok fazla terazi arkadaşım oldu ama yediğim kazıklar da çok yani.
Balıklar da hoş koçlar ile pek geçinemem bizden kaynaklı bir tık çok sabit bir burcuz ve hani netiz emin adımlarla ilerlemeyi sevince belirsizlik sevmiyoruz.
@Nominalxd kovalardan hepimizin dili yanmış tescillendi boğa ve kova olmaz. Başaklarla biraz anlaşıyorum demişsin sorun şu ki başak erkekleriyle biraz anlaşsak da zaman içerisinde artan eleştiri yağmuru ve yalan dolanları, dolandırıcı gibi duygularla oynaması vs başşşak burçlarından tiksiniyorum o yüzden iki kere denedim farklı kişilerde tövbekarım başağa. Kova ve başaktan boğaya yar olmaz
@ayarsizinbiri
Bana en sevmediğim burcu söyle ama Kova deme, ben hayatımda böyle bir şey görmedim, kızı da aynı erkeği de aynı. Sana işi düştüklerinde senin yanındalar. Başka zaman arayıp sormazlar. Elit gibi görünürler, şeytan gibiler. Akıllarından fırıldak hiç eksik olmaz. Kafası sadece şeytanlığa iyi basıyor. Benim gördüğüm acayip şekilde kavgacı bir tipti. Yani bir şey yapmasan bile niye bişey yapmıyosun diye kavga çıkartır. Seni kaale almaz, değersiz görür.
Allahım onlara Cehennemde 8nci kat özellikle ayırsın.
😅 O derece bi nefretim yok ama tek aşk acımı bi kova erkeğinde yaşadım sonra da aşık olamadım bu kadar söylüyorum 🥲 yine de onun için dua ediyordum ateistti en sonunda dualarımda bile olmadığında ona olan sevgimin bittiğini anladım. Ama kötü olsun istemem. Başak erkekleri dha beter gibi bilmiyorum ikisi de benden uzak olsun 🙈
Ben o kişiyle evlendim, burnumdan getirdi, hem de ilk geceden başlayarak, maksat ganimete konmak ve daha fazlasını koparmaktı. 2 ay dayanabildim. Hiç mutlu olmadım. Evlenmeden önce iyi yanlarını gösterdi ama gerçek yönünü hiç belli etmedi.
Geçmiş olsun abi Wllah kurtarmış o zaman
Allah*
Başak ile çok iyi anlaştığım noktalar var ama anlaşamadığım yerler de çok fazla o yüzden öyle dedim nötr bir burç
@Nominalxd 1 Kişi üzerinden değerlendirme derim, insan insan olduktan sonra farklı burçta ile sevgi bulabilirsin, gerçi istisnalar kaideyi bozmuyor ama yine de tanımaya çalış.
Benim Kova narsistti, Narsist kelimesini hayatımda duymadım, boşanmaya karar verdiğim evrede youtube dan karşıma çıkan videolarda öğrendim. Teşhisi de koydum.
Ben erkenden bitirdim terazi idi bir düşürüp sonra yükseltiyordu ruh hali çok dengesiz ilgi meraklısı karı gibi trip atıyor ve haklı gibi gösteriyordu onu bıraktım ikinci güne en başta biz kıza uçulmaz daha yeni tanıştığın
@Nominalxd bende az önce kestim iletişimi 👍🏻bağlanmaya lüzum görmedim
Bilmem anlaşırlar bence