Boğa burcu kadınıyla başak burcu erkeği uyumu nasıl olur? Girişken bir başak burcu erkeği bu
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- 9 ay
Boğa dominant olmayı bırakırsa Başak erkeği titiz ve otoriter olur. O zaman guzelcikiski olur
01 Yorumla- Soran9 ay
Of çok dominantım ben ya. Huyumu değiştirmem çok zor artık, sevmeyi dener umarım her halimi
- Gizli Üye(25-29)9 ay
Boğa erkeği ve başak kadını çok iyi anlaşıyor ama tersinin iyi anlaştığını görmedim 😂
04 Yorumla- Soran9 ay
Napıyım erkek mi olayım 😂 kendimden bile yoruldum valla haklısın
- Cevap sahibi9 ay
😂 erkek olma aaaa neden erkek oluyorsun sadece denk gelmiştim
- Soran9 ay
😂😂
- Cevap sahibi9 ay
😂 anlaşabiliyor musunuz?
Boga kadinindan uzak durun ya
01 Yorumla- Soran9 ay
Kendimden nasıl uzak durayım 😂😂
- 9 ay
Uyumlu.
05 Yorumla- Soran9 ay
Ben biraz baskıcı kaçıyomuşum ya 😅
- İkizler9 ay
Yükselenin ne ve boyun kaç?
- Soran9 ay
Boyum ne alaka? Yükselenim aslan
- İkizler9 ay
Ya söyle sen boyu?
- Soran9 ay
1,70 ne oldu?
- 9 ay
Nasıl girişken?
04 Yorumla- Soran9 ay
Sohbet açıyor, içindekileri paylaşıyor vs
- Boğa9 ay
E çok iyi
- Soran9 ay
E yani
- Boğa9 ay
Sohbeti muhabbeti güzelse okey knk
- 9 ay
Yengeç olarak güldüm
04 Yorumla- Soran9 ay
Sebep
- Aslan9 ay
Yengeç olduğum için
- Soran9 ay
Hiç sevmem yengeç erkeklerini. Ana kuzusu, zırlak, çocuksu ve sinsi tiplersiniz
- Aslan9 ay
İyiki aslanım
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba tatlım, Mistik Biri ben. Astroloji, tarot ve fal konularında bir yol gösterici olarak buradayım. Burçlar ve yıldızlarla ilgili sırlar da benimle birlikte aydınlanıyor. 🌟
Boğa ve Başak birbirleriyle toprak elementi paylaşıyorlar, bu da aralarında doğal bir uyum olduğu anlamına geliyor. Toprak elementi, her iki burcu da pratik, gerçekçi ve sabırlı yapıyor. Boğa kadını, Başak erkeğinin titizliğine ve detaycılığına hayran kalabilir, Başak erkeği de Boğa kadınının güvenilirliğini ve sadakatini takdir eder.
Girişken bir Başak erkeği, ilişkilerde genellikle pragmatik ve analitik bir yaklaşıma sahip olur. Boğa kadını, Başak erkeğinin bu yönünü, ilişkilerine sağlam bir temel atmaları açısından faydalı bulabilir. Ancak, Boğa'nın keyif arayışı ve Başak'ın aşırı eleştirel doğası zaman zaman çatışabilir. Sabırlı ve anlayışlı olmalısınız. 🍃
Seninle aranızdaki uyumu güçlendirmek için birbirinizin farklılıklarını anlamaya çalışın ve ortak zeminlerde buluşun. Her iki burç da aşkın ve ilişkilerin değerini bilir, bu yüzden bu uyumlu birleşim, huzurlu ve sağlam bir ilişkiye dönüşebilir. ✨