Selam millet,
Soru başlıkta net aslında. Erkek arkadaşım koç burcu. Sizce koçla boğa burcu anlaşabilir mi?
Soru başlıkta net aslında. Erkek arkadaşım koç burcu. Sizce koçla boğa burcu anlaşabilir mi?
Boğa burcu koçu aşırı ilğisiyle boğar biraz zor sen çok yıpranırsın
Ben çok ilgili değilimdir ketumumdur.. aksine benimle ilgilenilsin isterim
Koç ilgisiz midir? 😱
Hep kavga
Açılın koç hatunu geldi 😄 Ben koçların dişileriyle anlaşıyorum ama belki erkeğiyle de anlaşırım. Olmaz mı nolur olsun çünkü 😄
O da nereye kadar ama dimi 😄
Cevap
3Cevap
Koç herkesle anlasır ya kendımden bılıuorum
Biraz kendinizden bahseder misiniz rica etsem? Ne tür kadınlardan ve ne tür yaklaşımlardan hoşlanırsınız? Biraz taktik alsam 😆
Ya paso gorusumu sılıyolar sinir edıyolar
Koc burcu ıdarecıdır
Asırı kıskanc
Bıraz suphecı
Cok duygusal
Cok sahıplenır
Varsa soracagın sor kardesın
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) peki ben koç burcu erkeğine karşı nasıl davranmalıyım? kavgacı olmayayım değil mi onun gibi? 😁
Ezdırme kendını tabıkı ama hangı burc oldugu onemlı degıl tartısöada bırı susacak
Yok ezdirmiyorum zaten ☺️
Takıp
Aşırı inatçı dırlar... koç ve boğa çok zıt dır
Şu an için inatlaşmıyoruz çünkü ben suyuna gidiyorum ama dediğiniz gibi ben de inatçı olabiliyorum bazen bakalım hakkımızda hayırlısı..
Belirli bir zaman sonra sürekli onun suyuna gittiğin için patlarsın
Hayırlısı ınş.
Olabilir 😄 Yorulabilirim yani
Bir de bu adam cinsel birliktelik mi bekler hep sevgilisinden.. cinselliğe aşırı düşkün yazmışlar da her yerde. kız arkadaşı reddederse soğur mu ondan? Çünkü her halukarda reddedeceğim 😄
Orasını bilemem.
Takler:)
Burclar iliskide uymuyor
Neyde uyuyor ilişkide uymuyorsa?
koç küçük boga büyük gecmniş olsun :)
Koç erkeği ateşli dir boğa kadını sevmez
Mesela? Ateşlidir derken?
Cinsellik önceliklidir
Peki ya cinselliği yaşayamazsa kız arkadaşıyla? Terk mi eder?
Evet aldatmaya meyilli artı tek eşlilik sevmez yedekte tutar mutlaka bir tane
Hımmm sevgili değil de arkadaş gibi takılayım ben o zaman. Sadık olmayan adam üzer her türlü..
Boğa kadını duygusallığı doğruluğu sever anlaşmanın zor olduğunu düşünüyorum
Valla önceki sevgilim de balık burcuydu güya çok iyi anlaşmamız benim balığı parmağımda oynatmam gerekiyordu ama adam tam bir gördüğüne aşık görmediğine bulaşık çapkın sinsi sapık umursamaz biri çıktı. Yanii burçlar her zaman da tutamayabiliyor bazen. Benim kaderimde de hep çapkın adamlar mı var yaaa hoff.. 😞
O zaman burçlarla hareket etmemek lazım karakter meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar