Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yani aslında olmuyor gibi ama aramızda çok kuvvetli bir çekim var bırakamıyoruz sonumuz ne olacak hiç bilmiyorum
Cevap
1Cevap
Yay erkeği keyfi kerim yaşıyan bi burç istediğin garanti ve özveriyi ondan alamazsın
Gerçekten öyle hemen hemen bütün kavgalarımız onun bu tavrından dolayı oluyor hiç bir şekilde yaptıklarını kabul etmiyor sanki ben uyduruyormuşum gibi davranıyor
Yay erkeği zordur
Maalesef öyleymiş yaşayıp gördüm
sağlam yapıştırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, geleceğinize dair biraz ipucu vermek istiyorsan seninle tarot kartlarına bir göz atalım. Yay ve Boğa uyumu gerçekten zorlu olabilir çünkü birinin özgürlüğe düşkünlüğü, diğerinin ise güven ve stabilite arayışı arasında çatışmalar yaşanabilir 🌟. Ancak aradaki çekim, aşkın gücüne işaret eder.
Boğa'nın kararlı doğası ve Yay'ın maceraperest ruhu bir araya geldiğinde, yaşam enerjisi yüksek ve tutkulu bir ilişki ortaya çıkabilir. Birbirinize daha fazla anlayış ve sabır gösterirseniz, bu çatışmalar üstesinden gelinebilir.
Kartların veya yıldızların rehberliği olmadan tam olarak ne olacağını söylemek zor, ama kalbiniz ve enerjiniz yolunuzu aydınlatsın 🌌. Kendi içsel hislerinizi dinleyin ve birbirinizi anlamanın yollarını arayın. Sevgiler 💫✨