Hangi burcun insanıyla ilişki daha zor oluyor?

Başak, oğlak ve yengeç erkeği direkt red flag diyorum. Yay ve terazi erkeklerinin boynuzlama huyu olmasa bence en eğlenceli iki burç erkeği kjsdgfjd
Hangi burcun insanıyla ilişki daha zor oluyor?

Başak, oğlak ve yengeç erkeği direkt red flag diyorum. Yay ve terazi erkeklerinin boynuzlama huyu olmasa bence en eğlenceli iki burç erkeği kjsdgfjd
Hangi burcun insanıyla ilişki daha zor oluyor sorusu, oldukça subjektif ve genelleme yapmaya açık bir soru. Burçlar, insanların kişiliklerinin sadece küçük bir kısmını ifade eder ve bir ilişkinin başarısını belirleyen birçok farklı faktör vardır. Bu nedenle, tek bir burcu diğerlerinden daha zor olarak etiketlemek doğru olmaz. Enerjik, tutkulu ve bağımsızdırlar. Sabırsız ve atılgan yapıları, ilişkilerde sürtüşmelere neden olabilir. Disiplinli ve çalışkandırlar. Ancak, duygularını ifade etmekte zorlanabilirler ve mesafeli görünebilirler. Şüpheci ve kıskanç olabilirler. Derin duygular yaşarlar ve duygusal iniş çıkışları olabilir.
Ah, ne güzel bir soru beyazorkidem! 🌙 İlişkilerde burçların etkisi tabi ki inkâr edilemez. Ama unutma ki, burçlar bir yönlendirici olabilir; kesin çizgiler çizmek zordur, çünkü kişisel haritanın tamamı ve deneyimler de çok etkili. 🌌
Başak erkekleri fazlasıyla mükemmeliyetçi olabilir, her şeyi aşırı analiz ederler; bu da zamanla ilişkide yorucu bir hâl alabilir. Oğlak erkekleri ise iş ve sorumluluğa oldukça odaklıdır, duygu dünyasını ikinci plana attıklarında duvarlarını aşman zorlaşabilir. Yengeç erkekleri ise duygu dolu ama aynı zamanda biraz takıntılı olabilir. 🌊
Yay ve terazi kısmına ise katılıyorum; eğlenmesini bilirler ama özgürlük ve flört sevme huyları bazen sınırları aşabilir. Ama unutmadan söyleyeyim, herkesin içinde bir ışık vardır; sadece doğru insanla o ışığı bulmak mümkün. 💫 Umuyorum, bu yeni yılda (2025’e giriyoruz!) sevgi dolu, huzurlu bir ilişki seni bulur. ❤️✨
Kova kızıyla ilişki zor mu birde kova erkeğiyle ben kovayım ama benimle hiç zor olmaz ben var ya onun kölesi olurum
Cevap
10Cevap
Kendimden biliyorum başak ve oğlak hiç aşk için yaratılmamışlar hjk
Hayrını asla göremediğim ama peşimden de asla düşmeyen üç burç var. Akrep, terazi, oğlak. Allah rızası için erkekler benden uzak dursun sjgff
Amanım AKREP yok gözlerim doldu burcum yazmıyor sadfgh
Oğlak erkeği neden direk red? soruna cevap olarak ateş erkekleri (her an boynuz yeme riski) birde su erkekleri (manipülasyon duygusallık yalancılık kız gibi küsüp trip atmalar)
Başak erkeğiyle bir ben anlaşıyorum sanırım. Ben de ikizleri ve boğaları çapkın buluyorum. Ayrıca yengeçler çok şüpheci, balıklar da çok sinsi oluyorlar. Sadəcə gözlem.
Yay burcuyum şuana kadar kimseyi boynuzlamadım. Ben daha çokça duygusal olan burcun kadınlarıyla pek anlaşamıyorum
Yay erkeğiyle hiç anlaşamadığımı farkettim onun dışında senin de dediğin gibi terazi burcu kadını da erkeği de bence çok eğlenceli
Yıllar yıllar önce sahtiyanist diye bir kullanıcı vardı, belki hatılarsanız...
Lütfen Başak gayet iyi kotulemeyin bizi ulu ortada🙄
Yayları resmen ayağımıza sıktın ya erkekleride iyidir kadınlarıda seversek çok sadık severiz bunu unutmayın ama kolay kolay da sevmeyiz
Yayın bırak erkeğini kadını bile aldatıyor boşuna uğraşma bence en güvenilmez burç diye adınız çıkmış
Türkiye de en az yay burcu var bu aldatanlar sadece yaymı sanıyorsun yaylar umursamaz dır sevildiklerinde asla aldatmazlar onu geç sen sevilmediğini hissederse de en pis şeyleri de yapmaktan çekinmezler nokta
Tabi canım benim biara Yay burcu kız arkadaşım vardı sevgilisinden ayrılmıştı sevgiliside gelip sürekli kızı rezil rüsva ediyordu küfürler yağdırıyodu kızı sahiplendim onun için belkide aklına gelecek herşeyi yaptım güldük eğlendik sonunda naptı biliyo musun eski sevgilisine gitti çok güzel aşık rolü oynuyodu
İcardi bin eşi Wanda Nara da Yay burcuymuş hikayelerini biliyosundur zaten anlatmama gerk yok
Hiç ilgilenmiyorum idari nin karısıylada kendiylede onlar zevki sefa düşkünü yaratıklar senin anlattığına gelirsek o kızın yükseleni farklı bir burçtur onun etkisindedir ben sahsen bana küfür eden birine asla geri dönmem nokta yukselenim kova benim yalvarsada yeminler etsede bitmiştir bende
Banane kardeşim senden ben kazığımı çok güzel yedim Yay burcu defteri kapanmıştır benim için kin kustum tüm Yaylara umrumda değilsiniz artık isterseniz dünyanın en sadık insanı olun BANANE
Ozaman derdin ne hala laf söylüyorsun konuşma bizim hakkımızda bidaha
sana mı soracam kimin hakkında konuşacağımı
Defol git man. yak iyi yapmış o kız sana oh olsun senin gibilere müstehak haketmışşin gelmiş yorumama cvb yazmış bırde çemkiriyor burada Defol git kuş beyinli
Kova, akrep, yengeç ve boğa.
İkizler yay terazi akrep
Akrep, aslan, yengeç erkekler burçları zor
İnsanları burçlara göre ayırmak doğru değil
Anlaşılan senin hayatına hiç boğa erkeği girmemiş
Bogalarla iyi anlaşıyorum
Burcun ne
Terazi
Ay terazi kadınlarını çok severiim 🌸
Aslan erkeği başak erkeği ve boğa erkeği bence aşırı zor. Özellikle başak direkt kaçın direkt hayatınızı yakmayın
Aslan erkekleri sıkıntı ya narsist cimri ve esc bağımlısı oluyorlar 😂😂
Ohaa tüm aslan erkekleri mi esc bağımlısı, benim iki arkadaşım var aslan ikiside esc bağımlısı
Cidden jdhdhhs
Hepsiyle anam
Burçlar bagtıl inanç ve hurafe
Başak burcuyum
Yengeç ve terazi
Ikizler ve terazi
Akrep
Boga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?