Anlaşılamamak mı, anlayış görememeniz mi, uyum sorunu yaşamanız mı, insanlara kolaylıkla güvenemiyor olmanız mı? İnsanlarla olan ilişkinizi zora sokan en büyük şey nedir?
Konuları gereksiz bir şekilde uzatanlar, eskiye takılı kalanlar ve de sürekli trip atanlarla muhattap oluyor olmak beni çok yoruyor. Tamam uzatmayalım “anda” yaşa hayatı böylesi seni de yorar diyorum mesela, bu defa karşı atağa geçip seni suçluyor oluyor yok “kırıcısın, umursamazsız, duygusuzsun, sertsin” diye… 🤦🏻♀️ Baştan muhattap olmamam gereken bu tür insanlara her defasında “boş ver, neyse” düşüncesi ile yaklaşıp kendimi böylesi tiplere maruz bıraktığım ve de kendimi gereksiz enerji düşüklüklerine soktuğum için en çok ta kendime kızıyorum aslında. Bu modeller giderken de kendini haklı görerek gidiyorlar sıkıntı orada. Ne olduklarını yüzlerine vurmadığımızdan dolayı oluyor bunlar hep… yine de neysee 🧘🏻♀️
Ya ben anlaşamıyorum kimseyle kolay kolay. Kanım ısınmıyor pek fazla. Öyle yalandan konuşur ederim ama içim almıyor nedense. Uzak duruyorum, pek samimi olma taraftarı değilim.
İnsanlar ilişkilerinden beni en çok zorlayan faktörlerin başında samimiyetsiz tavırlar geliyor. Buna gerçekten tahammül edemiyorum. Ne sosyal çevrem nede iş hayatımda bu tür ortamlara girdiğim zaman kolay kolay adapte olamıyorum. Herkes herkesin arkasından konuşuyor. Sürekli sevimsiz bir hava oluyor. Bende bu şekilde diyaloglara tahammül edemiyorum. Ya tepki gösteriyorum ya da hemen terk ediyorum.
Bir şeyin zorlandığını düşünmüyorum. İnsanlarla bütün ilişkilerim iyidir benim. Sadece biraz çekingen, utangaç bir yapıya sahibim. O yüzden başlangıçta belki bu sebepten dolayı zorlanabilirim.
Uyum konusunda sıkıntı yaşamıyorum sadece niyet okumada bazan başarısız oluyorum. Cidden iyi niyetli yaklaşan insanları terslediğim çok olmuştur. Bu konuda pişmem lazım ama onun içinde yeni insanlar tanımak gerekiyor ve bunun için benim hiç enerjim yok.😀
İnsanlarla olaylara bakış açım çok farklı oluyor çoğu zaman... Anlatamıyorum, anlaşılamıyorum.. Birde gereğinden fazla samimi geliyor bazıları, benim sevdiğim bir durum değil bu...
Insanlarla sorun cikarmak istedikten sonra bir sürü sebep var kimse kusursuz degil zaten bana 4 4 luk uyum salayanini goremedim anlayış beklemek mi her düşünce herkese soylenmiyor güven problemleri zaten dağ olmus en iyisi herkese uyum saglayip sizi en iyi anliyana kendinize odaklanın insanlarla bol iletisim kurup yinede sınırlar cizmek sizi daha az yipratir
Dinlemeyi bilmeyen Anlayışı olmayan Sabri olmayan Dinlemeden ve anlamadan karar veren Umursuz olan Tipler beni zorluyor açıkçası by tip insanları 5. kattan asagi itesim geliyor