İlişki aşk ilişkisi yine başlık farklı yerlere götürmesin ama. Neyse ilişkide olan en zor yanınız nedir? Zor yanım yok diyorsanız kötü yanınızı yazıverin.
Üzüldüğüm halde yine de özür dilemek ya da fazla konuşmak. Sanki karşımda kırıldığımı anlayacak, ağladığımı anlayacak birisi varmış gibi sürekli anlatmak. Bırak, zaten sana değer veriyorsa o anlar diyorum ama olmuyor. O an hemen yanlış yaptığını anlasın istiyorum, sonuç hüsran. Yine kat kat üzülen ben oluyorum.
İlişkilerde maalesef kimseye güven duyamıyorum.. Benim en zor ve kötü yanım bu bir çok insana göre ama ben memnunum.. Neden dersek çünkü ne zaman güvenmesem, sonrasında güvenmemekte ne kadar haklı olduğumu görüyorum.. :D O sebeple kime göre kötüdür bilemem ve açıkçası umurumda değil.. Huylarımı seviyorum.. Beni her halimle, her huyumla ve zor ya da kolay yanlarımla sevemeyecekse zaten bir insan hayatımda da olmasın.. Keyifli geceler..
Genel olarak ilişkilerde zor biriyim galiba. Aslında sevdiğim insanlara çok kolayım ama yinede sevdiğine inanmak ve güvenmekle ilgili problemler yaşıyorum bu yüzden zorum. Kızınca çirkefleşir, kırılınca anlaşılmayı beklerim. Anlamayınca da 9 köyü birden ateşe veririm, çok fevriyim, dinlemem, duymam, sormam.
Nedense aklı başka yerlerinde olduğunu anlayınca s*ktiri çekiyorum. Bence benim sorunum değil bu bazı kızların ayıbı. Çünkü onlardan yüz bulup her kıza aynı muameleyi yapıyorlar. kısacası bir uçkur belasıdır gençleri almış gideyeah.
Ben ciddi anlamda çok zorum, ilgi, sevgi arsızıyım ve hep benimle ilgilensin isterim. Dediği dedik biriyim, inatçıyım o istedi diye istemediğim bir şeyi yapmam. Herşeyi sorguluyorum ve sorgulamaya başladığımda beni ikna etmek oldukça zor oluyor. Kafamanbir şey koyduysam onu mutlaka yapmalıyım hal böyle olunca ilişkide ciddi anlamda katlanılmaz bir kadınım...
Net olmam ve net cevap beklemem. Alengirli , yanar dönerli işler pek benim kalemim olmadığımdan günümüz kadınlarıyla ilişiğim fazla uzun sürmüyor. Galiba biraz p*ç erkek moduna girmem gerek, nasıl olacaksa artık?
Daha ilişkim bile olmadı ama tahminimce ben bile bilmiyorum. Baksana tahmin bile edemiyorum. Hem kolay birisiyim hem zor. Sanırım bu gidişle yalnızlığa mahkumum abi. Comolokko yalnız gecelere devam :)
Beni akıllı olmayan insan yerine koyarsa ben ona onu yediririm xd Yani benim aklımla alay edilirse ben zor adam olurum, dürüst olur huyuma giderse hallederiz.
İlişkide Değerim bilinmezse bende elimi ayağımı çekerim. Kendi haline bırakırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Takıntılarım var karşımdakini üzmüş müyümdür kırmış mıyımdır diye fazla kafama takıyorum güvenmekte zorlanıyorum samimi olana ya da karşımdaki kişiye alışana kadar mesafeli biriyim vb.
önyargim bu yüzden gereksiz kavgalar cikartabiliyorum birde birtakım güvensizliklerimden dolayı önyargi yapip eleştire eleştire olmayan şeyleri bıkacak mı bıkmayacak mı diye denemem zorluyordur
Karşımdakini kendimden fazla düşünmem. Sanırım bu zamanda umursamaz davranan olacaksın yoksa sıkılıp gidiyorlar onu da yapabilecek biri değilim. O yüzden ilişkilerden soğur oldum artık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kolay kolay güvenmem ve soğuğumdur yani tanımayana…
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Iliskinin devamını getiremiyorum ben aşk insanı değilim