En çok yıpranan taraf bence kadın tarafıdır. çünkü kadınlar erkeklere göre daha hassaslardır. ama bu ilişki durumuna göre tabiki farklılık gösterir.
Ya sizce?
https://youtu.be/17t-a8B1uhk

İlişkilerde en çok yıpranan taraf en çok seven taraftır.
Sevdiğinde onu mükemmel sanıp tüm dış dünyaya kapatıyorsun kendini.
Hatalarını görmüyorsun.
O ne derse o oluyor.
Her şeyi duygularınla, duygusal görüyorsun.
Ve farkında olmadan kendini degersizlistiriyorsun.
Çok sevmek iyi bisi değil
canım oluyor insan😁😀
Sevmeyin demiyorum bak sevin ama akıllı olun canım olmayın.
İlişkilerde en çok yıpranan en çok seven ve değer verendir. Çünkü o herşeyden önce sevdiği kişiye değer verdiği için sürekli kendinden ödün vermekte. Ve bu şekilde yıpranmaya başlar. Asıl en çok yıpratan durum ise verdiği değeri karşısında ki kişiden görmemesi.
Bilinçli bir şekilde üzen, yıpratan, düzeltmek yerine bozan ve geçimsiz olan taraf yıpranmaz. Bunu yaptığı karşı taraf yıpranır. Kadını veya erkeği olmaz bunun.
Kadınlar bencede
Bir erkekten bunu duymak güzel 😄
Eig için teşekkürler 😄 yeter seçme beni ya
Hep geçmişin mi ödemesi yapıyorsun 😄
Sende beni seç diye yapmadım 😄
Cevap
31Cevap
Ben hiçbir ilişkide kendimi yıpratmıyorum artık. Çünkü tam geçen yıl yılbaşında o kadar psikolojik olarak bunalım içindeydim ki kelimelere sığdıramıyorum bazen.
Yani herşeye çözüm bulmaya çalışırım ki çok çözümsüz kaldığım aklımın sınırlarının kabul etmediği, ömür boyu da düşünsem kabul etmeyeceği şeyler yaşadım.
Artık artık artık hiçbirşeye canımı sıkmıyorum. 4 4=7 mi 7'dir artık insan engelini sorgulamıyorum 😄
Yani kadınlar daha çok yıpranır diyerek bunu bir cinsiyet ayrımına sokamam. Çok yıprattığım adamlar da oldu dhhdhe
İlişkide çok seven yıpranır.
Çok sevince kendinden ödün veriyorsun çünkü, alttan alan, susan oluyorsun.
Çok seversen seni hep senin sevginin altında ezerler.
Kadın ya da erkek değildir bence. En çok yıpranan taraf kaybetmekten korkan, daha çok seven tarafdir. Kim daha çok sever ve kaybetmekten korkarsa o ilişkise en çok o yıpranır. İster flört ,. ister sevgili , ister evli olun yipranmak istemiyorsanız ondan daha çok sevmeyin 🤗
Kadının algılari ile erkeklerin arasında aşırı yoğun fark var kadın erkekte boy ve yakışıklılık arar bir pislik bulur kendine hayatı zehir olur ve ağlar Allahım ben bunu hakedicek ne yaptım ya da zengin birini bulur sürekli aldatılır ve gene ağlar Allahım ben bunu hakedicek ne yaptım bu ikisinden birisin kadınların %95 inin hayatı maalesef
Bunun cinsiyetle bir alakası yok daha çok seven daha çok fedakarlık yapan daha çok yıpranan taraf olur..
neden kadınlar sadece hassa algısı var ki
erkeklerin de duyguları var onlar da kırılıyor inciniyor bunu kadınlar gibi göstermiyorlar sadece..
ilişkiler de en çok kim yıpranır
daha fazla seven değer veren..
bu bazen kadındır bazen erkek..
Kadınlar diyemeyiz. İlişkide en çok yıpranan taraf en çok emeği veren taraftır. Bu erkekte olabilir. Cinsiyet olarak belirleyemeyiz.
İlişkilerde yıpranan tarafı kadın, erkek diye tanımlayamazsın. İlişkiyi taşıyan bitmesin dağılmasın diye çırpınan ve yük olup kendini taşıtıp her şeyi ben yapıyorum zaten diyen taraf olarak ayırırsın...
En çok acıyı en çok seven çeker, en çok yükü de seven çeker,
Çünkü onun kaybetme korkusu vardır, kadını erkeği yok bunun..
kadin erkek diye ayrım yapmak da yanlış çünkü bazen öyle erkekler varki kadin kadar naif ince ve düşünceli olan.. bu kişilik meselesi
Yipranan ben oldum hicte hassas degildi o kisi ben manen hem madden yiprandim ne yaptiysam yaranamadim benim hayallerim hayatimin icine etti
Bence yanlış iki tarafında kendine göre değer yargıları ve üzüntülerini farklı şekillerde yaşama durumları var
Daha çok seven yıpranır tabiki yahuu az seven şahış zaten yolunu bulur dkkd
Benim 😂 engelimi kaldırdı bu arada ama ben yazmıyorum. Geçmiş olsun daha
Seven taraf yıpranır sadece. Yıpranma cinsiyetsizdir.
İlişkiyi ayakta tutmak için çabalayan taraf daha çok yıpranır. Ben bakıyorum, ilişki sadece benim sırtımda ise hemen temelden yıkıyorum.
Valla en çok ben yıpranıyom ya herkes gelip sorunlarını bana anlatıyor içim şişti yaaass
Nafaka tazminat iftira ihanet Başkasın dan çıkan çocuk
O yüzden kadınlar daha fazla yaşıyor 😄erkekler hemen ölüyor 🤣
İlişkide en çok yıpranan taraf en çok sevendir. Bunun cinsiyetle ya da başka bir şeyle alakası yok.
kıdınlır dıhı dıygısıl dıhı çık yıprınıyır nedir ya
En fazla emek veren en çok fedakarlık yapan kimse odur
Kadinlar her konuda kendilerini yipratir.
en çok kadin yipraniyor
Kadınlar nokta 😃
En çok seven taraf yıpranır her zaman 🙄🙏
Çoğunlukla bayan. oluyor , hemen hayal kuruyorlar sonrası husraaan
Artık sevemediğimden yıpranmıyorum
Kadın daha çok yıpranır
Daha çok seven taraf yıpranır 🙂
Erkeklerde yıpranır ama belli etmez. Bence eşit
En çok seven en çok kendinden ödün veren taraf
En fazla anlyis gosteren
En çok seven
Duygusal olanlar