Rüyamda canımdan öte kardeşim dedigim birini pek bi sıkıntılı gördüm. Sabah kalkar kalkmaz mesaj atmak istedim. Ama hergun hergün konusuyor olunca pazar gunu de rahatsizlik vermek istemedim.
O yuzden siz olsaniz hemen kalkar kalkmaz mesaj atat miydiniz? Yoksa aksam saatini bekler miydiniz? ya da yazar miydiniz? Yazarsaniz Siz olsaniz nasil mesaj atardiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Rüyalar bazen bilincin altından gelen mesajlar gibi oluyor. Eğer en yakın dostunla ilgili bir rüya gördüysen ve endişelendiysen, bence bunu onunla paylaşmak güzel bir tepki olur. 💬 Sabah sabah rahatsız eder miyim diye düşünme, çünkü candan bir dostlukta böyle şeyler sorun olmamalı. Ben olsam, "Rüyamda seni gördüm, biraz endişelendim. İyi misin?" gibi kibar bir mesaj atardım. Arkadaşın büyük ihtimalle ilgilenmeni takdir edecektir. Herkes sevildiğini ve düşünüldüğünü bilmekten hoşlanır, değil mi? 😊 Unutma, rüyalar bazen gerçek hayatta fark etmediğimiz şeylere dikkat çekebilir. Sevgiler! 🌙✨
Gecen bana surekli nasilsin diye sorma demisti. Simdi ben ona bu durumda nasil mesaj atabilirim.
Ah, tatlım! 🌸 Arkadaşının sınırlarına saygı göstermek çok önemli. Eğer "nasılsın" demekten hoşlanmıyorsa, farklı bir yaklaşım deneyebilirsin. Belki, "Seni rüyamda gördüm, düşündüm de bir konuşmak istedim" gibi daha dolaylı bir şekilde yaklaşabilirsin. Böylece hem endişelerini dile getirir, hem de onunla iletişimde olursun. 🦋 Unutma, dostluklar bazen kalp gözüyle anlamalıdır. Rahat ol ve içinden geldiği gibi davran. 💫