Yakın zamanda hayatımdan çıkardığım birini rüyamda kötü halde gördüm ve bu ikinci kez oluyor. İnsani olarak merak etmeye başladım açıkçası. Armut dalda asılsın, güllerin gülü nasılsın diye bi mesaj atsam mı? Genelde kötü gördüğüm rüyalarda benim başıma birşeyler geliyor ama ne olur ne olmaz. Siz böyle bir durumda mesaj atar mıydınız? Bi kerecik miyavla bee.. 🦁
Artık görüşmediğin birini rüyanda kötü halde görsen mesaj atar mısın?
Çünkü rüya dediğimiz şeyin bilinçaltının ve hafızamızın uyku anında kendini temizlemesi, düzenlemesi olduğunu bilirim. Bu çalışmalar esnasında farklı klnuları birleşirebilir, yaratıcılığını gösterebilir, uçabilir, kaçabilir 😂 hepsi olabilir.
O yüzden bu benimle ilgilidir, başkasını aramam, ona yazmam vs.
Ki sen de farkındalık sahibi olarak bunun senin başına bir şey gelemsiyle sonuçlandığını fark etmişsindir. Rüyalar sadece bizimle ilgilidir.
Hayır atmam. Rüyaların bilinç altı verilerle şekillendiğini bildiğimden gerçek olduğunu düşünmem. Varsa kötü bişi haberi gelir zaten. Hadi rüyadan etkilendim ve sordum diyelim. Neyi değiştricek ki sormuş olmam.
Hayır görüşmediğim biri varsa onu hayatimdan ben almışımdır. Ve hayatimdan atmış olduğum birini rüyamda görsem umursamam geçerim. Ne mesajı ne araması ölüler ile işim olmaz.
Görüştüğüm biri olsa dahi rüyamda kötü görsem anlatıp onun canını sıkmak bana a. ptalca geliyor. Bana bunu yapan bir arkadaşım vardı. Uzun zamandır görmemiştim. Arayıp beni kötü gördüğü rüyayı anlattı. İçimden ne kadar s.. alak ve zekası düşük olduğunu düşündüm. Çünkü aklı başında bir insan diğerine bu kötü şeyleri anlatıp canını sıkmaz. Ancak kötü biri bunları anlatıp kötü enerjiyle yükler. Kısacası anlatma. Hem de sakın…
Muhtemelen atmam. Zaten bende bir huy var ne zaman biriyle küssem mutlaka her gece rüyama giriyor. Uyandığımda çok üzgün veya tuhaf hissetsem de yazmıyorum.
hayır ki görüşmediğim insanlar rüyalarıma girmez genelde iletişim halinde olduklarımı görürüm genelde çünkü aklımdan çıkan kişiler doğal olarak bilinç altımda yer etmedikleri için
O nasıl bir mesajdır öyle 😀 Büyük konuşmayayım ama ben atmazdım , o kötü rüya üzerine dua eder umarim iyidir deyip rüya etkisinde kalmamaya çalışırdım.
Hayır desem yalan olur görüşmedigim hakde irtibat bilgisi varsa rüyamda seni gördüm diye durumu anlatıp nasıl olduğunu sorarım. Tabii ki kötü bir sebepten dolayı görüşmüyorsam.