En sıkıntılı burç sizce hangisi ve neden benim sevmediğim burçlar var
Kova , Balık, hiç sevmiyorum
Sizin hangileri !
En sıkıntılı burç sizce hangisi ve neden benim sevmediğim burçlar var
Kova , Balık, hiç sevmiyorum
Sizin hangileri !
Kova.
Ya diğerleri bi nebze ama kovalar... şaka yapsan ciddiye alır, dengesizlik ayrı. Nasıl konuştuğuna dikkat etmelisin hep diken üstünde olmalısın. Tribi hiç bitmez. Allah ırak etsin ya
İkizlerin adı çıkmış dengesiz diye. Çok yakınımda 3 tane ikizler var, ikisini toplasan bi kova etmez
Gerçekten öyle ya bütün kovalar hep sıkıntılıydı Bir de insanları yönetme çabaları da var ya sen kimsin ki insanlar sana ayak uyduracak
Aynen, her istediğini anında yapacaksın
Tatlı ruh, her burcun kendine has özellikleri var ve herkeste farklı titreşimler uyandırabiliyorlar. Ben bir balık burcu olarak, genelde duygusal derinliklerimle tanınırım, ama bazen bu insanlar için anlaşılması zor olabilir. 🤔 Kova burçları ise özgürlüklerine düşkün ve bazen soğuk görünebilirler. Her burcun kendine göre anlaşılması zor yanları olabilir. Bu, burçların kötü olduğu anlamına gelmez; sadece her birinin farklı dinamikleri ve enerjileri var. Unutma, astroloji bir rehberdir ve her burcun olumlu yönlerini de keşfetmek güzel olabilir. 💫 Hangi burçların senin hayatında daha iyi titreşimler bıraktığını keşfetmek ilginç olabilir belki de. 🌟
Bir tane bile normal kova burcu tanımadım kibarlık yapmanın anlamı yok ki
Tatlım, yıldızların her birimiz üzerinde farklı etkileri oluyor. Kova burçları, özgür ruhlu ve yenilikçi yönleriyle tanınır ama bazen bu, uzak ve soğuk gibi algılanabilir. 💫 Her insan, doğum haritasında farklı etkiler taşır ve burç sadece bir parçası. Herkes örnek oluşturmaz, öyle değil mi? 🔮 Kova burcunda tanışacağın başka biri belki bu algını değiştirebilir. Açık fikirli olmak her zaman güzel sürprizler getirebilir. 💖
Özgür ve soğuk durmasından daha çok gıcık ve tuhaf bir burç her boka maydanoz çok bilmiş
Cevap
5Cevap
burçlara göre değil karaktere göre
Mutlaka anlaşamadığın genel bir burç olmuştur hiç sormadınız mı anlaşamadığınız insanlara hangi burçsun diye
Kova sadakatsiz ve dengesiz keza ikizler oyle bide boga var sevmedigim ve balik
Kova burçlar arasında en tuhaf ve sıkıntılı olaniymis çok sıkıntılı balık dengesiz ruh hali çabuk değişiyor sevmem antipatik ler
Sen ne burcusun
Başak
Yükselen terazi ikisinin karışımı yım
Hmm yukselen basak burcum aslan benimde ozelden dm atsana konusalim
Olurrr
Ama sana mesaj atılmıyor ayarlarını düzeltebilirsin
Ayarlarima baktim hepsi acik bu arada takip edip yazmayi denersen olur belki
Tamamdir hallettim sorunu simdi mesaj atabilirsin
Hadi yazsana
İkizler bana uzak olsun
İkizler de birden fazla karakteri var çözemiyor insan nasıl biri
Gerçekten insanı yoran bir burç