🔸️Kova
🔸️Aslan
🔸️Koç
🔸️Balik
🔸️Akrep
🔸️Yengec
🔹️ Diger alti burça gore bunlar cok sıkıntılıymıs sizce hangisi sikintili olaaan?
🔸️Kova
🔸️Aslan
🔸️Koç
🔸️Balik
🔸️Akrep
🔸️Yengec
🔹️ Diger alti burça gore bunlar cok sıkıntılıymıs sizce hangisi sikintili olaaan?
Net bi şekilde kova burcu en sıkıntılı olan.
Kesinlikle suzce nasillar
Yuzeysel derken bana çok duygusuz geliyorlar ve gamsız bir de intihar edenler Genellikle hep kova burcuymuş
Cevap
4Cevap
Oğlak burcunun yanında bunlar hiçbir şey. Tersimiz feci terstir. Görünüşümüz ile bile insanları sinirden kudurtup gıcık kaptırabiliriz.
Ya s***** oradan oğlak en s**** burç kardeşimden biliyorum liseyi zor bitirdi 😅
Yanı adam düzgün bi ailede yetişmiş terbiyeli efendi biri x burcu olsa ne yazar y burcu olsa ne yazar
Burçlar insanın karakter üzerinde etkilidir herkesin düşüncesi farklı Kötü veya iyi demedim sıkıntılı burçları yazdım
Veya tam tersi çocuk yaşta zulüm görmüş hapse girmiş psikopat biri senin en kibar nazik diyeceğin burca sahip o zaman ne yapacaksın bırakın bu burc. islerini
İstisnalar kaideyi bozmaz
Illa burç doğru olacak yani
Ya uğraşamayacağım herkesin düşüncesi farklı
Büyüdükçe hayati ınsanları öğrenip bu saçmalıkları sizde göreceksiniz bu kafayla devam
Astroloji inanmam seni niye bu kadar rahatsız etti 24 yaşındayım yeterince büyük sayılırım kendine bak
Yengecin yanına tire çekip ikizler ekliyorum. Liste tamam
Sen de mi bu burçların sıkıntılı olduğunu düşünüyorsun
Sen balıksın
Nereden gördün onu ya asdfsd
Konu etiketi astroloji burçlar olarak görünüyor ya kullanıcı isminin altında Burcu'nun sembolü var herkesin ama her soru sahibi görüyor
Vay iyiymiş. Balık kadını cok değil ama erkeği feci toksik
Ben balığım balık gerçekten zor
Bir dakikası bir dakikasına uymayan sinsi çift karakterli İçten pazarlıklı
Öyle değil de hadi dediğin gibi olsun
Aslında 2 huylusu varmış Bir iyi huylu bir kötü huylu Sen iyi huylusundur o zaman
Bilmiyorum aslında ben daha farklı şeylerden bahsetmistim aşırı duygusal sahiplenen kıskanç fazla takan daha bir sürü var
Seninle birlikte 2 balık burcu daha yorum yapmış balık burçları görüş paylaşmış çok tuhaf
Neden tuhaf ki insan mı değiliz anlamadim
Sen neden bu kadar alıngansın sadece balık burçlarının yorum yapması tuhaf dedim
Ya işte bu da kötü özellik sayılır bence ama daha kötüleri var ya aslan yengeç falan
Koç Burcu
Gerçekten Koçlar da ayrı bir negatiflik oluyor çok enerjik duruyorlar çocuksu bir şımarıklıkta mevcut
Sevmiyorum
Ben de sevmiyorum Sence nasıllar
Sahtekar
Sen de balıksın
Hayır akrebim
Ben de balık olarak görünüyor Doğum gününüzü mü yanlış girdiniz
Evet
Vallahi çok doğru söyledin bir tanıdığım Koç burcuydu Bir söylediği bir söylediğini tutmuyor çocuksu bir şımarıklıkları var baştan beyinden gitmeyen tuhaflar
27 ekim
Aslan bence
aslan akrep koç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar