Bence kova yaa boyle tuhaf dengesiz bi burc gormedim psikolojik sorunlu doğuyolar bence bu kadar tuhaf olmaları normal değil çünkü dakikası dakikasına uymayı valla
Balık- histerik degisken
Yay -kolpa geveze
Koç - negatif bencil
sevmiyorum sizce?
Bence kova yaa boyle tuhaf dengesiz bi burc gormedim psikolojik sorunlu doğuyolar bence bu kadar tuhaf olmaları normal değil çünkü dakikası dakikasına uymayı valla
Balık- histerik degisken
Yay -kolpa geveze
Koç - negatif bencil
sevmiyorum sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tamam bunları eledik bende aslan / Başak / İkizleri eledim başka ne kaldı
Hele kova hiç sevmem anlaşamam diğerleri olabilir
Vallahi bu saydıkların kovanın yanında Melek Melek Cidden hiç normal bir kova burcuna rastlamadım
Ben normal burca da denk gelmedim ki burdan konuşuyorum aslan sakat başak sakat boğa sakat ikizler sakat kova sakat oğlak Allah'a emanet yengeç sakat Balık ayrı sakat Koç iyi gibi ilerde neler. olur bilinmez sjsjsn
Akrep bam başka bir sakat
Terazi, yengec nasil
Yükselenim terazi Güvenmiyorum her an oda boka sarabilir yengeç desen aşırı duygusal sinir sistemimi mahveder
Yengeç ve terazide bir şey görmedim Hatta başak'ta bu saydıklarıma göre çok normaldi
Bilmiyorum valla bir yay birde başak vardı egoist bencil yalancı iki yüzlü
Başak olan maldı 1 sene sohbet etti konuştu arada aşk vs beni baya yoklama filan lan niye 1 sene konuşuyorsun beğenmediysen dimi dengesiz başak burcu ya valla normal değil
Başak burcu ne istediğini bilemeyen bir burç dengesiz asla değil
Hm bak bu daha kibar bir yorum oldu o zaman başak burcunu garanti eledim
Ama yükselen de çok fark ediyor inanmayın diyorlar ama gerçekten tutuyor bazen kibar değil de dikkat ediyorum genele öyle başakların ama flört anlamında bakma yani başak burcu Arkadaşın da vardır
Yok 😅
Başak burcu arkadaş bul sirtin yere gelmez ben kendim İkizlerim ama yükselen başak olduğu için daha çok tutuyor Bir şeye ihtiyacın olsun hemen Bir dediğini iki etmez 😂
Sorun orada ihtiyaç yok sjsjs.
Sevgiye ihtiyaç var sadece birde güvene onuda veremez sjsjs
Koç ve kova erkekleri
Kova kadınları
Boğa erkekleri
Oğlak kadınları
NET
Haklısın kova hakkında
Sen hangi burçsun
Kova
Kova arkadaşın var mıydı Kız arkadaşın falan mıydı
Kendi burcunu niye eleştiriyorsun övmen gerekiyor dfjdhs
Burcumu seviyorum ama umursamaz dengesiz ama kendi halinde genelde başarılı bi burç iyi yanları da var yanı
2 gun konuşabildim kova Burcu ile bi kadınla
Nasıldı çok bilmiş geveze modunda degilmi
Hayır kovalar boş konuşmaz da sürekli tersliyordu buz gibi umursamaz deli dengesiz
Ne konuda tersi oldu mesela Benim bir arkadaşım vardı o da öyleydi acaba intikam mı alsam dermişim
Tersliyordu
Herseyde tersliyordu ama psikolojik sorunları vardı bence. Dengesizlik doğru var bizde evet ama uysalizdir
Sanmiyorum
Sen hangi burçsun
Ikizler
İkizleri bilmiyorum nasıl olurlar?
Yükselen başak daha çok tutuyor senin hangisi
Yükseleni bilmiyorum ben o kadar vakıf değilim olaya😊
Doğum saatini yaz ben bakayım sksjsb
Cuma sabah 5
Doğum tarihini ay yıl gün ve yerini yazar mısın
Ben bakayım dur
Oğlak çıktı
Hayırdır beni ajan mı sandın 😂
Hayır uğraştırmak istemedim
Ya ne alaka ne alaka aşko hhaha
Bende yengeç kadar dengesiz görmedim
Kesinlikle ikizler
Burcum ikizler yükselenim Başak
İkizler burcu kız nasıl olur bilmem ama bizim evde 2 tane ikizler burcu erkeği var😬 nefret ediyorum
Bende başak burcuyum basaklar iyidir
Kesinlikle
Ikizler burcu erkeği nasıl sana göre dengesiz Çocuksu değişken?
Bi dedikleri bi dedigini tutmuyo, aniden ruh halleri degisiyo, kendileri mutsuzken cevresindeki kisileride mutsuz etmeyi basariyolar
Peki şeyler mi sana göre Pratik Zeka ve sorunlara çözüm bulma konusunda çözüm odaklılar mı
Sanmam, kişisine göre değişir tabi
Kova inanılmaz sorunlu bir bu hiç sevmem
Balık ve akrep anlaşamam çok sevmemde
Akrap
Kova bence
Yay bence
Senin boga mi
Nerden bildin kız
Kullanıcı adının altında burç sembolleri çıkıyor yeni mi çıktı bu baktım boğa sembolü var
Ben görmüyorum
Aa çok tuhaf