Kova
Balık
SEVMİYORUM...
Sizce hangisi?
Koç erkeği. Kesinlikle farklı bir cumhuriyetler. Kiskanc , ataerkil, manipülatif kişilikler. Bide üstüne sinirleri var ya. Düşman başına
Amcan koç burcu ve öyle Kesinlikle haklısın
Benim sevmediğim üç buçuk kova balık ve koç
Yengeç ve kova
Kova burcu Kesinlikle haklısın böyle ters ters konuşur bir çakacaksın ağzının ortasına bakalım bir daha konuşabiliyor mu kendi ile bile sorunu var Bu hiç normal değil
Kdkekskekske kız çok güzel anlatmışsın duygularımı. Bir de kendilerini akıllı zeki sanıyorlar ya burnu havada yürüyorlar falan Allah ım çok komikler o ezik halleri
Bu burç insanı zaten astrolojide en sevilmeyen en uyumsuzu buymuş nedense hiç şaşırmadım sorunlu insanlar hep bu burçtan çıkıyor
Erkeği dedikoducu kibrili içten pazarlıklı pislik kadını içten pazarlıklı kibirli kendini beğenmiş ve enteresan bir şekilde herkes ona hayranmış aşıkmış gibi havalarda olan ayrı pislik. Kova burcu olsam utanırıdm dkdkdkekd
Genellikle ikizler derler ama hiç de ikizler değil bence ikizler çok masum kalıyor kovanın yanında Bu arada çok güzel tanımladın resmen En iyi görüş
Dmemkskes teşekkürler. Görüşlerimizin karşılıklı onaylanması güzel
Aynen Peki sevmediğin 3 Burcu sorsam benim balık kova ve koç 👍🏽
Yengeç kova oğlak
Cevap
5Cevap
Akrep bence kesinlikle Allah korusun genel olarak sinsi bı yapıları var gibi geliyo
Basaklar sıkıntılı ya
Her şeyi ve herkesi çok eleştiriyorlar ama ben seviyorum o Burcu çok tuhaf ya Çünkü ben de her şeyi eleştiriyorum 🤪
Akrep kendi kendini yiyor
Nasıl yani
ikizler boğa ve akrep bence
İmza, kaşe, mühür
Nett ikizler nerden mi biliyorum sevgilimdenn
Çoğunluk öyle diyor Çok değişken bir hali var Ama en azından neyse o kadar çok sinsi burç var ki insanı çok yoruyor işte o da
Başak
Senin burcun yani
Astroloji ile alakalı soru sorulduğunda otomatikman görünüyor kullanıcı adınız altında Başak hiç de sıkıntılı değil Çok masum kalıyor bence burçların içinde
Herkese gore farkli, sen kime gore sordun?
Tabii ki herkese göre farklı olacak niye aynı olsun herkesin anlaştığı anlaşamadığı farklı burçlar var Ben ortaya sordum
Anladim, peki senin burcun nedir?
Niye sordun Sen de benim burcumu mu eleştireceksin 😅😅
:D :D tabi ki hayir. sadece kac dogumlu ve burcuna gore bakmak ve kendim icin bir analiz yapmak isterim. (merak ve arastirma)
1997 Eylül Başak
Bence siralama boyledir:
1- koc ve ikizler
2- aslan, yay ve kova
3- Terazi
balık
Kendi burcun yani Yalan yok sevmediğim burçlar arasında
Öyle mi Ben de merak işte nlaştığım insanın anlaşamadığım İnsanın hep burcunu sorarım öyle öyle geliştirdim kendimi Öyle öyle eleme yapıyorummm 😅🤪
Benim Koç
Oğlak olarak gorunuyo
O ne ln
Burçlarla ilgili soru sorulduğunda kullanıcı adının altında burcun görünüyor seninki oğlak olarak görünüyor Senin burcun Koç mu yani
Hayır Koç burcuyum
Çok sahtekar bir burç bu arada
Teşekkür ederim ne demek her zaman
Ya hepsi aynı değildir Tabii ki yükselen de var Martın sonunda Doğan veya insanın başında Doğan Koç aynı Koç olmuyor mesela senin yükselenin farklıdır belki
Aslan
burçlarda yükselen daha çok tutuyormuş
Ben inanmıyorum fazla ama Koç olduğumu öğrenen uzaklaşıyor anlamadım
Doğrudur genellikle sevilmiyor Ateş grubu burçları aslan ve yay da öyle
Senin ki
Nasıl bir ruh hastasısin daha ben burcumu yazmamışım boş yapmaya gelmiş Bu da okuzzz
Balık - ikizler
Bana göre ikizler
Oğlak
Oğlak çok masum kalıyor diğerleri yanında
Boğa
Akrep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar