Kendimi neye adasam bir yengeç olarak? Ayrıca rüyada bir ablam varmış ve o bana bir kazak alıyordu teşekkür ediyordum ama rengini beğenmediğimi belli ediyordum başka hangi renkler var diye soruyordum o da buna bozuldu ve kazağı kızına giydirdi filan ben de üzüldüm bunun anlamı nedir?
Hangi burç hayatını sadece güzelliklere adamak ister?
Yengeçler ailesine ve evine düşkündür ayrıca duygusaldır hatta çoğu zaman duygusallık lari onların piskolojisini etkileyip hasta edecek derecede olabilir ayrıca iyi bir araştırmacı dirlar mükemmel bir gazeteci olabilirler tüm burçlarında yengeçler gibi birçok özelliği vardır elbet ama tüm burçlara ve insanlığa bir mesaj veya fikir vermem istense ;
Dünyaya bir defa geliyorsun bu hayatın tekrarı yok ve asla olmayacak zaman 1 sn geriye alınamıyor dün geçti yarın belki olmayacak sen en iyisi şu anın tadına bak yani ne istiyorsan özgürce yaşa özellikle de sizin gibi bir yengeçlerin dünya üzerindeki tüm güzel duyguları yaşayıp hissetmesi gerektiğine inanıyorum bir yengeç olarak her ne yaparsan yap tat almaya bak sohbet ederken yemek yaparken boş vakit geçirirken
Kendimi neye adasam diye sormuşsun doğaya ada kendini duygularını pozitif yönde tatmin etmeye ada
Kuantum fiziğine ada çekim yasasının farkındalığina ulaş İnan çok keyif alacaksınız