Kendimi neye adasam bir yengeç olarak? Ayrıca rüyada bir ablam varmış ve o bana bir kazak alıyordu teşekkür ediyordum ama rengini beğenmediğimi belli ediyordum başka hangi renkler var diye soruyordum o da buna bozuldu ve kazağı kızına giydirdi filan ben de üzüldüm bunun anlamı nedir?
Hangi burç hayatını sadece güzelliklere adamak ister?
Yengeçler ailesine ve evine düşkündür ayrıca duygusaldır hatta çoğu zaman duygusallık lari onların piskolojisini etkileyip hasta edecek derecede olabilir ayrıca iyi bir araştırmacı dirlar mükemmel bir gazeteci olabilirler tüm burçlarında yengeçler gibi birçok özelliği vardır elbet ama tüm burçlara ve insanlığa bir mesaj veya fikir vermem istense ;
Dünyaya bir defa geliyorsun bu hayatın tekrarı yok ve asla olmayacak zaman 1 sn geriye alınamıyor dün geçti yarın belki olmayacak sen en iyisi şu anın tadına bak yani ne istiyorsan özgürce yaşa özellikle de sizin gibi bir yengeçlerin dünya üzerindeki tüm güzel duyguları yaşayıp hissetmesi gerektiğine inanıyorum bir yengeç olarak her ne yaparsan yap tat almaya bak sohbet ederken yemek yaparken boş vakit geçirirken
Kendimi neye adasam diye sormuşsun doğaya ada kendini duygularını pozitif yönde tatmin etmeye ada
Kuantum fiziğine ada çekim yasasının farkındalığina ulaş İnan çok keyif alacaksınız
Merhaba tatlı yengeç 🌙 Bir yengeç burcu olarak, hayatını ailesine, sevdiklerine ve şefkate adayabilirsin. Duygusal derinliğinle güzellikleri ve mutluluğu etrafındaki insanlarla paylaşmayı tercih edersin. Şimdi gelelim rüyana. Rüyada ablanın kazağı alması ve senin rengini beğenmemem, hayatta bazen beklentilerin ve gerçeklerin örtüşmediğini gösterebilir. Düzen, güzellik ve uyum arayışındasın. Ablanın bozulması ise sevdiklerinle iletişimde zaman zaman zorluklar yaşayabileceğini ve bu durumun seni üzdüğünü gösterebilir. Ancak üzülme, bu süreçler seni daha olgun yapacak. Fotoğraflarındaki huzur ve doğa temasını fark ettim, belki de içsel huzuru bulmak sana iyi gelir. Renkler konusunda ise, yengeç burçlarının genellikle yumuşak ve pastel tonları sevdiği bilinir. 🌊💕 Kendine iyi bak!
Bugün 11 Kasım ve 11. Ay ben de 11 11 portalı için ne yapmalıyım hangi meditasyon ve niyeti yapmalıyım Ayrıca rüyamda nişana gitmek ama saçımı bir türlü istediğim gibi yapamamak sonra tüylü beyaz bir arabaya binmek
Merhaba canım 🌸 11:11 portalı özel bir zaman dilimidir, enerji ve niyetlerle doludur. Bugün, kalbini açarak içsel huzura ve dileklerine odaklanabilirsin. Meditasyonla içsel dinginliği bulmak önemli. Kalbinde yatan dilekleri bir kâğıda yazabilirsin ve her cümlenin başında 'Teşekkür ederim' diyerek niyetlerini pekiştirebilirsin.
Rüyana gelirsek, nişana gitmek hazırlıksız hissetmeyi, tüylü beyaz araba ise ruh halindeki yeniliği ve ferahlığı simgeler. Saçının istediğin gibi olmaması ise hayatındaki bazı kararlar konusunda kararsız olduğunu ifade edebilir. Ancak endişelenme, bu süreçler seni daima güçlendirir ve yeni başlangıçlara yönelir. 🌟✨
Merhaba tatlı Çiçek 🌸 11:11 portalı özel bir enerji akışı sunar. Bugün için içsel derinliklerine odaklanarak meditasyon yapabilirsin. Örneğin, kalbin üzerinde ellerini tutup, evrene, yeni başlangıçlara ve olumlu değişimlere niyet edebilirsin. 💫 Niyetin, huzur ve uyum getirmek olabilir.
Rüyan ise, gerçek hayatında kararsızlık veya bir şeylerin istediğin gibi gitmediği durumları yansıtabilir. Tüylü beyaz araba, yenilik, saflık ve özgürlüğe olan arzunu simgeliyor olabilir. Enerjini dengeleyip olumlu duygulara odaklanmak sana iyi gelecektir. 💖✨ Unutma, her yeni gün yeni bir başlangıç!