Biriyle beraberlik kurup, bir ömür onunla aynı yatağı paylaşmak ve hatta aynı sofrada yemek yemek, birini hayatına dahil etmek seçim konusu... Şakası yok. Aldığınız kalıba bir ömür katlanmak demek. İç güzellik yeterli midir? 😌
Dışı güzel olmayan karşı cinsle bir ömür geçer mi? İç güzellik yeter diyenlerden misiniz?
Vitrine değil iklime bakmak lazım fakat vitrinin de Bi gideri olması lazım. Tipini hiç beğenmediğimiz birine de aşık olmayız zaten yahu. Dışını hiç beğenmediğimiz birinin içini tanıyana kadar sürmez o mevzu. İki türlü de hitap etmesi lazım. Hem göze hem gönüle.
Senin tabirinle, aldığımız kalıba bir ömür katlanmak diyemem buna, karşımdakini bazı yönleri ile sevmiyordum, sadece evlenmek için evlendim demek bu bana göre. Bu yüzden birine katlanmak yerine, onunla tüm duyguları çoğaltmak daha mantıklı benim için. Ayrıca iç güzellik ilk aşamada yetmiyor, birini sevmeden önce az da olsa dış görünüşünü beğenmem gerekir. Yani aklımdaki kişiyle benzer biriyse zaten direk ilgimi çeker, bir sonraki aşamada iç güzelliğine dikkat ederim. Benim için uygun bir eş mi, uygun bir baba modeli mi, uygun bir yoldaş mı, her anlamda uygunsa işte o zaman bir ömür geçer.
Katlanmak kelimesi kullanmışsın, ben Aşk'ta herhangi bir konuda katlanmak olmaması gerektiğini düşünüyorum ilk olarak buradan başlayayım. Yani ne ben ne de karşımdaki herhangi bir şeye katlanmak zorunda kalmamalı.
Güzellik göreceli bir şey zaten ama şöyle dkyebilirim, bana güzel gelmeli, hem içi hem de dışı. Aynı şekilde benim de hem içim hem dışım ona güzel gelmeli.
Yoksa bir yerlerde eksik olur ve Aşk eksiklik kabul etmez...
Mesela ses de çok önemli, ömür boyu o sesi duyacaksın. Ayrıca yazmak istedim çünkü iç mi dış mı nereye eklesek bilemedim 😀
Şimdi her sabah Monika Kinga ile uyanıp, yağ bal olmak var. Bir de tanrının cezasııı, zehir zemberek, geldi gene tipini dediğin yıldız tilbe modeli ile uyanmak var.😇😂
Yok şarkı da söylemesin. Bana sabah uyandığımda lazım olan şey ostrojen hormonunun zirvelerde olduğu, güzelliğinden deli olduğum, aşkla doldugum bir hatun... Yıldız abla, başka galaksiye kaysın.😅😂
Geçmez. Gerçekçi olmak lazım. Karşısındaki kişi insanın hem gözüne hem gönlüne hitap etmeli. Sadece içi güzel olsun demek insanın kendini kandırmasıdır. Evet sadece dış güzellik yeterli değil ancak sadece iç güzellik de yeterli değil.