İç güzelliğine önem verenlerin nesli tükendi mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
İç güzelliğine önem verenlerin nesli tükendi mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Maalesef bu zamanda özellikle karaktere ya da iç güzelliğe değer veren insanlar çok az. çünkü çoğu kişi ilk önce dış görünüşe bakıyor. dışını beğenmediği zaman içini merak etmiyor karakterine bakmıyor. özellikle Güzellik/Yakışıklılık olduğu zaman ve para olduğu zaman bir kişi kolay etkileniyor. hatta bazı kadınlar boya bakarak seçiyor. yani aslında sevdikleri her şeyim dedikleri ve aşık oldukları kişiyi boyu olmasa sevmezlerdi buda onların sevgisinin tamamen sahte olduğunu gösteriyor. gerçekten karakter için seven birini bulmak zor ama değerlidir. o yüzden bulan kişi kaybetmemelidir.
Ego taslamak olmasın ama haddim olmadan bir siyah hap vereyim. Aşk, evlilik, aile kurmak da bir cinsel pazardır. Çiftleşmedir.
Doğada da her canlı en üstün, en sağlıklı, en güçlü karşı cinsle çiftleşir.
Çirkin insanların şansı yoktur.
Ama insanlar için erkek çirkin de olsa parayla cinsel pazar değerini arttırabilir ve üreyebilir.70de de olsa yapabiliyor.
Ancak kadınlar için güzelse son tren 25 falan. 30 dan sonra baba olmak isteyen erkekler tercih etmez. Çok az istisna vardır.
Yani hem 30u geçmiş hem çirkin kadın vali de olsa sadece incellerin oyucağıdır.
Hayır tükenmedi ben halen iç güzelliğe önem veririm
Ama şimdiki nesil de iç güzelliğe önem veriyor eline cebinin içine atıp para varsa bunun iç güzelliği var diyorlar:)
Ben önem veririm. Mesela karşıma mükemmel bir insan çıksa ama tipi iyi olmasa yine de şans veririm. Tipi iyi olup karakter olmayan insan olacağına o olsun..
Cevap
12Cevap
yok ya bence hala var bizim gibiler :)
sadece iç güzelliğe kimse önem vermiyordu ki zaten
önemli olan hem iç hem de dış güzelliktir gerçeği budur
ikisi aynı anda olmalıdır
hiç kimse aksini iddia edemez
edenler ise sadece dikkat çekmek için öyle söyler
Varla yok arası artık yok kadar az var öyle kişiler
popo büyük. Göğüs büyük. By kadar kısa boylu, ayakkabıyı bak. Sana yide yeni işlem görmş. Hiç hoş gelmedi bu
Yok hala öyle, hey bebek külodun ne renk, aynı aynı tükenmedi
Yüzü. guzele 40 günde doyarsin da huyu. guzele 40 yılda doyamazsın.
Hiç bir fikrim yok öyle kişiler mi varmış 😌
Dışını begenmedigimiz birinin içini neden merak edelim üstad.
Herkes iç güzelliği önemli diyor ama kimse beğenmediği kimsenin içini merak etmiyor...
Şu kıza bakıpta iç güzelliğini düşünemem ilk olarak
sanırım evettt amannn boş ver yahu kimseyi zorla begendirmek gibi niyetim yok :) ben böyle iyiyim arkedeş sturbucks dan kahve icmek gibisi yok ehüg kim ne yapıyorsa yapsın :)
Dışı güzel olmayan insan olsun araba olsun vs içide güzel olmaz önemli olan iç güzellik diyen yalan söyler dışını sevmediğinin içini sevmez
bence ahlaksiz video izleyen (anladiniz siz ne kast etigimi) erkeler yuzunden millet istekli istekli dolasiyo
O nesil sadece filmlerde vardı gerçekte hiç olmadı.
Tükenmedi ama çok nadir kaldı
Maalesef tükendi 🤷🏻♀️
Onların nesli hiç başlamadı ki tükensin hchjcjvjvj
Herkes iç güzellik diyor da kim inanır 😂
Hayir tukenmedi az da olsa varlar.
Hiç var olmadılar ki onlar 😀
Tükenmek üzere gadası.
Ben kaldım abi, memeler de şahane yalnız. 😂
Bu zamanda iç güzellik bulmak zor
İç güzelliğe önem veririm 👍🏻👍🏻
Tükendi tükenecek
İç güzellik diyince aklıma sütyen tanga geliyor