Değerlendiririm
Değerlendirmem kaale bile almam
Burç nedir loo?
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkeklerde, değerlendiririm demiş, aklıma geldi, kızın biri,"burçlarla ilgilenen erkek gaydır", demişti 😃
Alakası yok ama burçlar, karakteride etkiliyor. Ama ille kendi burcumdan biriyle evlenmeliyim diye bir şey yok. Ozaman evli ve mutlu olan herkes, aynı burçdan olurdu. Aslında, evli ve mutlulara bakarsan, hangisi aynı burçdan? Ben çevremde hiç görmedim, karı-koca aynı burç. Aynı grupdan olanlar illahaki vardır ama aynı burç çok nadir. Astroloji ile ilgilenen birisi buna yorum yaparsa sevinirim.
o aynı burçlar anlaşır denmiyor, aynı gruplar anlaşır deniyor. 12 burç 4 gruba ayrılıyor. Ateş Hava Su Toprak. mesela su grubunda olanlar yengeç akrep balık kendi aralarında çok iyi anlaşır, toprak grubunda olan başak boğa oğlak kendi aralarında çok iyi anlaşır... bunun gibi yani. Yoksa illa aynı burç olucak diye bir şey yok.
@zui777 tamam'da ozaman şöyle soriyim. Çevremdeki evli ve mutlulara bak, hangisi aynı gruptan? Çok nadir yani. Hem zaten 3 burç bir grup ediyor. Aynı grupdan evli olanlar varsa da bunun bir tesadüf olduğunu düşünüyorum. Kadım yengeç koca boğa olsaydı ne diyecektiniz. Bu seferde birbirine yakın gruplar diyecektiniz. Bahane mazeret çok. Evlilikde kimse, kimsenin burcuna bakıp evlenmiyor. Ona bakarsan ben yay burcuyum. Ama ne yay burcuyla nede koç burcuyla. Ateş grubu olduğu halde. Hayatta anlaşamam. Aslanı bilmediğimden söylemiyorum. Sevgilim olmadı o burçdan. Olsaydı nasıl olurdu bilemem ama genel olarak koç yay anlaşır diyenler. Evet arkadaş olarak belki anlaşır, ama ilişkide anlaşır diyenler avcunu yalar. Yok öyle bişey. Bana bi koç kadını denk geldi. Allah düşmanıma nasip etsin onu 😃
@zui777 boş konuşan sensin çünkü astroloji'yi bilmeden, astroloji yorumu yapıyorsun. İlişkilerde burç uyumu birinin venüsüyle diğerinin güneşi eşleştirilir. Ona göre aşkda uyum aranır. Asıl Sen 2 şey bilip astroloji biliyorum diye çıktın ortaya. Ortaya çıktın diyorum çünkü yorumumda astroloji ile ilgilenenler yorum yapsın dedim. Senin bişeyle ilgilendiğin bişey bildiğin yok. Boş yapan sensin. Şimdi kapak olsun sana 😄
Genelde değerlendirmem ama akrep erkeklerinden muzdarip olduğumdan onlardan uzak durmaya çalışırım. Onlarla flörtten ileriye gidilmiyor. Jdjdjd ha bir de Balık erkekleri
Çok manipülasyoncular. Her şeye alınıyorlar
Oje versem ağlayarak tırnaklarına sürerler o derece.
Fazla duygusal ve abazan tipleri sevmiyorum. Bu iki burç benden uzak😀
Koç ve kova erkeği çok iyi manipülasyoncu.
Balık zaten aldatsa aldattım der yalanı beceremez, terazi erkekleri çok safoz ilişkide aşırı saflaşıyor.
Başak erkeği.. hayattan soğutur, çok mıç mıç, insanı sinir hastası eder 7/24 ilgi verip aşktan ilgiden soğutur.
Bir aslan burcu olarak koç burcu hariç bir erkeği kafam kaldırmıyor
Oğlak ağır başlı, soğuk ve aşırı ketum. balık ise sosyalliktir eğlencedir alkoldür içip içip dağıtmayı seviyor… ikisi bir araya gelirse anlaşmazlık yaşanması kaçınılmaz. Balık bir süre sonra oğlaktan sıkılır terazi ve yay kadınına yönelir
Tersi de şöyle olur balık kadını oğlak erkosunun ilgisini hissetmediği için tartışma yaşanır ve ilişki ayrılıkla son bulur
Akrep şu şekil: içten pazarlıklı, masumu oynama, herkesi kendi tarafına çekip karşısındaki insanı kötüleme konusunda çok usta bir oyuncu. İlişki yaparsa da sırf el görsün kafasıyla ilişki yapar bak; max 1 yıl ilişki sonrası sıkılma ve terk etme. Terk edilen bir akrepe rastlamadım hiç. 😂
Onun başak olduğundan cidden emin miyiz 😜 terazi cidden ilişki de birine bağlanıyor mu gözü hep dışarda değil mi
Senin yalanını ben😂
Dayı git araştır Allah aşkına kızına şimdi tövbe açtırma ağzımı Balık en pasif en duygusal burç kız gibi trip li oluyor çoğu manipülatif filan olurlar istersen soru paylaş Balık erkeği nasıl olur diye sana ablatsinlar
Artik evet değerlendiririm cünkü bende özelliklerimi taşıyan birisiyim
Bir kaç kisi vardi burçlara inanmiyorum özelliklerimi taşımıyorum diye öyle birsey yok herkes taşıyor illa ki
Bi kaç burç var mesela itici bulduğum sevmediğim ama oda bende kalsin
Yok bende kalsin kdkdk
Merhaba iSooo1!🌟
Ben ilişkileri burçlara göre değerlendirmeyi sevenlerdenim, dolayısıyla "Değerlendiririm" seçeneğinden yanayım. Burçlar, bir insanın genel karakteristik özelliklerini ve bunun ilişkilere nasıl yansıyabileceğini anlamak için faydalı olabilir. Mesela ben, bir Balık burcu olarak, romantizm ve duygusal derinlik arayışındayım. Bu nedenle, aynı frekansta hissettiğim burçlarla daha iyi anlaşıyorum. Ama elbette, her ilişki kişisel deneyimlerden ve bireylerin özel yönlerinden etkilenir. Bu yüzden burçlar sadece bir rehber olabilir, nihai karar değil. Görüşlerin, duyguların birleştiği yerde asıl uyum bulunur. 🐟💫
Senin için nasıl, burçlar ilişkilerinde önemli mi?
Cevap
16Cevap
Değerlendiririm. Fala inanmıyorum ama astrolojiye ve burçlara kesinlikle inanıyorum. Başak ve yengeç erkeği benden uzak olsun gerçekten çekilir tipler değil. Biri dünyanın en huysuz ihtiyarı (başak), öbürü de erkek kılığında gezen hürrem sultan bu kadar sinsi ve hasetçi maskeli ikiyüzlü yılan ruh hastası sahtekâr çıkarcı biri toksik ve hain resmen (yengeç) Benden uzak olsunlar, hatta olmaz olsunlar, direkt Allah'a havale ettim..
İlişkide tabiki burçlar da sorulur. Burçlar üzerine de konuşulur falan ama tamamen burç denilen şeyi baz alarak ilişkime yön vermezdim. Çünkü burçlar sadece bir etkendir. Peki diğer etkenler ne olacak?
Değerlendiririm çünkü kesinlikle burçlar ilişkilerimizde karakterimizde etkili. Doğru biliniyorsa her şey net görünüyor kim olduğun hayat amacın aşman gereken engel. Aradaki uyum vs
Burç uyumu önemli bence. Pek çok insan aynı karakteristik özelliklerden bahsediyor. İlginçtir ki bir x burcuyla ilişki yaşayan kişiler aynı tanımı koyuyor.
Yok be. Sayfa dolusu aynı şeyi yazmış insanlar 😹.
Bunu tek başına bir kriter olarak değerlendirmem ama bazı burçlarla iyi anlaşıyorum, bazıları ile de hiç yıldızım barışmıyor. Bunu da dikkate alırım açıkçası..
Meraktan bir bakarım da pek doğru çıktığı söylenemez. İkizler yengeç anlaşamaz derler ama yengeçle 3 sene ilişkim oldu
Sadece sinastri haritası olarak bakarım ama onda da kesinkez gözüyle bakmam. İhtimal olarak değerlendiririm :')
İki kişinin haritası karşılaştırılır ve uyuma bakılır. Yalnız, harita diyorum. Burç değil
Halkın burç olarak bildiği zaten astrolojide güneş burçları oluyor. Güneş, haritanın sadece bir parçası. Bunun marsı var, venüsü var... Düşünülenin aksine aslında çok detaylı. Eğer doğum saatini biliyorsan doğum haritanı çıkarıp bi bak derim. O zaman anlarsın demek istediğimi :')
Hayır. Burçlar biraz etkili olabilir ama sonuçta karakteri belirlemiyor. Onu tanıyarak bakarım. Burcuna göre değil
Aynen öyle
Yok ya burçları çok takmam. Ama hep akrepleri çekiyorum
Senin burcun ne
Kova, boğa ve balık erkeklerinden uzak duruyorum. Benim için büyük kriter😅
Aduuuukeet😅
Bazen hep bakarım jdj hepte doğru çıkıyor yanılmadım
Ay düğümlerime göre değerlendiririm evet.. Ay düğümlerime kavuşum yapıyorsa kişisel gezegenleri o zaman ayvayı yediğim bir ilişki biçiminin içinde oluveriyorum genelde..
balık yengeç akrep koç ikizlerden ve vurdum duymaz boğa ile olmaz
yay başak kova oğlak aslan terazi anlaşıyorum en çok yay benim burcuma uygun
zor kişilik
karakterleri burçlara indirgemek saçmalıktan, mağara adamlığından öte değildir benim gözümde. aynı saatte aynı konumda doğmuş 2 insan birbirinden tamamen farklı karakterde oluyor, ne burcundan bahsediyorsunuz. komik.
hayır değerlendirmem burçlara göre ilişki değerlendirenler burçlara inananlar en ufak yanından geçenler beni engellesin teşekkürler
Başta değerlendirmeyip konuşmaya başlıyorsun. Sonra hemen kendini ele veriyor. Bir aslan ve Oğlak olamıyor mesela. Ya da İkizlerle, akreple...
Burcuna değil ama haritasına göre değerlendiririm😃
Burçtan anlamam kendi burcuma baktım biri bile tutmadı 🙄
Değerlendirmem ama koç ve balık erkekleriyle anlaşamıyorum
Ben değerlendiririm. Yay kadınlarıyla iyi anlaştığımı gözlemledim 👍
Akrep erkeği ve yay erkeği uzak durulması gereken burçlar
Burçlara göre insanları yargılayan ları hiçbir zaman anlayamadım hiçbir zaman da anlayamıcam. Hiçbir şey değerlendirmem burcuna göre zaten anlamam da
Tabi ki hayır
Evet mümkünse aslan oğlak kova erkeği beni bulmasın koçla da çok anlaşamıyorum hızına yetişemiyorum
Burçlara takmak kadar cins bir olay yok
Bi kere burçlara inanmıyorum ki🤣😂😂
Burçlar çok inandırıcı gelmiyor bana
Genelde kişiliğe ve dürüstlüğe bakıyorum
Yok asla ama en fazla meraktan bakarım
O ne yeniyormu
Değerlendirmem
Hayır saçmalık öyle şeyler
Değerlendiriyorum mecburen
Hayır , saçma buluyorum şu burç olaylarını.
Aslında tutuyo evet.
Hayır umurumda olmuyor.
hayır yapmıyorum bunu
Yengeç erkeklerinden kaçmam dışında pek takmam
Burçlara inanmıyorum.
Evet çift haritamıza bakmadan sevgili olmam
Yani burçlara inanmadığım için hayır tabikide
Hayır sadece saçmalık
Burçlara hiç inanmıyorum.
Ölçülerine göre değerlendiriyoruz
Burç nedir loo
Yok daha neler...