Arkadaşlık ilişkilerinize, ailevi ilişkilerde veya romantik ilişkilerinizde burçlar sizin için ne kadar belirleyicidir? Asla yapamam dediğiniz burçlar var mıdır veyahut da şu burçtan uygun birini bulsam ömrümü geçiririm dediğiniz?

Arkadaşlık ilişkilerinize, ailevi ilişkilerde veya romantik ilişkilerinizde burçlar sizin için ne kadar belirleyicidir? Asla yapamam dediğiniz burçlar var mıdır veyahut da şu burçtan uygun birini bulsam ömrümü geçiririm dediğiniz?
Ne kadar mı? Hiç tabi ki. İnsanları kendi olmaktan uzaklaştırıp kalıplara hapseden şeyler bunlar. Üstelik kişi kendini ve söz konusu burcu çok iyi tanıdığını bildiğini düşünerek uzlaşıyor kendinden, gerçeklerden ve orijinallikten.
Burçlara göre yön alan, kararlar alan bireylerin aklından şüphe ediyorum. Günün yorumlarına bakarak plan yapanlara denk geldim. Bana uzak olsunlar.
İnanmıyorum.
Bu değerli mükemmel görüşümü EiG seçtiğin için teşekkürler
bu değerli görüşünüzü paylaştığınız için ben teşekkür ederim
Bu değerli mükemmel EiG teşekkürüme karşılık olarak teşekkür ettiğin için ben teşekkür ederim hocam
harikayız
Burçlara inanmıyorum.
Cevap
5Cevap
Arkadaşlık ilişkilerimde önemsemem aşk ilişkilerimde önemserim
nasıl önemsersin mesela
Ben ikizler burcuyum ve genelde ikizler burcu terazi burcu kova burcu ile sevgili olmaya çalışıyorum
anladım iyimiş
Sen önemser misin
ben pek inanmıyorum burçlara falan
Hmm anladım
Benim için pek bir önemi yok aklıma bile gelmiyor birinin burcunu sormak
İşime geldiği kadar
iyi cevaptı lol : D
Hiç dikkat etmem soruyorsa nezaketen bende sorarım
Pek değil
hic takilmiyorum
Hiç umrumda değil
Hiç umursamam