Astroloji & Burçlar FALDAN GERÇEKTEN ANLAYANLAR? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar faldan gerçekten anlayanlar yorumlayabilir mi FALDAN GERÇEKTEN ANLAYANLAR? Cevapla Fal Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. para gördüm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Biraz daha açsana barış bey 😂 u Barış_LonelyForever Koç 1 yıl para var kısaca :D salladım bir şey
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% Oğlak 1 yıl boş ver kahve falını ben senin doğum haritana bakayım. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bak neye bakıyosan Yorumla kurumeyvecanavarı Oğlak 1 yıl Doğum tarihini, saatini ve yerini yazarsan bakabilirim. Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% Akrep 1 yıl Senin için kabarmış ama etrafında kanatlar var seni koruyan anca bu kadar salladım idare et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İki leylek birbirine kavuşuyor. Aşk ile alakalı bir durum sevdiğine kavuşacaksın gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
noluyoruzayolll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% Yengeç 1 yıl Gece gece.. çarpılcaz kız 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok bacım anlıyosan söyle bişeyler 😂 Yorumla
kapasitörr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Balık 1 yıl Faldan anlayanlar hal'dan anlar mı?😅🤭 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 536 cevap paylaştı. Son fotoğrafta balina var 0 0 Yorumla
samet406 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Başak 1 yıl Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum hocammm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ebeninkini görüyon Yorumla samet406 Başak 1 yıl Niye öyle dediniz alındım gücendim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet anlıyorum hakkında ne var bakalım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sana zahmet bekliyorum Cevap sahibi 1 yıl Genelde senin falında pek bir şey yok gibi ama yakında hamile kalıp eline çocuk alacak gibi Soran 1 yıl Tövbe de abi 😂😂😂😂😂 Cevap sahibi 1 yıl Ya öyledir ya da Erkek çocuklara aşık olacaksın gibi de görünüyor iki seçenek arasında bir şey olacak gibi baktım inceledim Soran 1 yıl Erkek çocuklara derken kadınlara mı olsaydım Cevap sahibi 1 yıl Yani Erkek çocukları sever misin genelde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
para gördüm
Biraz daha açsana barış bey 😂
para var kısaca :D salladım bir şey
boş ver kahve falını ben senin doğum haritana bakayım.
Bak neye bakıyosan
Doğum tarihini, saatini ve yerini yazarsan bakabilirim.
Senin için kabarmış ama etrafında kanatlar var seni koruyan anca bu kadar salladım idare et
İki leylek birbirine kavuşuyor. Aşk ile alakalı bir durum sevdiğine kavuşacaksın gibi görünüyor.
Gece gece.. çarpılcaz kız
Yok bacım anlıyosan söyle bişeyler 😂
Faldan anlayanlar hal'dan anlar mı?😅🤭
Son fotoğrafta balina var
ancak kıçımdan uydurabilirim:)
Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum hocammm
Ebeninkini görüyon
Niye öyle dediniz alındım gücendim
Evet anlıyorum hakkında ne var bakalım
Sana zahmet bekliyorum
Genelde senin falında pek bir şey yok gibi ama yakında hamile kalıp eline çocuk alacak gibi
Tövbe de abi 😂😂😂😂😂
Ya öyledir ya da Erkek çocuklara aşık olacaksın gibi de görünüyor iki seçenek arasında bir şey olacak gibi baktım inceledim
Erkek çocuklara derken kadınlara mı olsaydım
Yani Erkek çocukları sever misin genelde
Çok sıkıntılı