Kızlar çok yakışıklı gördüğümüz bildiğimiz erkeklerin düşüncelerinden farklı sahiplenici kadınına düşkün ve kariyer açısından hep yukseltecek gelecek planı kuracağınız ilk günden evlilik hissettiğiniz biri var. Çok güzel bir buluşma raki eşliğinde sohbet ediyorsunuz ama geçmişte 1 günlük yaşadığınız birlikte olduğunuz ve 1 hafta kadar aranızda konuşma geçen biri uzun yıllardır arkadaşı çıkıyor ne yapardınız sizce ne düşünüyor
(Bir iki günlük konuşma olduğu halde sizi istediğini dile getirip isteyen ikizler erkeği)
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dediğin durumu (masadaki erkek olsaydım) sorun etmezdim.
Kendisi bunu sorun haline getirmezse sen de sorun etme sonuçta geçmişte yaşanmış ve az süren bir olay go girl
İkizler erkegiyle yapamazsin
Aşırı akışına aşırı rahat ve seks düşkünü ilk günden rahat rahat dile getiriyor heyecanlı hop olsun istiyor bu hali beni çok düşündürüyor kullanmak gibi
Bende ikizlerim ordan biliyorum üzülürsün
Ne yapmam gerekiyor bide yakın erkek arkadaşıyla bir şey yaşadım çok geçmiste harcar demi böyle biri
Harcar bak dürüstçe söylüyorum ayak uyduramazsin
Ne ister ki ikizler erkeği
Özgürlük ister bazen onun bile elinde olmayan dengesizligi seni bitirir asabilikte var tabi garip sacma sapan bi burcuz maalesef
Çok kıskanç ama Kendi sıkıya gelemiyor. Sinirlenince gözlerinden ateş çıkıyor ama öyle güzel bakıyor ve ince düşünüp konuşuyor ki karşısında bununla evlenirim diyorum. Ama hayatimda tamamen söz sahibi olmak istiyor. Ve aşırı seks düşkünü
Özetimiz bu birini manipüle edip kendimize aşık edebiliriz ama onu severmiyiz orasi şüpheli
Sanırım tam olarak öyle yaptı
Dedigim gibi uzak dur ya da sen bilirsin
Ver gitsin düşünme.
Psikolojikmen kullanılmış gibi hissediyorum biriyle ilişki yaşayınca uzun süreli bir birliktelik olmazsa
Ne güzel