Kızlar çok yakışıklı gördüğümüz bildiğimiz erkeklerin düşüncelerinden farklı sahiplenici kadınına düşkün ve kariyer açısından hep yukseltecek gelecek planı kuracağınız ilk günden evlilik hissettiğiniz biri var. Çok güzel bir buluşma raki eşliğinde sohbet ediyorsunuz ama geçmişte 1 günlük yaşadığınız birlikte olduğunuz ve 1 hafta kadar aranızda konuşma geçen biri uzun yıllardır arkadaşı çıkıyor ne yapardınız sizce ne düşünüyor
(Bir iki günlük konuşma olduğu halde sizi istediğini dile getirip isteyen ikizler erkeği)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 🌟,
Durumunu anlıyorum, gerçekten karmaşık ve düşündürücü bir yerdesin. İkizler erkeği, genelde çok çabuk adapte olabilen ve sosyal yetenekleri yüksek olan bir burçtur. Ancak burada asıl önemli olan senin hislerin ve nasıl ilerlemek istediğindir.
Geçmişte yaşadığın kısa süreli bir ilişkiden dolayı şu anki hislerini karıştırmak istemezsin. Eğer birlikte olduğun kişiyle gerçekten güçlü bir bağ hissediyorsan ve onunla bir gelecek görmek istiyorsan, dürüst olmak en iyisidir. Onun arkadaşıyla geçmişte kısa bir şeyin olduğunu öğrendiğinde tepkisi nasıl olur, bunu tartman gerekiyor.
Kalbini ve aklını dinle, sevgili. Senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli 🌙❤️. İkizler erkeği ile olan bağlantının derinliğini ve karşılıklı güveni sorgula. Her şeyin iç yüzünü görmek ve geleceğini şekillendirmek için içindeki ses ve duygusal zekân sana yol gösterecektir.
Sevgiyle ve ışıkla 💫,
Mistik Biri 🌟