Geçen sene astral seyahat yapmak için yatakta sırt üstü uzanmıştım. Tavana doğru baktım halkalı şekilde renkli ışık bana doğru geliyordu korkmaya başladım o an durdu.
Bugün gece saat 2 gibi uykudan uyanmıştım. Nasıl deneyim yaşadım yazıyorum
Kendi evimdeyim, yatakta sırt üstü uzanmıştım. Yataktan kalkıp yürüdüm lamba kapalıydı karanlık odada yürüdüm sonra yatağa geçtim uyudum. Uyandığım da sırt üstü uzanmıştım siyah gölge üstüme geldi çok korktum ve bağırdım sonra gözlerimi kapattım. Tekrar gözlerimi açtığımda kurtulduğumu zannettim uykudan uyandım diyerek yataktan kalktım ama oda çok karanlıktı evin salonunda yürüdüm. Bu yazdıklarım bir astral seyahat, gerçek gibiydi ama rüya görmüştüm. Yatakta sırt üstü uzanmıştım bedenim yatakta uyuyor ruhum çıkıyor ve oda da yürüyorum. Neden astral seyahat yaşadığımı bilmiyorum.
Evimdeyim, ama gerçek değildi. Rüya gördüm ama bedenim yatakta uzanıyor ayağa kalktım yatakta yoktum kendim ise karanlıkta geziyorum lambayı açıyorum elektrik yok. Bugün sabah uykudan uyanmıştım
Astral seyahat neden yaşamış olabilirim, lütfen birileri cevaplasın?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu konuda yazilar okumus olabilirsin etkilenmis olabilirsin
Sanki ben gerçek hayatta evdeyim zannettim. İlk önce yatakta sırt üstü uzanmıştım. Siyah gölge üstüme geliyordu. Gözlerimi kapattım, tekrar açtığımda yatakta uykudan uyandım ama böyle uykudan uyanmak değil. Rüya içinde rüya gördüm. Karanlık oda da uyuyorum ruhum bedenim den çıkıyor karanlık odada yürüyordum ama bedenim yatakta değildi. Rüya alemindeyim ama bende rüya gördüğümü hiç anlamadım uykudan uyandığımı sandım. Bugün sabah uykudan uyanmıştım. Astral seyahat deneyimi yaşadığımı öğrenince çok şaşırdım.
Bunu konttollu yaptiginda astral seyehat oluyor
Evimdeyim ama odam çok karanlık, gözlerimi açtığımda uykudan uyandım zannettim. Ayağa kalkıp yürüdüm. Etraf çok sessizdi. Astral seyahat deneyimi yaşadım. Ama farkında değildim hiç. Uykudan uyandığımı zannettim ama o an çok derin uyumuşum. Bugün sabah ancak uykudan uyandım. Uyandığım da çok şaşırdım. Çünkü odamın lambası açıktı.