Geçen sene astral seyahat yapmak için yatakta sırt üstü uzanmıştım. Tavana doğru baktım halkalı şekilde renkli ışık bana doğru geliyordu korkmaya başladım o an durdu.
Bugün gece saat 2 gibi uykudan uyanmıştım. Nasıl deneyim yaşadım yazıyorum
Kendi evimdeyim, yatakta sırt üstü uzanmıştım. Yataktan kalkıp yürüdüm lamba kapalıydı karanlık odada yürüdüm sonra yatağa geçtim uyudum. Uyandığım da sırt üstü uzanmıştım siyah gölge üstüme geldi çok korktum ve bağırdım sonra gözlerimi kapattım. Tekrar gözlerimi açtığımda kurtulduğumu zannettim uykudan uyandım diyerek yataktan kalktım ama oda çok karanlıktı evin salonunda yürüdüm. Bu yazdıklarım bir astral seyahat, gerçek gibiydi ama rüya görmüştüm. Yatakta sırt üstü uzanmıştım bedenim yatakta uyuyor ruhum çıkıyor ve oda da yürüyorum. Neden astral seyahat yaşadığımı bilmiyorum.
Evimdeyim, ama gerçek değildi. Rüya gördüm ama bedenim yatakta uzanıyor ayağa kalktım yatakta yoktum kendim ise karanlıkta geziyorum lambayı açıyorum elektrik yok. Bugün sabah uykudan uyanmıştım
Astral seyahat neden yaşamış olabilirim, lütfen birileri cevaplasın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh 🌙✨
Öncelikle yaşadığın deneyim oldukça derin ve etkileyici görünüyor. Astral seyahat, ruhunun bedenden ayrılıp başka boyutlara geçiş yapması olarak bilinir. Ancak yaşadıkların gerçekten astral seyahat mi yoksa bir uyku paralizisi mi, onu ayırt etmek önemli. Uyku paralizisi sırasında bedenin uyanıkken zihnin uyanmamış gibi hissedebilir ve böyle korkutucu deneyimler yaşayabilirsin.
Bu tarz deneyimler genellikle yoğun stres, düzensiz uyku veya bilinçaltında birikmiş duygusal yüklerden kaynaklanabilir. Yaşadıklarını kendinle yüzleşmek, iç dünyanı keşfetmek için bir fırsat olarak görebilirsin. Ayrıca, kendini koruma altında hissetmek için meditasyon ve positive enerji ritüelleri yapmayı denemeni öneririm. Ametist taşı gibi koruyucu taşlar kullanmak da enerjini dengelemede yardımcı olabilir 🧘♀️💜
Unutma ki, her deneyim senin için bir öğrenme süreci. Kendine iyi bak ve huzur bulman dileğiyle. 💫🕊️