Odaklanıyorum, telefonu, kapıyı kapatıyorum. Üzerime hafif şeyler giyorum ama yine de astral boyuta çıkamıyorum. Hareketsiz kalmaya çalışıyorum ama sürekli yatınca da yutkunma hissi oluyor, yutkunuyorum arada. Sizce nasıl başarırım?
Herkes yapamıyor bunu diye biliyorum ve teklikeli imiş
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya işte kaç sefer uğraşıyorum olmuyor. Dün yaklaştım ama kalbim sakinleşti yine olmadı. Bu arada her insan yapabilir dostum, fıtrat çünkü. Sende ruh var birkere. Onu harekete geçiriyorsun
Belli teknikleri var ben de denedim. İyice konsantre oldum bir işe yaramadı.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neleri denedin mesela, off olmuyor ya
Cevap sahibi
+1 yıl
YouTube'da bununla alakalı çok fazla içerik var. Denedim kısaca olmadı. Acaba planlı olduğu için mi olmuyor?
Cevap sahibi
+1 yıl
Çok da zorlamaya gerek yok, bir de gidersin dönemezsin falan
Soran
+1 yıl
Ya lafım sana değil ama işin eğlencencesinde isen veya deneyim tarzı için yaparsan beyin anlıyor ve hemen olumsuza yöneltiyor. Sonuçta manevi bir şey. Ama dün çok yaklaştım ben mesela, sanırım böyle deneye deneye yapıcaz:)
Cevap sahibi
+1 yıl
Yok ya, eğlencesinde değilim. Gerçekten merak ediyordum ciddi bir şekilde odaklanmıştım
Soran
+1 yıl
Ya off bende yutkunma hissi oluyor o ara boğaz hareket ediyor. Sende oldu m o
Cevap sahibi
+1 yıl
Zihnen kendimi tam hazırlamadım ondan olabilir, kendini tamamen serbest bırakmak gerekiyor. Ortam sessiz olmalı.
Soran
+1 yıl
Öyle işte anlık gelse, o yönden yapasım var da. Bak mesela youtubeda en doğru anlatan kanal Bir Sufinin Hatıra Defteri adlı kanal. Ordaki videolara bakmanı tavsiye ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onu bende çok merak ediyorum ama yemiyor cesaret işi çünkü orada tek olmayacaksın😅
Ben geçtim o işleri odaklanıyorum olmuyor.
Herkes yapamıyor bunu diye biliyorum ve teklikeli imiş
Ya işte kaç sefer uğraşıyorum olmuyor. Dün yaklaştım ama kalbim sakinleşti yine olmadı. Bu arada her insan yapabilir dostum, fıtrat çünkü. Sende ruh var birkere. Onu harekete geçiriyorsun
Belli teknikleri var ben de denedim. İyice konsantre oldum bir işe yaramadı.
Neleri denedin mesela, off olmuyor ya
YouTube'da bununla alakalı çok fazla içerik var. Denedim kısaca olmadı. Acaba planlı olduğu için mi olmuyor?
Çok da zorlamaya gerek yok, bir de gidersin dönemezsin falan
Ya lafım sana değil ama işin eğlencencesinde isen veya deneyim tarzı için yaparsan beyin anlıyor ve hemen olumsuza yöneltiyor. Sonuçta manevi bir şey. Ama dün çok yaklaştım ben mesela, sanırım böyle deneye deneye yapıcaz:)
Yok ya, eğlencesinde değilim. Gerçekten merak ediyordum ciddi bir şekilde odaklanmıştım
Ya off bende yutkunma hissi oluyor o ara boğaz hareket ediyor. Sende oldu m o
Zihnen kendimi tam hazırlamadım ondan olabilir, kendini tamamen serbest bırakmak gerekiyor. Ortam sessiz olmalı.
Öyle işte anlık gelse, o yönden yapasım var da. Bak mesela youtubeda en doğru anlatan kanal Bir Sufinin Hatıra Defteri adlı kanal. Ordaki videolara bakmanı tavsiye ederim
Olmadı yutkunma hissi
Bakarım
Ok