İstemsiz Astral Seyahat ediyorum?

<■Lütfen konu ile yakından uzaktan alakasi olmayan insanlar yazmasın■>, bu saatlere kadar beni uyutmayan bir sorun bu. Arkadaşlar bir kaç aydır bu şekilde istemsiz astral seyehat durumu yaşıyorum. Özellikle bu son 2 ay da çok daha fazla sıklaştı. Tamam astrali seviyorum ama, korktuğum şey diğer varlıklarla iletişime geçmek veya onları görmek. Emin olun bunun dışında bir korkum yok. Önceleri astral yaparken tam herşey bitti çıkıyorum diyordum ( o zamanlarda istemsizce.) Bozuluyordu ve bir kaç dk uyku felci yani karabasan geçiriyordum. Her neyse bu gece de bu sefer 1 tık daha ileriye gittim. Ruhum kalkmaya başladı bunu havaya yükselen ruhum veya beni çeken bir şey hissederek karar vermedim. Karabasan geçirerek gözlerimi açtığımda odamı gördüm parlak bir şekilde odamı gördüm. Daha sonra odadan çıktım bunlar cok hızlıydı. Siyah karartilarin yanından geçtim ama onlara dönüp bakmadım bile, ama oradayken onların aslında cin olduklarını biliyormuşcasina şaşırmayıp devam ettim. Daha sonra koltukta uyuyan teyzemi gördüm. Daha çok gerildim ve içimden teyzemin üzerine düşmek istiyorum dedim. Komik duruyor biliyprum ama yapanlar bilir, o an ki heyecanla, yanından gectigim karartılarla hemen bitsin istedim. Hele ki kuş bakışı gibi teyzemi üstten görünce iyice korktum ben 1.52 yim kendime gelemedim. . d her neyse lütfen bu konuda bana yardımcı olabilecek insanlar varsa olsun, lütfen... gerçek anlamda korkuyorum istemsizce olmasından.
İstemsiz Astral Seyahat ediyorum?