İstemsiz Astral Seyahat?

Selam millet. Daha önce merak edip denedigim ve başarısız olduğum astral seyahat ile bu aralar basım biraz dertte daha önce dediğim bir yıl kadar olacak. Son bir haftadır işten çok yorgun ve aşırı stresli geliyorum antalyada turizm sektöründe çalışıyorum. Gece uyumak için yatağa yattığımda bir kaç dakika içinde astral seyahate çıkıyorum aslında çıkamıyorum yani korkuyorum geri giriyorum ve bunu istemsizce yapıyorum. Karabasan falan değil ergenlik döneminden biliyorum onu yaşadım bu öyle değil daha önce başarısız olduğum astral seyahat bu sanki bı keresinde kendimi uzerimde gördüm yataktaki ben ile arada telefon ışığı gibi ışık vardı ertesi gün karar aldım emin olmak için tekrar olursa diye ışığı açık bıraktım uyurken bildiğin yataktaki benden bir metre kadar yukseldim ama nasıl sanki ilk başta deprem oluyor gibi beynimin içinde çınlamalar vücudumda karincalanmalar korktum hemen açtım gözlerimi kalp atışlarım yükselmişti neyse ben bunu kontrol altına almak istiyorum uykumdan oluyorum uykusuz kalıyorum yardımcı olabilecek varmı? Ya tamamen kurtulayım ya da kontrol altına alayim 1 haftadır hergun oluyor bı şekilde uykuya dalıyorum ama saatler sonra 3 saatlik uykuyla işe gidiyorum ve günüm berbat geçiyor.
İstemsiz Astral Seyahat?