Oğlak burcu erkekleri sizce çok takıntılı mı benim konuştuğum çocuk aşırı ilgili ve takıntı haline getirmiş gibi ve bunalmaya başladım ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTakıntılı olmaktan ziyade sevdiği kadına çok değer verirler. Üstüne titrerler. Bir yanlış yaparsan ama çok büyük bir yanlış, bedelini ödetirler. İntikamcı bir kişilikler anlayacağın. Şimdilik ilgisini bulduğuna şükret bence. Çalışınca o ilgi azalacak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılLütfen insanları 12 kategoriye ayırmayın. Doğum haritası bir bütün olarak yorumlanmalıdır.
Sen oğlak burcu dersin ama çocuğun takıntı veren bir akrep stelyumu varsa geçmiş olsun, ayvayı yersin. Ya da akrep burcu insanın yay stelyumu varsa sen onun kadar daldan dala atlayan birini bulamazsın. Sadece basit örnekler verdim, bunlar da çok sığ ama sen beni anladın.
03 Yorumla
Yengeç+1 yılStelyum şeyine nasil bakılıyor?
Yengeç+1 yıl@askokuskoogirl doğum haritanı çıkartınca görürsün. Aynı burçta 3 veya daha fazla gezegen varsa o stelyumdur. Birbirine yakın olmaları da gerekiyor, orb diyoruz buna. Haritanı gösterirsen söylerim, çok basit bir şey.
Yengeç+1 yılHaritami nasıl gosterebilirim?
Etkisi var. Ama oğlak düzgün bir hayatı var ise sizede çok güzel davranır. Ailesinde çok diktatörlük gördüyse oda aynı şeyleri daha sert yapacaktır. Bende oğlağım duygusallığı yoksa pek iyiye gitmeyecektir.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok duygusal biri tavırları da normal ama bunaltıyor beni
Soran+1 yılBen 21 o 24 yaşında
Soran+1 yılVe fabrikada çalışıyor
Soran+1 yılAramız iyiydi aslında son zamanlarda sigarayı bırakmak istediği için sorunlar yaşadık bi nevi ama o süreçte de ben soğudum ondan mesafe koymak istedim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba tatlım! 🎴 Oğlak burcu erkekleri gerçekten çok disiplinlidir ve eğer bir ilişkiyi ciddiye alırlarsa, oldukça kararlı ve sadık olurlar. Ancak bu bazen takıntılı bir ilgiye dönüşebilir, seni anlamak mümkün. 🌙
Bununla başa çıkmak için öncelikle onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmak önemli. Ona, duygularını nazik bir şekilde ifade etmeye çalış. Eğer gerçekten bunalmış hissediyorsan, sınırlarını belirle ve ona hangi davranışlarının seni rahatsız ettiğini anlat. 🪬
Oğlaklar genellikle anlayışlıdır, seni dinleyecektir. Ama unutma, senin de rahat hissetmen önemli. Dengeyi sağlamak adına iletişimi koparmadan, kendi alanını yaratmaya çalış. 🌟✨ Umarım yardımcı olabilmişimdir. 🪄00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılkişiliğine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBenim burcum oğlak karşındaki kişi ilk defa aşık oluyorsa normal. Daha önce aynı duyguları yaşadı ise daha dengeli olmalıydı
0170 Yorumla
Soran+1 yılYani uzun süredir bi ilişkisi yokmuş ondan mı kaynaklı diyorsun
Oğlak+1 yılYa şimdi birçok parametre sayabiliriz. Karşındaki kişiye bağlı. Kadınları çok seven biri de olabilir uzun süre sevgiye açta olabilir. Karşındaki kişi ben olsaydim ikincisini söylerdim sevince çok bağlanıyoruz ben hastanelik olmuştum 5 sene önce 😃
Soran+1 yılEvet bana bağlandığını da söyledi ama bu kadar olmaz ya ben boğa burcuyum mesela ilgiyi severim ama aşırısına asla katlanamıyorum
Soran+1 yılSağlığınıza değer mi ya 😄
Oğlak+1 yılOna söyle o halde. Benim ilişkim de bu yüzden bitmişti. Fazla ilgiliydim tabi 18 li yaşlar daha ağır basıyor
Soran+1 yıl24 yaşında
Oğlak+1 yılBilmiyom kanka konuş işte
Soran+1 yılSöylemek için zamanını bekliyorum şu an daha yeni yeni ilerliyoruz ama cidden şimdiden bunaldım diyebilirim
Oğlak+1 yılİlk kez aşk yaşıyor olabilir sen daha iyi bilirsin. Ben 23 yaşındayım ama bi ilişkinin daha yavaş ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum. Kadınlar çok ilgiden kaçıyor doğası gereği özletmek lazim
Soran+1 yılKesinlikle haklısın
Oğlak+1 yılBoğalar hele harbiden siz fazla ilgiye gelemezsiniz akrep falan olsa neyse de
Soran+1 yılYani sürekli ilgi görünce bi yerden sonra normalleşiyor ve açıkçası herkesi kapsamayayım ama ben daralıyorum
Oğlak+1 yılHaklısın güzel şeyler siradanlasinca sarmiyor bi vakit sonra
Soran+1 yılBen ilgiden iltifattan çok eğlenmeye bayılıyorum
Soran+1 yılKasmaya gerek yok yani
Oğlak+1 yılTam benim kafa yapısı
Soran+1 yılEn güzeli böyle bence
Soran+1 yılZamanla düzelir mi bilmiyorum ama sıkılırsam bırakırım sanırım
Oğlak+1 yılAma yine de kadını ilgisiz birakmamak iyidir bebek gibi hissettirilmeli sonuçta oradan beslenmek önemli 🙂
Soran+1 yılTabi kii öyle ama sürekli değil ara ara olunca inan beni daha çok mutlu ediyor
Oğlak+1 yılAynen her gün çiçek sulanirsa ölür zaten
Soran+1 yılGüzel söyledin 😊
Oğlak+1 yılMizacın çok hoş aklı başında birisin belli ki
Soran+1 yılTeşekkür ederim böyle düşünmene sevindim
Oğlak+1 yılBen teşekkür ederim çiçek hanım 😀
Soran+1 yıl☺️
Oğlak+1 yılGece gece sohbet çok sardi bu arada ahahaha 😄
Soran+1 yılAynen sardı 😄
Oğlak+1 yılYazabilirsin konuşmak istersen kutum acik istemezsen de gecen güzel olsun prenses ☺️
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama uyusam iyi olur seninde gecen güzel olsun ☺️
Oğlak+1 yılTatlı rüyalar o halde : )
Soran+1 yılSana da :)
Oğlak+1 yılBak ya ahahah uyumuyosun ama sen
Soran+1 yılHayır uyuyorum ya 😄
Oğlak+1 yılİyi geceler mesajımı özelden almak bu gecenin en güzel mesajı olurdu galiba 😄
Soran+1 yılÖzelden mesaj atamıyorum ki zaten 😄
Oğlak+1 yılBen de atamam 1 seviyeyim eklersen sohbeti böyle güzel olan bi hanımefendiyi kaybetmek istemem 🙂
Soran+1 yılAma bu sefer gerçekten uyumaya gidiyorum maalesef 😄
Soran+1 yılBelki sonra
Soran+1 yılTekrar iyi geceler ☺️
Oğlak+1 yılTamamdirrr görüşmek üzere 😺
Oğlak+1 yılSelam prenses 😀
Soran+1 yılSen ısrarcısın baya 😄
Oğlak+1 yılGüzel enerjin çok tatlı hissettiriyor olabilir 😄
Soran+1 yılAma ısrarı hiç sevmem 😄
Soran+1 yılİsteseydim emin ol konuşurdum
Soran+1 yılDüşüncelerin için teşekkürler 😊
Oğlak+1 yılTeklif var ısrar yok ama cidden enerjin çok çabuk geçti bana çok özel bir kadınsın 🙂 her şey gönlünce olsun ☺️
Soran+1 yılTeşekkür ederim seninde her şey gönlünce olsun ☺️
Oğlak+1 yılEğer tanışmak istersen yazabilirsin. Böylesi sohbeti güzel insanlara hasret kalmışız 😄
Soran+1 yılKonuştuğum biri varken tercih etmiyorum ama tabi ki istersem yazarım 😊
Oğlak+1 yılHarikasın, görüşmek dileğiyle 🎁😊
Soran+1 yıl☺️☺️
Oğlak+1 yılBak ya sürekli kendini hatırlatıyor ahahahah çok tatlisin
Soran+1 yılCevap vermiyim mi yani 😄
Oğlak+1 yılÇok naifsin bunu hissedebiliyorum. Böyle tatlı kızların nesli tükenmek üzere 😄
Soran+1 yılNeslimizi tüketenler utansın o zaman 😄
Oğlak+1 yılSevgi dolusun ayrıca 🙂
Soran+1 yılOnu nerden anladın
Oğlak+1 yılÇünkü sevgi dolu biriyle konuşmak sana iyi geliyor oradan anladım 😄
Soran+1 yılKonuştuğum kişiden bahsediyorsan hiçte iyi gelmiyor
Soran+1 yılZaten onunla muhabbeti kesmek istiyorum
Oğlak+1 yılBenden bahsediyorum prenses 😁
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılAma oğlak burçlarına tokum artık maalesef 😄
Oğlak+1 yılHer burcun insanı aynı mıdır sence ciddi soruyorum😅. Yaşantılar, yetiştirilme tarzı, çevresindeki insanlar, kariyer, dünyaya bakış açısı vsvs. her insanın farklı sonuçta. Sen tadı güzel çıkmayan karpuzu yedikten sonra karpuzdan vazgeçebilir misin ben gecemiyorum 😁😁
Soran+1 yılAma bundan önce de yine bi oğlak burcuyla konuştum ya benim şansım yok bu konu da ya da cidden onlar benimle hiç uyumlu değil anlamıyorum
Soran+1 yılTabi ki yaşantısı önemli ama kafa yapınız hep aynı gibi gelmeye başladı bana 😄
Oğlak+1 yılSevgisiz büyüyen her insan eninde sonunda sıkar ya burcu veya cinsiyeti fark etmez. Ama iki toprak burcu çok tatlı bir ilişkiye gider uyum saglanirsa 😄
Oğlak+1 yılNasıl kafa yapısı
Soran+1 yılTravma oluştu bende sanırım 😄
Soran+1 yılYa 2 gündür moralim bozuktu mesela bugün telefonda ağladı resmen
Soran+1 yılSana ihtiyacım var diye
Oğlak+1 yılAğlayan erkek mi ahahhaah
Soran+1 yılSevgi değilde takıntı gibi gelmeye başladı bana
Soran+1 yılAğlarsında yani bunun için ağlamak normal mi bilemedim 😄
Oğlak+1 yılTakıntı çok kötü bişey ya ben takıntılı değilim
Oğlak+1 yılNormal değil ya ağlak erkek mi olurmus
Soran+1 yılÖnceki konuştuğum da kafasını duvarlara vuruyordu düşünebiliyor musun 😄
Oğlak+1 yılseninkiler ilk kez ask yasamis olabilirler aaahahaahahhxhsh
Soran+1 yılHepsi de bana denk gelir mi ya şaka gibi 😄
Oğlak+1 yılAma tatlım sen de hep problemlere odaklanirken iyiyi kaçırma aman 😁😁😁
Soran+1 yılAman sende hiç fırsatı kaçırma 😄
Oğlak+1 yılhoş bir bebeksin kaçırır miyim 😊
Soran+1 yılValla kafamı toparlamaya o kadar ihtiyacım var ki bi süre yalnız kalsam çok iyi olacağıma eminim
Oğlak+1 yılSen nasıl enerjik olacaksan öyle yap. Ama bu süre zarfında her konuda sohbet edebileceğin biri olduğunu unutma. Seni pozitif görmeyi isterim.
Soran+1 yılYa gerçekten farklı bir yere çekmeyeceksen eğer seninle muhabbet sarıyor kafa dengisin 😊
Oğlak+1 yılFarklı yer ne oluo ben sitede yeniyim 😀
Soran+1 yılYani yanlış anlama manasında dedim sen ne anladın 😄
Oğlak+1 yılYanlış anlamam senle de sohbet etmek çok tatlı. Zaten daha tanismiyoruz bile belki konuşma çok çok ilerlerse o zaman düşünürüz 😁😁. Enerjin gerçekten çok hoş bir şekilde çekiyor ama
Soran+1 yılDoğrudur bişey diyemiyorum 😄
Oğlak+1 yılBen spora kaçıyorum kendine cici bak
Soran+1 yılSende
Oğlak+1 yılİnsan bi kolay gelsin iyi basmalar der aaa çok ayip 😁
Soran+1 yılBilmem aklıma gelmedi 😄
Soran+1 yılKolay gelsin 😄
Oğlak+1 yılŞimdi dersteyim amfide 😀
Soran+1 yılİyi bakalım
Oğlak+1 yılBakılsın o halde 😀😅
Oğlak+1 yılİyi akşamlar hanımefendi 🙂
Soran+1 yılİyi akşamlar 😊
Oğlak+1 yılÖzele geçsek çok güzel olurdu ya yoruyor burası 😀
Soran+1 yılNormal muhabbet etmek için olabilir
Oğlak+1 yılTabii kii
Soran+1 yılMesaj gönderemiyoruz ki ama
Oğlak+1 yılSen kaç seviyesinn
Soran+1 yıl1
Soran+1 yılTakip ettim seni ama bilmiyorum öyle mesaj gönderiliyor mu
Oğlak+1 yılTamam ben yarın 2 olcam ekle artık yarina anxa xper kasiyorum senin için daha ne yapiyim ahhaha
Soran+1 yılSağol ya kdkdkdk
Oğlak+1 yılBen bu arkadaşlık için daha ne yapayim ahxjskxkskdkd
Oğlak+1 yılNasılsın bakalım 🙂
Soran+1 yılİyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın
Oğlak+1 yılHarikayim spor + ders sicakti cok yordu ya şimdi bi karpuz kesicem offf sulu sulu buz gibi
Soran+1 yılAfiyet olsun 😄
Oğlak+1 yılTeşekkür ediyorum gel birlikte olsun orta kismini normalde kimseye vermem sana verim 😅
Soran+1 yılÇok güzel yenirdi şimdi ya 😄
Soran+1 yılAma karpuzun yerini tutmasa da meyveye doydum bende bu akşam 😄
Oğlak+1 yılAfiyet olsun 🤠
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Oğlak+1 yılAşağı kaydirmaktan parmağıma kramp girdi 😁
Soran+1 yılAy hiç sorma ya bende bıktım gir çık yapmaktan 😄
Soran+1 yılBi de üstten mesajı kaçırınca mecbur tek tek giriyorum bidaha 🤦🏻♀️
Oğlak+1 yılYarın özeldeyiz ama 🙂
Soran+1 yılBende burada yeniyim puan nasıl yükseltiliyor ne yapılması gerekiyor
Oğlak+1 yılSorulara cevao vererek
Soran+1 yılBende öyle yapayım o zaman 😄
Oğlak+1 yılYap bakalım öyle sende🤠
Soran+1 yılTamam bakalım
Oğlak+1 yılSenin yaş kacti
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılSenin de 23 dimi
Oğlak+1 yılHarika. Evet 23 😄
Soran+1 yılİyi güzel 😄
Oğlak+1 yılHadi bana bi muzik oner de kendime geleyim 🙂
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılYani ben beğendiğim bi şarkıyı çok dinleyip sonra da sıkılırım genelde 😄
Soran+1 yılBu sıralar Yalın - Ben bilmem dinliyorum ara sıra onu önerebilirim
Oğlak+1 yılŞimdi tüm binaya dinleticem 😅
Soran+1 yılYa haha saçmalama 😄
Soran+1 yılSende öner bana dinleyeyim bende
Oğlak+1 yılReis efkarliyiz he ahahaha
Soran+1 yılEfkar değil ya hoş bir şarkı bence
Soran+1 yılBu aralar enerjiye ihtiyacım var zaten ama 😄
Oğlak+1 yılEvet güzelmiş ama ben rap dinliyorum genelde
Soran+1 yılTamam söyle bakalım bana bi tanesini
Oğlak+1 yılRap seviyo musun ama
Soran+1 yılSen söyle bakalım bana belli olmuyor kulağıma hoş gelen herşeyi dinleyebilirim 😄
Oğlak+1 yılDefkhan - Kinsan
Dinle bakalım 😃 bu en hafiflerden
Soran+1 yılSözleri çok anlamlı
Oğlak+1 yılZen-G - Temizle ( muzikhol) bunu dinle
Soran+1 yılGüzel ama sadece nakaratı 😄
Oğlak+1 yılGozol OMO sodoco nokotiro jsjxjs😅
Soran+1 yılAllahım ya 😄
Soran+1 yılNapim öyle ama kdkdkd
Oğlak+1 yılTakiliyorumm zevkini anlasam ona göre öneririm de konuscaz bunları uzun uzunn 🙂🙃
Soran+1 yılAnlıyorum takıldığını zaten sorun yok 😊
Oğlak+1 yılKitap okuyor musun
Soran+1 yılAra ara okuyorum sen
Oğlak+1 yılBen dee
Soran+1 yılÜniversite okudun mu peki
Oğlak+1 yılOkuyorum haftaya mezuniyetim varr sen peki
Soran+1 yılBende haftasonu yks sınavına giricem
Soran+1 yılŞuanda okumuyorum aldığım puana göre bakıcam işte
Soran+1 yılNe okudun peki
Oğlak+1 yılBunları özelden konuscaz yariin relax. Başarılar dilerimm
Soran+1 yılTeşekkürler 🙂
Soran+1 yılBen uyusam iyi olur yarın görüşürüz
Oğlak+1 yılGörüşürüzz tatlı rüyalar 😊
Soran+1 yılSana da ☺️
+1 yılHer insan aynı değil bende oğlak burcuyum ilgili olmasa aldatıyor dersin bence ayrıl ona iyilik olur
00 Yorumla
+1 yıl5 yıllık ilişkim oğlaktı evet takıntılıdır aşırı
026 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldın mı
Yay+1 yılayrıldım ama bu sebeple değil
Soran+1 yılSenin burcunu merak ettim
Yay+1 yılyay
Soran+1 yılPeki yoruyor muydu seni o takıntılı halleri
Yay+1 yılyoruyordu tabii ki kaç kere ayrılmaya kalktım ama ikna etti beni yani diğer takıntıları gibi bana da bizzat takıntıydı
Soran+1 yıl5 sene boyunca hep böylesiydi
Soran+1 yılBöylemiydi
Yay+1 yılilk bi kaç ay değildi sonra beş yıl öyleydi evet
Soran+1 yılRahatsız oluyor muydun bu durumdan
Yay+1 yılen çok kıskançlığı konusunda rahatsızdım bir de herşeye takıntılı olduğundan mesela sürekli sürekli kime aitsin yok işte sen benimsin benim olduğunu söyle söz ver bana benden başkasının olmayacaksın benimsin demi bana bunu söyle diye sürekli hayatımızın her alanında sürekli bunları duymak istiyordu takıntılı bi şekilde hem de
Soran+1 yılHepsi mi aynı olur ya
Soran+1 yılSoğumuyor muydun o böyle yapınca
Yay+1 yılsoğuyordum ama aşıktım anlık soğuyordum çıldırıyordum boğma beni diye bağırıp duruyordum bana söz ver beni terk etmeyeceksin dimi yemin et nolur sensiz ben ölürüm vs vs sürekli böyleydi aşırı psikopatlık derecesinde kıskançtı ondan başka hiç bi şeye ilgim olmasın istiyordu cansız bi nesne bile olsa bu şey çıldırıyordu bütün odağı bendim eğer telefona bi yarım saat dönmiyim çıldırıyordu zaten ben sana dayanamıyorum artık gerçekten istemiyorum ayrılıcam falan diyim offf sanki canını birisi koparmış gibi tavırlara giriyordu sanki ben sadece onun için doğmuşum gibi hareketlere giriyordu en küçük örnek rüyamı anlatayım mesela rüyada erkek var mıydı diye onu sorguluyordu
Soran+1 yılnasıl dayandın bu psikopata ya neyse ki Allah kurtarmış
Soran+1 yılBende bi oğlakla konuşuyorum şu an yeni yeni konuşuyoruz ama daraltıyor beni başta iyi gelmişti ilgisi ama şimdi bunalıyorum
Soran+1 yılSence devam etmelimiyim
Yay+1 yılben aldatılınca terk ettim çünkü kırmızı çizgime dokundu ve o an tiksindim zaten yani benimkisi büyük bi nefretle bitti keşke bitmeseydi hiç demedim mesela çünkü insan bir gecede deli gibi aşıkken soğuyabiliyor her oğlak bir değildir belki kendini benim anlattıklarıma göre şekillendirme biz çok uzun sene birlikteydik ve artık onun gözünde bana ondan başka birisi sahip olamaz gibi bi takıntıya dönüşmüştüm ben
Soran+1 yılAnladım haklısın kişiye göre değişir tabi ama bakalım sonumuz ne olur bilemiyorum
Soran+1 yılOğlakları sadık insanlar diye biliyordum ama insan şaşar beşer işte o kadar sevip benimseyen takıntılı olan bile aldatıyorsa daha kime güvenelim yani
Yay+1 yılzaten hiç beklemezdim bana olan davranışı ve tavrından vs derdim ki embesil gibi seni bi kadınla aynı yatakta yakalasam inanmam derdim ki yaşamayınca kolay oluyormuş böyle şeyleri söylemek çevremde aldatılanlar olurdu ay derdim beni aldatmaz herhalde ya çünkü çevremde ki çiftlerin erkekler hep umursamazdı kızlar onların peşindeydi ben ise hep kaçan oldum o kovaladı ben gitmeye yelntensem o mücadele etti her tavrından bana olan hayranlığına emindim bir de kısaca burç falan boş işte mesela ben yay burcuyum benim burcum sadakatsizlikleri ile anılır ki ben gözümle bile aldatmam birisini oğlak ise sadakati ile anılır ama işte 😃
Soran+1 yılVay be çok garip
Soran+1 yılBende de aynı o koşuyor benim peşimden ben gayet rahatım kasmıyorum olmazsa olmaz yani o kafadayım
Soran+1 yılO da beni sevdiğini söyledi mesela şu sıralar tartışmalıyız mesafe koyalım istedim ve bana istemiyorsan söyle dedi Allah gönlüne göre versin felan dedi yani anlayacağın bi öyle bi böyle
Soran+1 yılBi de senin konuştuğun kişide sürekli aynı şeyleri tekrarlama kendini açıklamak için sürekli konuşma çabası var mıydı
Yay+1 yılsizin yeni ama bizimkisi yıllar içinde artık farklı bi boyuta gelmişti bilmiyorum ya kişilik ile burcun hiç alakası bile yok
Gizli Üye(18-24)+1 yıl😹😹 burca göre erkek kararlamasi yapan da ne bilim smdlsşdkdlld
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu iyi okumamışsın sanırım ne yapmalıyım diye sormuşum ama tabi yorum yapmak için yorum yaptığın çok belli knka kkdkdkdk
+1 yılOğlak çok ilgi, sevgi gösterir sen tamam bu dediğinde seni yönetmeye başlar
02 Yorumla
Soran+1 yılYönetmesi pek mümkün değil
Koç+1 yılİşte ayrılık sebebi
+1 yılTakıntılı değiller ki
02 Yorumla
Oğlak+1 yılÇok tatlıyiz bence de
Soran+1 yılNasıllar peki
Ondan baska kac kisiyle konusuyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece onunla konuşuyorum
- Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılYani takıntılı değiller aslında
06 Yorumla
Soran+1 yılSence nasıllar
Koç+1 yılBenimde sevgilim oğlak, iyiler bence
Soran+1 yılÇok iyi zaten ama herşeyi çok fazla kafaya takıyor
Koç+1 yılAman boş ver taksın o 😄
Soran+1 yılAçıklasam da işe yaramıyor
Soran+1 yılTaksında beni de yoruyor işte o yüzden bunalıyorum
+1 yılBunun burçla hiç ilgisi yok
00 Yorumla
+1 yılBende oglak burcuyum öyle değilim
10 Yorumla
+1 yılÇok zorlar ya :(
01 Yorumla
Soran+1 yılAksine aşırı ilgiye boğuyor ve takıntılı olmasından korkuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Oğlak burcu erkeği takıntılı mı olur, konuştuğum çocuk beni bunaltmaya başladı. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler