Hoslandigim çocuk var , başka birini anlatıyordum hani hoşlanıyorum diye mahsus. Fotosuna baktı çocuğun.. o seni üzer dedi. Şerefsiz birine benziyor, onunla evlenilmez dedi, ruh hastası da olabilir dedi, her gece kız atiyodur eve dedi. bu çocuk benden hoşlanıyor sandım. Sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konu hoşlantıdan evliliğe nasıl gelmiş onu anlamadım
Ya kendiisi açtı konuyu onla evlenilmez dedi
Ondan koca olmaz dedi
Fazla abartmış bence sonuçta hoşlandığın kişiyle evlilik hayali kurmazsın. Ama bu tür sorular sorarsan renk vereceğini sanmıyorum zaten eğer merak ettiğin senden hoşlanıp hoşlanmadığıysa
Sonra ki hafta bana baktı çok şık olmuşsun dedi. Bende 5 dakika sonra dedim ki ben o kişiyi bosverdim dedim. Sonraki hafta ise ders calisamiyorum aklım başka yerde dedim gulumsedim o da bana gülümsedi ben bunları soylerken
Sende durup dururken konuyu aşk meşke getirme bırak senden hoşlanıyorsa kendisi açar zaten o konuları
Peki bunlara ne diyosun. Bu davranışları arakadasca mi yani
Evet arkadaşça söylemiş de olabilir. Biraz daha bekle bir şey varsa çıkar zaten yakın zamanda
Ama ben o başka biri vardı ya ondan başka kimseyi istemiyorum da demiştim bir ara.
O kişiyi boşverdim de demişsin şu an güncel durum bu değil mi 🙂
Evet aslında aynen öyle , sevmiyorsa üzülürüm ya. Sence yüzde kaç ihtimal. Çok bir araya gelemiyoruz. Ben mi aşkımı itiraf etsem ne
İkinizide tanımıyorum ve samimiyetinizi bilmiyorum yüzdelik bir oran veremem. Ama şöyle düşün; sen aşkını itiraf edersen ve reddedilirsen mi daha çok üzülürsün yoksa sen hiçbir şey söylemeyip onun başkasından hoşlandığını veya kimseden hoşlanmadığını öğrensen mi daha çok üzülürsün?
Reddetmez ya, çünkü sevgilisi yok ve biraz afedersin azmis vaziyette, libido yüksek, Twitter'da begendiklerine göre..
Bu durumda seni kullanma ihtimali daha yüksek, sence böyle bir ilişki senin için mantıklı mı
Kullandirtmam ben
Ne güzel, o halde reddetmeyeceğine eminsen duygularını itiraf edebilirsin. Seni kullanmaya çalıştığını hissedersen ayrılmak üzmez, bu durumda kaybedeceğin hiçbir şey yok
Aynen
Hakkında hayırlısı olsun
Bir de bak şimdi ben geçende kustum tweet attım 5 .43 te. Sonra ertesi gün onun son görülmesi 5.43 olmuş. Akşama kadar da açmadı WhatsApp i. Bu tesadüf olamaz ama ya
WhatsApp a girmemesi ne anlama geliyor ki bi ilgisi yok aslında, sonuçta sende o saatten sonra yine girebilirdin
Neyse bu arada sınıfta bir kız arkadaşım var , güzel bir kız aralarında bir şey olabilir kızın 5 yıllık sevgilisi var ama yinede güvenmiyorum. Kız sevgilisi ile müstehcen foto atmış olsa bile yine o kıza güvenmiyorum. Kız sürekli profil resmi degistiriyo ya da foto paylasiyo var onda bir şey çocuğu ayartmaya calisiyo bence. Ayrıca da şu da var hep cevirimiciler son görülmeleri yakın. Bir bir şey var gibi. Kız coxukla evlenmek istiyor olabilir.
Ama be bileyim o kız da her zeki ogrenci ile yakın ilişkiler kuruyo. Öncekilerlede böyleydi. Bilemiyorum. yine de tekin değil hiç. Kız bana güven vermiyor.
Kızı boş ver önceliğin o değil. Çocuk ona nasıl davranıyor veya bir ilgisi var mı o kıza karşı onu çözmeye çalış çocuktan hoşlandığına bu kadar eminsen
Kıza kardeşim dedi bilmiyorum. O kızdan bahsedince yani ne bileyim konuyu ben açıyorum ve biz çocukla yan yana iken kız arkadan bize bakiyo filan ne bileyim çocuk bana daha çok ilgili yaaaaa. Zaten kızla aralarında 7 yaş var ve çocukla biz aynı yastayiz
Bence dediğim gibi biraz daha bekle hoşlantı ve aşk konularını sen açma bakalım kendisi konuşmaya çalışacak mı
Okul 20 gün sonra bitecek ama
Bi daha hiç mi görmeyeceksiniz birbirinizi? Sana karşı bir şey hissediyorsa biten tek şey okul olur zaten
Gormicez heralde bakalım eğer hoşlanıyorum mesaji atmazsa , ve akademisyen kendisi doktora yapiyo o seneye tez döneminde olucak benimde güz döneminde dersim bitecek teze gecicem ben master.
Atmazsa bir kaybın yok hayatına devam et kolay unutursun zaten bir yaşanmışlık yok sonuçta
Ben alırım onu her türlü tabi istersem
Senin kıymetini gerçekten bilecek biri olduğunu düşünüyorsan yap kafandaki neyse ama pişman olma ihtimalini de düşün değmeyecek biriyse diye
Çok düzgün ve iyi birisi
Ne kadar zamandır tanıyorsun ki bu sonuca vardın? İnsanlar kolay kolay tanınmaz hemen güvenme insanlara
Kesin kötü biridir demiyorum yanlış anlaşılmasın ama hemen güvenmemekte fayda var
Temiz insan belli oluyor
Bu kadar beğeniyorsan ve iyi biri olduğuna da eminsen beklediğin hata
Bencede yaaaaaa
Koş hadi 😄 Bunu bekliyormuşsun zaten
Ahahahhah. Yarın konuşayım işte sınav çıkışı.
Hayırlısı, umarım beklediğin gibi geçer 🙂
İnşallah bakalım ya. Sana karşı hislerim var dicem
Konuya direk böyle girersen kısa süreli bir şok yaşayabilir 😄
Ne diyim
Yönlendirmek için demedim ya içinden geldiği gibi davran kendin ol yeter, bırak gerisini o düşünsün 🙂
Doğru
Başka sormak ya da anlatmak istediğin bir şey kaldı mı
Bir şey dicem o kızla bayağı konuştular whatsapta cevrimicilerdi. İkisinin de son görülmesi 02.42 şu anda buna ne diyosun. Ama ben bu zamana kadar kimi yakistirdiysam fos çıktı. Kim sevgili olabilir desem olmadı. Bilmiyorum durum bu. Dersle ilgili bir şeyler de soruyo olabilir bu kız zilli çünkü çok..
Bu durumda ikisini birden suçlamak ya da aralarında bir şey aramak mantıklı olmaz. Dediğin gibi sırf kız yüzünden de böyle oluyor olabilir çocuğun ona karşı ilgisi olmasa bile
Çocuk çok düz , whatsapa öylesine bile girmiyo. Sadece bir şey sorunca millet girip hemen cikiyo. Çok ders çalışan birisi doktora yapiyo yani bu çocuk. Kız da dersi iyi notla gecmek için yapışiyo. Geçende demistiki Emre'yi darliyorum soru sorarak demişti
Derdi neymiş peki neden yapıyormuş bunu madem daraldığının farkında
Tek derdi not mu yani tüm bunları yapmasının amacı
Her doktora öğrencisine böyle yaptı kız.
Yapisiyo
Ya kesin bir şey var diye düşündürüyosun sonra emin olduk gibi derken başka bir şey söylüyorsun tersini düşünüyoruz napıcaz biz 😄
Kızla ilgili şu da var , benim eskiden Hoslandigim biri vardı hani bu çocuğa da anlatmıştım kötülemisti ya onu. Sonra işte kız bana diyoki bir daha o eski kişiyi duymicam artık diyo. Onu unut diyo yani. Sonrada gülümsedi. Bir de başka bir zamanda bu kız demistiki Emre'nin yanında sen o eskiden hoslandigini boş ver biz sana rizeden birini bulalım dedi. Rize'de Emre'nin memleketi kafamda deli sorular. Emre de benim eski Hoslandigim kişiyi kotulerken kız dediki gömdün çocuğu dedi.
Bir ihtimal daha çocuk kızla senin hakkında konuşuyor olabilir yani öyle mi
Olabilir geçende şey demişti kız senin dedikodunu yaptık dediler. kız dedi. Sonra ben özel ders arıyordum laf arasında. Kız dediki emre bulsun sana özel ders dedi. Ne alaka yani
Yarın netliğe kavuşuyor nasıl olsa, rahatlarsın işte. Bunca soru işareti ile iyi dayanmışsın 😄
Sağ ol. İçinden ne geciyo. Benim hakkkimda mi konisiyolar acaba.
Aslında içimden şu an uyku geçiyorda neyse 😄 Bana göre şöyle; çocuk sana karşı boş değil bence ama kendini işine veya derslere vermiş yapması gereken neyse, çünkü hayatında önemli bir dönem olduğunu biliyor ve seni fazla düşünüp bağlanırsa ve reddedilirse psikolojik olarak etkilenmek istemediği için yakın veya uzak davranmak konusunda biraz kararsız kalıyor. Kızda her doktora öğrencisi gibi buna da aynı şekilde davrandı ve ciddi bir ilişkisi zaten olduğundan ona karşı bir şey hissetmiyordu ama çocukla konuşurken konu bir şekilde oraya geldi ve çocuk ona senden ve kararsızlığından bahsetti. Kızda kendince arada bir senin ağzını arayıp fırsatını bulursa çöpçatanlık yapmaya çalışıyor.
Aslında aynen öyle
Doğru tespit
Bundan yarın emin olmayacak mısın doğru olduğunu bilmiyoruz 🙂
Yarın dediğim pazartesi
Saat 04:52 bugün pazar, yarın pazartesi zaten 🙄
Doğru neyse kapatıyorum, iyi geceler tuttum sizi sağ olun çok..
Rica ederim, aklınıza takılan bir şey olursa yine sorarsınız. Size de iyi geceler 🌛
Bu arada o kızın sevgilisi var ya bir de ona bakayım dedim, kız 16 Mayıs'ta sevgilisinin fotosuna yorum yapmış aşkım filan diye şimdi kız sevgilisini seviyor, bu çocuğa da her doktora öğrencisi gibi not için yapışiyo burası doğru.
Aralarında bir şey olmadığına emin olabiliriz o halde
Aynen hem zaten Emre'nin babası hasta olunca derse gelmedi ve biz hocadan duyduk kız da bilmiyordu öğrenmiş oldu mesela 11 Mayıs'ta. Ders konuşuyorlar yani. O kızın da işte artık eski hoslandigin coxugu duymicam başka şeyler duycam demesi gülümsemesi falan ne bileyim. Zaten çocuğun bana gülümseyerek bakması filan. Ne bilyim o zaman beni seviyor o da
Şu anda görünen bu evet 🙂
Yarın sınav çıkışı inşallah müsaittir, bakalım, şimdi biz sınav çıkışı genelde arkadaşlarla konuşuyoruz oturuyoruz , masada mesaj mi atsam bir gelsene diye. Ama yani konusucam işte dicem ki böyle böyle. Benim başta hiç ama hiç niyetim yoktu. nasıl oldu anlamadim. Içimde de tutmak istemiyorum çünkü bana zarar veriyor. Sabah sen aksam sen. günlük işlerimi yapamaz hale geldim. Ben niye ve nasıl sana aşık oldum.. beni sapik gibi gorme lütfen ama benim sana karşı hislerim var. Sürekli aklımdasın. Beni aşık ettin kendine dicem. Nolucak bu iş dicem. Umarım olumlu olur bakalım.
Hoşlantıydı hani ne ara aşık oldun 😄
Bide sapık gibi falan deme ne alakası var sapıklıkla bunun
Bilmem de şimdi erkekler ne der bu konuda
Senden hoşlanıyorsa reddetmesi için bir sebep yok
Hoşlanmıyorsa da seni kırmadan bir şekilde ifade eder duygularını, korkma yani
Yarın soylicem işte bu saatlerde öğrenmiş olcauzzzzz. Ayyyy umarım ret yemem ya. ama gelmiş kaç yaşına illaki boş kalmaz istemez bence o da.
Ben aklım başka yerde deyince bana dikkat kesilip gülümsemesi var yaaaaa
Red yemezsin korkma rahat ol biraz, stres yapma 🙂
Olumsuz olursa prova yaptım derim zaten önceden hoşlandığım biri vardı ya ahahahhaha
Bence bunu yemez deneme bile 😄 Gözünü karart söyle ya zaten kaybedeceğin bir şey yok
Evet doğru. Hadi bakalım inşallah sıcak bir ortam oluşur , sınavım da güzel geçer söylerim yaaa. Keşke daha önce soyleseydim
Olumlu düşün keşke yi bırak şimdi 🙂
Bir de şey var ben eskiden Hoslandigim çocuk olsun illede deyince bana şey dedi. Söyle o zaman sen demişti. Yani hoşlandığını ona. Demekki o da sıcak bakiyl
Duygularını hissettiğin kişiden saklamaktan daha mantıksız ne var 😄 Tabi ki herkes aynı düşünür
Söyleme reddedebilir demedi yani
Sana karşı boş değil demek ki o da
Hatta diğer kız da vardı oturuyorduk kız bana güzel kızsın dedi çocuk hiç hayır filan demedi
Şimdi ben takip isteği attım sana. Sende beni takip edersen mesajlarda sana kendimi gostermek isterim bu
Bakıyorum
Xper seviyem yetmiyor yinede mesaj atmak için , kendimi gizliden çıkarabilir miyim diye bakıyorum. Ya da arkadaşın hesabından bu soruya profil resmimle yorum yaparım. Birazdan
Kız kardeşimin hesabı merhana
Şimdi profil yapicam
Bakabilirsiniz. Ben burdan yazabillrim sihe
Profildeki siz misiniz
Evet
Kaldirvam birazdan
Boyunuzun maşallahı var 😄
Kaldırabilirsiniz
Yarın konuşun kurtulun planladığınız gibi 🙂
Tamamdır bakalım fizik olarak nasıl , kıyafet filan
Gayet şıksınız 👌
Ben ona dedimki ben 1 isem sen 5 sin demiştim bana bakamadi ama gülümsedi mutlu oldu.
Hangi açıdan 1e5
Zeka , bilgi , akil
O da size iltifatlar ediyor mu
Çok şıksın demişti işte
Belki göze batmamak ya da açık etmemek için her fırsatı kullanmıyordur. Neyse ya şunun şurasında 24 saatten az kalmış öyle değil mi 😄
Doğru yaa hahahhahah
Kıza dedimki sordum aşk hayatun nasıl gidoyir 6 yıllık illiskim var güzel gidiyo dedj. Emreden hoşlanmıyor. Sınıfta zaten 3 kız var. 2 sinin sevgilisi var . benim yok. Yine benden hoşlanma ihtimali yüksek
Dayanamadın mı birkaç saat daha 😄
Aynen öyle dedi bana bilmiyorum valla. Çocuk inşallah beni seviyodur.
İnşallah
Ama kızla aralqrinda ders dışı bir şey yok bence. Üçümüz otururken çocuğun gülümsemesi heyecanı demekki benden dolayı bana öyle geliyo . Çocukla yan yanayken çocuk espiriler yapiyodu bana doğru mesela bu kız sigara iciyo dediki bak dedi soğukta titreyerek alkolikler gibi sigara iciyo dedi. Ama bana dönerek söyledi iste ve bana cidden çok güzel bakiyo. Hatta ona bişiler soyleyip konuşunca gülümsüyo hep. Beni seviyo bence
Yarın sencesi kalmayacak az daha dur 😄
Yaaa söylemedim sadece onun şu an sınıfta yakın olduğu kız arkadaşa anlattım. Aralarından da su sızmıyor. Dedimki böyle böyle ben emreden hoşlanıyorum. Kesinlikle söyleme unut dedi.. şu anda işi ve dersleri ile ilgileniyor dedi. kızar dedi. Hiç açma dedi.. Seni sevse bana söylerdi zaten dedi. Benim 6 senelik ilişkim var ne ben ona karşı ne de o bana karşı bir şey hissediyor ondan değil yanlış anlama dedi. bilemedik valla aralarında bir şey de olabilir bilemedim olmayadabilir. Emre'yi tanıyorum filan dedi. Bilmiyorum yaaaa kafam karışık , olmadı sınavlar bitince mesaj mi atsam ne yaaaa. Tacize girer mi bilemedim cidden
Tacizin bununla bir ilgisi yok. Bu şekilde rahat değilsen içindekileri söyle gitsin, olmuyorsa olmuyordur yapacak bir şey yok
Neyse yaaa ben derslere ağırlık vereyim biraz da kilo vereyim zaten akademisyenler okulda oluyor , buluşma talep ederim ararım onu telefonda , akademik hayat ile ilgili bir şeyler danisicam sana derim, sonrasında da acilirim , şimdi biraz soğuk yapayım , erkekler soğuk sever ,
Nasıl istersen
Evet senden hoşlanıyor