Kolay kolay rüya görmüyorum ama gördüğüm rüyalar beş yıl on yıl sonra birebir yaşarken birden o an aklıma geliyor ben bunu rüyamda görmüştüm ama sadece o yaşadığımı gerisini hatırlamıyorum bunu başka yaşayan var mı merak ediyorum
Rüya görüp yıllar sonra rüyanızı birebir yaşıyor musunuz?
Ben de bazısı diye bir şey yok kola rüyalar görmüyorum. Bana yansıttığı şeyleri hariç tutuyorum. onun dışında nadiren rüya görürüm ve bu rüyalar 5,10 yıl sonra yaşayacağım şeylerin bir kesiti olur. Ve o an gelene kadar o rüyayla ilgili hiçbir şey hatırlamam
Bunu yaşamak iyi bir şeymi kötü bir şey mi bana bir katkısı var mı ben de bilmiyorum sadece yıllar önce gördüğüm bir rüyayı o an yaşadığımı hatırlıyorum devamını hatırlamak istiyorum ama yok sadece o an var 5, 6 saniyelik bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır yaşamıyorum
Ben o olayı çok yaşadım. Ne olacağını , ne yapacağımı, nerede olduğumu , kim olduğunu, sınava gireceksem de o sınavın cevaplarını gördüm.
Vay be sizinki daha da ilginçmiş
Evet bazı rüyalarım öyle
Ben de bazısı diye bir şey yok kola rüyalar görmüyorum. Bana yansıttığı şeyleri hariç tutuyorum. onun dışında nadiren rüya görürüm ve bu rüyalar 5,10 yıl sonra yaşayacağım şeylerin bir kesiti olur. Ve o an gelene kadar o rüyayla ilgili hiçbir şey hatırlamam
Bazen oluyor sanki
Yaşamadım
Bunu yaşamak iyi bir şeymi kötü bir şey mi bana bir katkısı var mı ben de bilmiyorum sadece yıllar önce gördüğüm bir rüyayı o an yaşadığımı hatırlıyorum devamını hatırlamak istiyorum ama yok sadece o an var 5, 6 saniyelik bir şey
Yaşamıyorum