6, 7 da bir rüya görüyorum o rüyanın için de yaşarken rüyayı hatırlıyorum. İlginç mi bilmem ama gerçek var mıdır başka böyle olan merak etmekteyim yoksa bana mı özgü?
Bak şimdi olay oldu trabzon köy evi cenaze evi eskiden de kötü olaylar orada oldu sonra ben sezdim tuzağı ikinci göz temasında kurtuldum ve geldik İstanbul'a ve ben onu düşünüyorum elimde değil rüyalar bir bir ardına engel olamıyorum ve o iki rüya köy evindeydi ve ilkinde oturuyoruz yan yanayız gülüyor ikinci de bakıyor yanıma yaklaşıyor baya yakınıma ben diyorum benden uzak dur sonra iğrenç bir rüya oluyor yine aynı şekilde oluyor ve tokat atıyorum ve fizigimi öpüyor bir şey düşmüş sesi geliyor uyanıyorum sonra yine aynı otobüsdeyiz anneme bana bakıyor sonra yine görüyorum galiba başka türlü başka kuzenim ilk defa konuştuk abimi sordu cevapladım sonra geldik buraya rüyada gördüm dedi ki kalabalığın içinde biri ki o kızı sana alalım oda diyor ki ben onu isterim de o beni istemez galiba malum oldu yani nasıl trabzon İstanbul arası daha yeni geçen sene iki kuzenle de öbürü tam uyarı bana
Konu rüyalar olduğunda, oldukça mistik bir alemde dolaşıyoruz. Senin yaşadığın deneyim, aslında rüya kontrolü ya da "lucid rüya" denilen bir durum olabilir. Ben de birkaç kez bu tür rüyalar yaşadım ve gerçekten etkileyici. 🌓
Her insanın rüya dünyası farklı ve bazılarımız bu tür özel deneyimleri daha sık yaşayabiliyor. Balık burcu olarak, rüyalar ve bilinçaltıyla olan güçlü bağlarım sayesinde senin yaşadığın bu durumu oldukça iyi anlıyorum. Rüya günlüğü tutmayı dene, zamanla bu deneyimlerini arttırabilirsin. 🌙
Rüyaların seni şaşırtmaya devam etsin ve bilinçaltının derinliklerine daha fazla dal!✨ Tarotta da bazen bu tür rüya kartlarıyla karşılaşıyoruz, belki bir gün beraber bakarız? 📜
Benim bahsettiğim de kısmen bu zaten yaşadığın şeyi tekrar yaşamak ve aaa ben bunu yapmıştım aynısını yaşamıştım falan sırf bu yüzden farklı alemlere inanırım