Herkes hayal kurar, peki kaçımız gerçekleştirdi bunları? Hayallerine yaklaştın mı, ulaştın mı yoksa sadece kurup bekledin mi?
Benim gerçekleşen hayallerim var. Ve birer birer hayatıma dahil ettikçe yenilerini kuruyorum
17 Aralık 2022 // 13.06
Herkes hayal kurar, peki kaçımız gerçekleştirdi bunları? Hayallerine yaklaştın mı, ulaştın mı yoksa sadece kurup bekledin mi?
Benim gerçekleşen hayallerim var. Ve birer birer hayatıma dahil ettikçe yenilerini kuruyorum
17 Aralık 2022 // 13.06
Tek başıma yaşamak
Sevdiğim işi yapmak
İyi bir maaş
Kediler sahiplenmek
Hayırlı evlat olmak
Net olmak
Umursamazlık
Bunlar gerçekleşti
Helal be neler başarmışsın, darısı başımıza
İlk üniversite ile başladı, lisede hocamız istediğiniz üniversite bölümleri yazın masanıza asın demişti; tam istediğim üniversite ve bölümü kazanıp ilk sıraya yazmıştım. Sonra hayaller gerçekleştikçe yeni hayaller, yeni hedefler;hayat bir maraton gibi bence durursam hayat duracak gibi düşünüyorum.
Ne güzel, Allah hepsini gerçekleştirmeyi nasip etsin
İnşallah , size de
Amin
nefes aldıkça hayaller dünyasında kaybolur dururuz
Kesinlikle ne güzel bir söz
Hangisini sayayım 😬
Başla bir yerden gerisi gelir
Lan soruyu yanlış okumuşum ycdxsgjbfbk nys şimdiye kadar bir ehliyet oldu o kadar 🤡🤡🤡
cgvngcgvnc olur arada hayırlı olsuun onu alamayanlar da var mesela ben
Yılbaşından sonra gelecek zamı düşününce bayıldım senin yerine
of deme deme zaten ilk sorduğumda 2 bindi en son 10 bin falan duydum bisikletle gideceğim sanırım her yere hbvhbvh
Kız ezerler seniii 😱 en iyisi yürümek 🚶🏻♀️
ama o da çok yorar be ya da ışınlanmayı bulayım en iyisi hem ben bulursam beleşe giderim
Beni de alır mısın pls 😔🥺
ömnmöçnmö tabii ama önce bir bulayım ışınlanmayı sonra bozulana kadar kullanırııız
Damam 😫😌
Cevap
5Cevap
Hayalim kalmadı maalesef
Aga be
Maalesef aga ya
Bazıları gerçekleşti, bazılarına daha vakit var diyelim. Hayal kurup beklemekle de olmuyor biraz icraat lazım.
Kesinlikle kolay gelsiin
Var istediğim konumdayım ama hala eksik bişiler var
Onları da halledersin inşAllah
Hayalimi gerçekleştirmek ister misin? Bunun için beni takip et. d
Hayır teşekkürler
Peki ya hayallerim :/
artık ne hayalim ne hedefim ne umudum ne de beklentim var
Neden yahu?
hiçbir şey zevk vermiyor her şey anlamsızlaştı benim için yaşamak bile istemiyorum kendimi bu hayata ait hissetmiyorum
Hayatın anlamını bulunca yeniden yaşamak istersin belki, belki de hayata değil bu çağa ait değilsindir
belki de
Yok, hayal kurmayı sevmiyorum
Var evet
Mesela?
şu an ki yaptığım meslek
Mesleğin ne?
Memurum işte 😂
nvvnmvn cımbızla laf alınıyor valla
Yok açık açık söylemek istemiyorum ondan
Hayallerime geç kaldım
Ölüm gelmediği sürece geç sayılmaz
En güzeli o, adım adım büyütmek hayalleri. Mesela ilk hayalin bir hayvan beslemek olabilir
Benim öncelikli hayalim dışarı çıkmak ben hayallerimi yükselteceğimi sanmıyorum çünkü küçük şeylerle mutlu olabilecek bir insanım sadece diğer insanlar gibi işim olsun aşk hayatım olsun sevgilim olsun biraz da sosyalleşiyim geziyim hayatı biraz görüyüm yeter öyle para da mülk de gözüm yok daha fazla hayatın güzelliklerinden mahrum kalmak istemiyorum zaten gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı
Ama dışarı çıkmak basit bir hayal değil senin için. Bende onu diyecektim ama bu senin için çok büyük bir adım. Ondan önce minik adımlar atmalısın
Yani demek istediğim herkese göre basit olan şeyler benim hayalim sıradan şeyler hayatın normal akışında olan şeyler maalesef ben bazı şeyleri aşamadım adım atamıyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum zamanla iyice içime kapandım gençliğim hep eve kapalı geçti senelerdir eve kapalı yaşamaktan kendimi öyle bir kapatmışım ki dışarı çıkmak bile bana imkansız gibi geliyor sadece hayal işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?