Ev & Yaşam Gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz var mı? Alpatiç Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sabah uyandığımda doğa manzaralı sakin bir sahil kasabasında sabah kahvaltısı öncesi yürüyüşler yapıp o güne güzel bir kahvaltı eşliğinde dalgaların sesini dinleyerek çalışmak olurdu. Gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kendimi anlattığın hayalde gordum içim Bi huzur doldu Ben şu an tek hayalim atanıp ayaklarımın üstünde durmak başka bir isteğim yok 0 1 Yorumla Alpatiç +1 yıl İnşallah atanirsin ve böyle bir hayalim içinde yaşar gidersin Yorumla
Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hepsinin hayali kura-kura önce renklerini söndürdüm sonra iş tadını aldım en sonda da unuttum 0 1 Yorumla Alpatiç +1 yıl Ne oldu senin hayallerine diri diri gömdün mu yoksa Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yer altına bir ev yapmak istiyorum aşırı ilgimi çekiyor yer altında bir yapım olsun istiyorum 😅 0 3 Yorumla Alpatiç +1 yıl Yerin altinda mi enteresan cidden neden ki zaten yerin altına inecez niye şimdiden Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Ruh hastasıyım beyfendi Yorumla Alpatiç +1 yıl Geçmiş olsun 🤌🤌 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yalnızlık sanırım şu sıralar ya 0 1 Yorumla Alpatiç +1 yıl Burada yalnız olmak ister miydin Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 606 cevap paylaştı. Var ama gerçekleşecek bir hayal değil 0 1 Yorumla Alpatiç +1 yıl Daha tutarlı ilerlemek gerek Yorumla
En İyi Cevaplar