Kişilik & Karakter Gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şöyle tatlı bir sıpam olmadan bu dünyadan gidersem diye korkuyorum. En çok istediğim şey bu Gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rezilliktime Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayalim kendi ofisimi açmak, uzmanlaşmak, yurt dışına çıkmak, Cruise yapmak, en az 3 dil öğrenmek, 50 yaşına gelsem bile 18lik çıtır gibi gözükmek, dünyanın en tatlı annesi olmak. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah olur Yorumla Rezilliktime +1 yıl Valla olursa dünyanın en mutlu insanı falan olabilirim ya inşallah seninkilerde olur? Yorumla
Lalalandla Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sevdiğim kişiyle mutlu ve huzurlu bir evlilik yapmak ve çocuğumuzun olması..💞🤗 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah amin Yorumla Lalalandla +1 yıl 💐 Yorumla
Symells Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hayalimin bir çocuğunu gerçekleştirdim, yavaş yavaş diğer hayalimi gerçekleştiriyorum bakalım inşallah mutlu son olur ☺️ 1 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. sevmek ve sevilmek 3 0 Yorumla
Kayahansen Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yaşınız kaç olur illaki 1 25 Yorumla Soran +1 yıl 25 te anne olma hayali kendimi bildim bileli var Yorumla Kayahansen +1 yıl Çocuk iyi ya yaşın da genç olur merak etme Yorumla Soran +1 yıl Daha aday yok. Ben erken istiyorum geç bile kaldım Yorumla Kayahansen +1 yıl Neden aday yok Yorumla Soran +1 yıl Gzekalı olduğum için herkesi reddettim Yorumla Kayahansen +1 yıl Bulursun birisi ya evlilikte güzel olan tek şey çocuk zaten geri kalan fıs Yorumla Soran +1 yıl Bencede 😅 Yorumla Kayahansen +1 yıl Eee sen evli değilsin nereden biliyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gözlemlerim 😌 Yorumla Kayahansen +1 yıl Yanılmamışsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yav evlenipte mutlu olan bir insan görsem 😅 Yorumla Kayahansen +1 yıl Görme ihtimalin sıfır 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ay kendimde görürüm inşallah Yorumla Kayahansen +1 yıl İnşallah hadi bakalım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Seni de görürüz gülüşü Yorumla Kayahansen +1 yıl Çok uyanık kızsın ha seni alan ayvayı yedi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Beni uyandırdılar. Nişandan dönünce 😅 Yorumla Kayahansen +1 yıl Sana yalan dolan da geçmez 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Zaten anladığımdan yalanı dolanı döndüm. Aptl olsaydım keşke dediğim çok yer oldu hayatta Yorumla Soran +1 yıl Kimseyi de inandıramadım bu arada ama dediklerim hep doğru çıktı 😅 yanlış adama çattılar Yorumla Kayahansen +1 yıl Yani bazen aptalı oynamak lazım evlilik fazla zekayı kaldırmaz Yorumla Soran +1 yıl Ben toplum içinde de maalesef herşeyi erken anlamakla kaybeden biriyim. Erken yıpranıyorum. Kaldı ki evlilik daha zor olacak Yorumla Kayahansen +1 yıl Sohbet etmek istersen beklerim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evlisin değil mi Yorumla Kayahansen +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
leyla343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayaller çok ama hepsi kırmızı ışıkta beklemede 2 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok zengin olmak 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Var ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayalim kendi ofisimi açmak, uzmanlaşmak, yurt dışına çıkmak, Cruise yapmak, en az 3 dil öğrenmek, 50 yaşına gelsem bile 18lik çıtır gibi gözükmek, dünyanın en tatlı annesi olmak.
İnşallah olur
Valla olursa dünyanın en mutlu insanı falan olabilirim ya inşallah seninkilerde olur?
Sevdiğim kişiyle mutlu ve huzurlu bir evlilik yapmak ve çocuğumuzun olması..💞🤗
İnşallah amin
💐
Hayalimin bir çocuğunu gerçekleştirdim, yavaş yavaş diğer hayalimi gerçekleştiriyorum bakalım inşallah mutlu son olur ☺️
sevmek ve sevilmek
Yaşınız kaç olur illaki
25 te anne olma hayali kendimi bildim bileli var
Çocuk iyi ya yaşın da genç olur merak etme
Daha aday yok. Ben erken istiyorum geç bile kaldım
Neden aday yok
Gzekalı olduğum için herkesi reddettim
Bulursun birisi ya evlilikte güzel olan tek şey çocuk zaten geri kalan fıs
Bencede 😅
Eee sen evli değilsin nereden biliyorsun 😂
Gözlemlerim 😌
Yanılmamışsın 😂
Yav evlenipte mutlu olan bir insan görsem 😅
Görme ihtimalin sıfır 😂😂
Ay kendimde görürüm inşallah
İnşallah hadi bakalım 😂
Seni de görürüz gülüşü
Çok uyanık kızsın ha seni alan ayvayı yedi 😂😂
Beni uyandırdılar. Nişandan dönünce 😅
Sana yalan dolan da geçmez 😂😂
Zaten anladığımdan yalanı dolanı döndüm. Aptl olsaydım keşke dediğim çok yer oldu hayatta
Kimseyi de inandıramadım bu arada ama dediklerim hep doğru çıktı 😅 yanlış adama çattılar
Yani bazen aptalı oynamak lazım evlilik fazla zekayı kaldırmaz
Ben toplum içinde de maalesef herşeyi erken anlamakla kaybeden biriyim. Erken yıpranıyorum. Kaldı ki evlilik daha zor olacak
Sohbet etmek istersen beklerim 😂
Evlisin değil mi
😂😂😂
Hayaller çok ama hepsi kırmızı ışıkta beklemede
benim hayalim yok abi
Çok zengin olmak
Var evet
maelesef vardir
Var ya