Yaz
Kış
İlkbahar
Sonbahar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim en çok sevdiğim mevsim tabi ki de Son bahar mevsimi.. çünkü yağmuru ve rüzgarı seviyorum biraz da depresif olduğum için bana daha yakın geliyor.. ya da kış mevsimi de olabilir.. ama ilk bahar ve yazı o kadar sevmem
İlkbahar insanıyım kesinlikle. İlkbahar olunca daha fazla morelim iyi oluyor, dışarıya çıkıyorum, kombinler yapıyorum, spor daha fazla yapıyorum. Yani kısacası ilkbahar olunca kendime daha fazla vakit ayırıyorum. Bana öyle geliyor yani.
Cevap
16Cevap
Bahar gelmedi direk yasa geçiş yaptı mevsimsel dengeler şaştı bahar ayinin bu kadar sıcak olması hiç doğal değil yağış da olmayacak gibi gözüküyor ve bu hiç iyi bir şey değil umarım toparlanır iler ileriki haftalarda soruya gelince tam bir sonbahar adamıyım
Havalar sıcakladı.. Birden bide. İyiye işaret olmasını diliyorum ama sanmam... Rabbim inşallah bizi korur. Baharcıyım ben.
Ben yaz insanıyım bulunduğum şehirde 9 ay kış 3 ay yaz olduğu için yaza hasretiz 😄
Sonuna kadar ilkbahar insanıyım ben. Yeşil bir doğa ve masmavi gökyüzü 😇
Son bahar Eylül Ekim Kasım seviyorum diğer zamanlar çok sıcak oluyor.
İlkbahar çok seviyorum yaza âşığım sonbaharla kafayım kışa empati yapıyorum 😃👍
İskandinav kanı var galiba bende kış ve kar olsun
olsa ne olcak kafa dengi arkadas olmadıktan sonra mal gibi tek basına tatile mi gitcen ya da sevgilisiz sap
Yaz insanıyım ya cıvıl cıvıl her her daha güzel
Yaz aylarında kadınlar çok daha güzel görünüyor, ben de kadın seven bir insanım.
yaz ilkbahar biraz da sonbahar ama kışla alakam yok
Ben yaz kadınıyım seversin sevmezsin bu beni ilgilendirmez hahaahah
ben kışı seviyorum. böceksiz bir hayat benim icin her zaman daha iyidir
Yaz mevsimi.
🌊 🌞 kum ve sahil.
Eskiden kış insanıydım şimdi yaz gelsin istiyorum
ben kış kadınıyım
İlk bahar ve son bahar
İlk bahar çok güzel.. ama yazıda seviyorum
yaz geldi bile yanıyoruz
Yaz.
ben yazı severim soğuk hiç bana göre değil