Aile & Toplum Sizin oralara da bahar geldi mi? u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Ülkecek kafayı yedik mevsimler de bize ayak uyduruyor galiba 😀Kar yağması lazım havaya bak 😏😀 Sizin oralara da bahar geldi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Fresh_Air Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Gelmedi, buraya gelmeden hiçbir yere de gelemez. Kandırmışlar seni 😂😂😂 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Kışın güneşine kızın gülüşüne aldanma demişler dimi 😀😀 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Baş ağrısıyla uyandım bugün de şükür! Havayı gözüm görmüyor 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Geçmiş olsun🌸 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim 🌹 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. 4 mevsimi ayni anda yaşıyoruz bi bakiyosun yagmur bi bakiyosun millet denizde bi bakiyosun kayak yapıyolar 😂😂😂 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güneşli baya güzel hava bunun arkası kesin birden soğuk olur. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Dün güzeldi bugün kötü. 4 mevsimi aynı gün içinde yaşıyoruz 1 0 Yorumla
delışaır35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Ülkede orman kalmadı ve mevsim değişiklikleri kaçınılmaz yazın kaybettiğimiz o doğa bize pahalıya mal olacak maalesef 0 0 Yorumla
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cidden yavaş yavaş dünyaya yaptıklarımızın cezasını çekmeye başladık. 6 ocaktayiz ve ortalık güllük gülistanlık bir kar tanesi göremiyorum... 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Fena lodoslu uçuyoruz 😀 1 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Sakın buraya gönderme 😀 Yorumla -ViviR_- +1 yıl 1 saat önce dışarıya adım atar atmaz benim saçlar göğe erişecekti😀 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 😀😀 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bi sene kar yağmamıştı o dene gibi olacak belki bu yıl 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Kahvaltı edip benim sipayla dışarı çıkacağız bu hafta güzeldi günluk gülistanlık ti 0 0 Yorumla
simplylibra Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Cidden kış mevsimine göre aşırı güneşli bir hava var burada. 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bizim burada da güneş var efendim 2 gündür.. 1 0 Yorumla
balhatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Gerçekten bahar havası var mevsimler şaşırdı 1 0 Yorumla
Futureloding Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 105 yıldır alışamadın şu hayata ya 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bıkmadınız mı bu şakadan 😀 Yorumla Futureloding +1 yıl Yooö Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Bahar havası var İstanbul da 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 4 mevsim bizim buralarda 0 0 Yorumla
Zeyñepsis Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl extrem sicaklar geliyormus meteroloji uyarmisti 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Gerçekten hiç normal şeyler yaşanmıyor 0 0 Yorumla
mutlukaan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Gelmedi daha ya 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yok valla çok soğuk 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geldi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gelmedi, buraya gelmeden hiçbir yere de gelemez. Kandırmışlar seni 😂😂😂
Kışın güneşine kızın gülüşüne aldanma demişler dimi 😀😀
Baş ağrısıyla uyandım bugün de şükür! Havayı gözüm görmüyor
Geçmiş olsun🌸
Teşekkür ederim 🌹
Neredeyse meyve vericek
4 mevsimi ayni anda yaşıyoruz bi bakiyosun yagmur bi bakiyosun millet denizde bi bakiyosun kayak yapıyolar 😂😂😂
Güneşli baya güzel hava bunun arkası kesin birden soğuk olur.
Dün güzeldi bugün kötü. 4 mevsimi aynı gün içinde yaşıyoruz
Ülkede orman kalmadı ve mevsim değişiklikleri kaçınılmaz yazın kaybettiğimiz o doğa bize pahalıya mal olacak maalesef
Cidden yavaş yavaş dünyaya yaptıklarımızın cezasını çekmeye başladık. 6 ocaktayiz ve ortalık güllük gülistanlık bir kar tanesi göremiyorum...
Fena lodoslu uçuyoruz 😀
Sakın buraya gönderme 😀
1 saat önce dışarıya adım atar atmaz benim saçlar göğe erişecekti😀
😀😀
bi sene kar yağmamıştı o dene gibi olacak belki bu yıl
Kahvaltı edip benim sipayla dışarı çıkacağız bu hafta güzeldi günluk gülistanlık ti
Cidden kış mevsimine göre aşırı güneşli bir hava var burada.
Bizim burada da güneş var efendim 2 gündür..
Gerçekten bahar havası var mevsimler şaşırdı
Evet çok güneşli ve açık hava
Bugün fena değil İstanbul
105 yıldır alışamadın şu hayata ya
Bıkmadınız mı bu şakadan 😀
Yooö
Bahar havası var İstanbul da
4 mevsim bizim buralarda
extrem sicaklar geliyormus meteroloji uyarmisti
Gerçekten hiç normal şeyler yaşanmıyor
Gelmedi daha ya
Daha kar gelmedi 😱