Aile & Toplum Sizin oraya da, bahar esintileri geldi mi? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Sizin oraya da, bahar esintileri geldi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ankara soğuk hala 1 0 Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Sen karsda degilmisin arkadas, kars nere İstanbul nere :d 1 4 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl 😂😂 Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl Karsa martta bahar esintileri geliyorsa o zaman diger yereri hic sormaman gerekir :d Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Sordum işte naparsın Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl iyi ettin kuzen :d Yorumla
Lum0sMaxima Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bugün çok güzeldi yarın fırtına sağanak uyarısı yaptı afad 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Ne güzel
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evett her taraf o kadarr güzel oldu ki💚🌿 enerjim arttı resmenn 1 0 Yorumla
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl bizim ora bursa yani arada biraz güneş çıksa da henüz biraz serin daha bahar esintileri yok bence 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşırı soğuk değil ama bahar denecek kadr da sıcak değil 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bilmem ki hiç evden dışarı çıkmıyorum mevsimlerden haberim yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bahar da dahil olmak üzere, iyi, güzel, doğru olan hiçbir şeyin zerresinin uğramadığı Allah'ın belası bir yerde yaşıyorum. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Geldi azcık esti geçti gibi, bugün soğuktu 1 10 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Burası da soğuktu bu gün Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ama niçin 🥹 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Niçin mi 😬 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ahaha jaa evet :D Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Hava soğuk olduğu için 😳 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl djdjah ama neden 😃 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Bunun nedeni mi olur yaw😬 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yok bea, takılıyorum dhsja Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Allah iyiliğini versin 😁 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aminnn canım amin 😅 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bizim buralar aksine iyice soğudu 🙁 1 3 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Burası da bu gün çok soğuktu Yorumla Semih6934 +1 yıl İnşallah düzelir Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl İnşallah Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Burası İstanbul ozellikle gündüz tam bir bahar mevsimi yaşıyoruz 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Ruha dokunacak bir bahar gelip gelmeyeceğini görmek için önümüzdeki günleri bekleyeceğim. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yavaş yavaş geliyor gibi lakin havalar çok dengesiz, değişken 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Kışı unuttuk , bahar havası var 2 0 Yorumla
thexpendablesss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet bu sene cidden sicak geciyor 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. İzmir e kış gelmedi ki bu sene. 1 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Buraya neredeyse hiç kış gelmedi 1 0 Yorumla
aybn3535 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl İzmir e uğramıyor kış nedense 2 5 Yorumla aybn3535 +1 yıl Ama Şu an dolu yağıyor bu sefer kış gelmis olabilir Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Birazda oraya gelsin 😀 Yorumla aybn3535 +1 yıl Geldi geldi ama kısa sürdü 😁 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Tam gelmemiş öyle bi uğramış 😂 Yorumla aybn3535 +1 yıl Evet Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Cıks bana hala sonbahar gışş 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bizim oraya Yaz geldi bugün kisakollu giydim djdn 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bugün çok güzeldi ama yarın yağış gösteriyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. geldi 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Geldi ama, gidici 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. geldi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ankara soğuk hala
Sen karsda degilmisin arkadas, kars nere İstanbul nere :d
😂😂
Karsa martta bahar esintileri geliyorsa o zaman diger yereri hic sormaman gerekir :d
Sordum işte naparsın
iyi ettin kuzen :d
Bugün çok güzeldi yarın fırtına sağanak uyarısı yaptı afad
Ne güzel
Evett her taraf o kadarr güzel oldu ki💚🌿 enerjim arttı resmenn
bizim ora bursa yani arada biraz güneş çıksa da henüz biraz serin daha bahar esintileri yok bence
Aşırı soğuk değil ama bahar denecek kadr da sıcak değil
Bilmem ki hiç evden dışarı çıkmıyorum mevsimlerden haberim yok
Bahar da dahil olmak üzere, iyi, güzel, doğru olan hiçbir şeyin zerresinin uğramadığı Allah'ın belası bir yerde yaşıyorum.
Geldi azcık esti geçti gibi, bugün soğuktu
Burası da soğuktu bu gün
Ama niçin 🥹
Niçin mi 😬
Ahaha jaa evet :D
Hava soğuk olduğu için 😳
djdjah ama neden 😃
Bunun nedeni mi olur yaw😬
Yok bea, takılıyorum dhsja
Allah iyiliğini versin 😁
Aminnn canım amin 😅
Bizim buralar aksine iyice soğudu 🙁
Burası da bu gün çok soğuktu
İnşallah düzelir
İnşallah
Burası İstanbul ozellikle gündüz tam bir bahar mevsimi yaşıyoruz
Ruha dokunacak bir bahar gelip gelmeyeceğini görmek için önümüzdeki günleri bekleyeceğim.
Yavaş yavaş geliyor gibi lakin havalar çok dengesiz, değişken
Kışı unuttuk , bahar havası var
Sevgilim gelince gelecek inş
denize giriyolar fjwmdjsn
Yok biz direk yaza geciyoz
Evet bu sene cidden sicak geciyor
İzmir e kış gelmedi ki bu sene.
Sıcaaağ denize giriyoruz :d
Buraya neredeyse hiç kış gelmedi
Gönlüm hep kış bahar ne gezer
Adana'ya direkt yaz geliyor jsjs
İzmir e uğramıyor kış nedense