beklediğim gibi
her şey tam tersi oldu
normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir yay burcu olarak Mart ayı, Yay burcu için oldukça etkileyici ve dinamik geçebilir. yay burcu kişilerin enerjileri, bu ayda size birçok fırsat ve heyecan verici deneyimler sunabilir. İşte Mart ayında Yay burcu için genel olarak neler bekleyebileceğiniz:
Kariyer ve İş Hayatı: Mart ayında kariyerinizde önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yükselme veya terfi gibi gelişmeler söz konusu olabilir. Yay burçları genellikle yeniliklere açıktır ve bu ayda cesur adımlar atabilirler. Yeni projelere veya işbirliklerine katılmak için harika bir zaman olabilir.
Aşk ve İlişkiler: Yay burçları için Mart ayı romantik ilişkilerde de heyecan verici olabilir. Eğer ilişkiniz varsa, daha derin bağlar kurabilir ve partnerinizle daha yakın bir ilişki içine girebilirsiniz. Eğer bekar iseniz, bu ay potansiyel bir partnerle tanışma şansınız yüksek olabilir.
Sağlık ve İyi Hissetme: Yay burçları genellikle sağlık ve iyilik hali konusunda dikkatli olurlar. Mart ayında kendinize zaman ayırarak sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Spor yapmak, sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmek veya stresten uzaklaşmak için iyi bir dönem olabilir.
Sosyal Aktiviteler ve Hobiler: Mart ayı, sosyal etkinlikler ve hobiler için harika bir zaman olabilir. Yay burçları genellikle sosyal ve aktif bireylerdir, bu nedenle bu ay arkadaşlarınızla zaman geçirmek veya yeni hobiler edinmek için harika bir zaman olabilir.
Kişisel Gelişim ve Öğrenme: Yay burçları genellikle meraklı ve öğrenmeye açıktırlar. Mart ayında yeni şeyler öğrenmek veya kişisel gelişim üzerine odaklanmak için harika bir zaman olabilir. Kitap okumak, kurslara katılmak veya yeni beceriler edinmek için bu ayı değerlendirebilirsiniz.
Genel olarak, Mart ayı Yay burçları için hareketli, heyecan verici ve fırsatlarla dolu bir dönem olabilir. Bu ayı olumlu enerjinizi kullanarak kendinize yeni hedefler belirlemek ve hayatınızda ilerleme kaydetmek için bir fırsat olarak görebiliriz.
Cevap
11Cevap
Bir beklentim yok. hayat ne kadar çabuk biterse o kadar güzel olur benim için.. tek beklentim bu
Huzurlu bir yaşam sürmek ve koşulsuz şartsiz sevilmek
Mart ayından beklentim biraz daha sıcak geçmesiydi oluyor şu an :))
Fenerbahçnin kayıpsız geçip GS'nin puan kayıpları inşAllah...
Bir beklentim yok. hayat ne kadar çabuk biterse o kadar güzel olur benim için
Beklenti hayal kırıklığı, gönder gelsin gibi gidiyor
Beklentisiz bir insanım
Normal günler yaşadım
Biz kedi miyiz ne bekleyebiliriz ki 😅
Bir şekilde gidiyor iste
Beklediğim gibi
Beklentim yok ba
Mart ayında beklentilerim düzgünce sevilmek
Normal gidiyor
Fark yok ayni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?