Rüya gibi değildi hayatımı kurtardı sonrada beni biryere getirip burdan gerçek dünyana gidiceksin dedi ve öpüştük
Aklımdan çıkmıyor çok gerçekçiydi o kdr inanıyorumki bugüne kadar aldığım tüm teklifleri reddettim
Siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Aklımdan çıkmıyor çok gerçekçiydi o kdr inanıyorumki bugüne kadar aldığım tüm teklifleri reddettim
Siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aynısı bana da oldu mavi gözlü kaslı bir adamdı sevişmiştik ve aklımdan çıkmıyor...
Seninki ileri sevip ilkini vermişsin bende ilk öpücüğümyu verdim
Rüyan da mı
İşte o rüyadaki seni kurtaran bendim.
Fazla film izliyorsun
Aksine film hiç izlemem
O gördüğün melekte olabilir bilemessin onlarda insan suretine giriyor sana bir mesaj verilmiştir. Mesaj nedir onu bul derim
Benim travmam var hep aynı rüyayı görüyordum sonra o rüyama girdi beni kurtardı bidahada görmedim
İlahi bir mesaj olarak düşün ebilirsin belki çok dua ettin beni bu sıkıntıdan kurtar diye manevi boyutu vardır insanın bilinmeyen bir alem sen dua ettikçe güzel olan şeyler görürsün bende görürüm arada bazı şeyler ama anlatmam bazı şeyler sır kalmalıdır
O kişi gerçek hayatta karşıma çıkarmı
Sanmam okisi seni sıkıntıdan kurmak için gelmiş sana mesajını iletmiş ve gitmiş seni korkutmamak adına insan gibi görünen ruhani bir varlıktır
Karşıma çıkmasını istiyorum
Keşke ama sanmam🙂
Bnce var sen bulamıyrsun
Nasıl bulcam
Gayet basıt
?
Ne diyon bulmak ıstıyonmu onu sole
Evet
Burdan anlat
maalesef
Neden
Cu ki konusma ları engelliyor burdan bnım amacım asılmak degil insan gbı yardımcı olmak
Çok fazla etkilemiş seni ya
Aynn
Yüzü aklında mı peki?
Tam değil ama tipi aklimda
Çizme giymişti bol giyinik biri saçı hafuf uzun siyah boyu benden uzun
Yüzü aklındayken robot resmini falan çizdirseydin keşke 😂
Yeni dikkat ettim de 4 yıl önce mi gördün bu rüyayı ve hala unutmadın?😧
Evt 4 yıl önce gördüm herseyi aklımda
Rüyayı gördüğün günlerde hayatın nasıldı? Yani neler düşünüyordun, neler istiyordun?
Klasikti aynı
Durup dururken öyle bir rüya görmek çok garip hakikaten, peki ne anlama geldiğini araştırdın mi hiç?
Hyr araştırmadım
Araştırsan iyi olur belki rahatlarsın çünkü bir rüyaya takılıp kalmak mantıklı bir şey değil
İnekte görmüştüm zenginlik demekmiş
Her rüyanın bir anlamı var, bazen günlük düşündüğün bir şeyi ya da bir kişiyi bile rüyanda görürsün, rüyayı gördüğün günlerde seni bir şey etkilemiş ama ya farkında olmamışsın ya da unutmuşsun
Bende bazen senin uykuna benzer bir şeyler görüyorum ama sebebinide biliyorum
Normal öyle biri yok
Belki karşıma çıkar
İnşallah
Aminnnn